Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כבר שאלתי פה פעם אחת ולא קיבלתי תשובה חד משמעית נדלקת לי מנורה שמראה ששרופה מנורת ברקס אבל הם כולם בסדר.... וזה קרה לי באותה שניה שנשרף מגבר הייתי במוסף והוא אמר לי שזה קצר שזה יכול להיות מלא דברים והוא לא יודע מזה ולא יודע גם כמה זה יכול לעלות לתקן דבר כזה מתחיל מ150 עד כמה שיבוא לו...

אני מתכוון לשים מגבר חדש והקצר הזה יכול להשפיע לי עליו? עדיף קודם לתק את הקצר ואז להתקין מגבר כי בתכלס זה לא כזה מפריע כי הכל עובד...

:?:

תודה...

פורסם

לא ברור מהיכן מקבל המגבר כוח, ולמה נשרף המגבר כתוצאה מקצר אם אמור להגן עליו פיוז ועוד אחד על הכבל המוביל אליו?

בכל מקרה לדעתי פנה לאיש מקצוע אחר לקבלת חוות דעת נוספת

תציין מהיכן אתה אולי יוכלו להמליץ לך על בעל מקצוע באזורך

מה שבטוח לא הייתי רוצה לנסוע ברכב עם קצר שאיני יודע היכן הוא!

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

אני מאשקלון.... אם יש לך המלצות למתקין באשקלון אשדוד מאוד יעזור...

הייתי במוסך הוא הסביר שזה יכול להיות שתי חוטים שנגעים אחד בשני איפשהו מאוטו או אולי איזה בית מנורה נשרפה אבל הרבה חשמלאים שהייתי אצלם אומרים שאין קשר והייתי אולי אצל איזה 5.... והמגבר מחובר בפויז מהמצבר אבל לדעתי הבעיה והסיבה שזה נשרף זה בגלל קבל המינוס כי הוא יושב על בורג של שאסי..

פורסם

לך לאמיל. לפני בית חב"ד. אתה תראה מרכז הרכב אמיל, או משהו כזה. אני כבר לא גר באשקלון. הוא מומחה לחשמלאות רכב. אני אישית עשיתי אצלו חלק מהחשמל..

הוא פשוט מומחה הבנאדם. הוא אחלה, הוא מושיב אותך בפנים, ליד הטלויזיה, במזגן.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

אתה יודע יפה קוקוריקו? בקצה של המדרחוב. תמשיך ישר לכיוון איזור התעשיה, ואתה תראה שערי ברזל. יש שם תמונה של איזה דודג' ישנה אדומה. כנס, תשאל מי זה אמיל. יש לו שם צוות עובדים מצויין. אם אתה רוצה הסבר יותר מפורט, אני אנסה למצוא לך. כי זה מה אשני זוכר. כבר שנה וחצי אני לא גר באשקלון.

או משהו יותר מובן - אתה יודע איפה קרן אור חי? החנות של המוצרי חשמל? תמשיך ממנו ישר, בעיקול, תמשיך, תראה כבר את השערים. לידו יש פלאפל. זה יעזור לך תאמין לי.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

סבבה. אין על מה!

פורסם

מתקין מערכות בעיקר. אבל מתעסק גם בחשמל רכב.

• תוכן חדש...