Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי נמאס. באמת שנמאס לי לחפש כבר בטוח נורמאלי לרכב הזה. הדגם הוא 1.6 גימור ספורט. מה-FR ירדתי כי כמובן שאותו בכלל יהיה קשה לבטח ובטח שבמחיר נומרלי. לא בביטוח ישיר, לא ב-AIG, לא ב-9 מיליון, ולא באף ביטוח ששמענו עליו לא רוצים לבטח את הרכב הזה. מה אני עושה? מישהו יכול לעזור לי? אני רוצה חברת ביטוח נורמאלית, שלא תרצה רק כסף ואחרי זה שאלוהים יעזור לי.

המלצות? עזרה?

בתודה גדולה, גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ממליץ על הראל, אחרי תקופה של שנתיים שבהם אנחנו מבטחים אצלה את הרכבים שהיו לנו (ובפעם שהייתי צריך אותם, כשהרכב נגנב - טיפלו בי כמו שצריך, קיבלתי שירות אדיב ולא היו שום בעיות \ התעכבויות עם הכסף).

על שירביט שמעתי כבר הרבה סיפורים רעים בנוגע לקבלת פיצויים מהם.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

סוכן.

בדיוק בשביל מקרים כאלו הם קיימים.

הם עובדים מול כל חברות הביטוח ומנסים להשיג את המחיר הכי אטקרקטיבי עבורך (סוכן ביטוח טוב כלומר).

פורסם

אוקיי - עידן , מה הכוונה ביטחתי? איפה אתה לא מבטח היום? ועוד שאלה - כמה עלה הביטוח כולל מקיף וחובה על ה-FR? (אם תרצה תענה בפרטי). שאני אדע למה לצפות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זאת בדיוק הסיבה שפספסתי 206 GTI שרציתי. התקשרתי לכל חברת ביטוח גדולה שאני מכיר וכולן ענו לי את אותו הדבר "לא מבטחים!"

אני פשוט לא מבין את ההיגיון מאחורי זה!

אני אבין אם הם ירצו סכום מטורף עבור הביטוח. אבל למה לא לבטח בכלל?! זה אבסורד! הם מפסידים על זה סכומים ממש יפים!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

הם לא מפסידים, כי הסיכוי שלך בתור צעיר עם רכב "ספורטיבי" לעשות תאונה הוא... די גדול.

בהשוואה לסבתא ממוצעת שנוסעת עם הלאנטיס שלה למכולת פעמיים בשבוע.

לא לקנות רכב בגלל שלא מצאת עליו ביטוח זו טיפשות לשמה, יש המון סוכנים שאפשר לדבר איתם, וזה המעשה הכי טוב,

הרבה יותר טוב מלפנות לחברות בעצמך.

רוצה סיפור? קיבלת.

בצהריו של יום חמישי מתקשרת אלי הסוכנת החמודה שלי, ואומרת לי שלא אישרו לה להמשיך לבטח את הרכב שלי לשנה הבאה.

הביטוח נגמר ביום ראשון, אגב.

כמו כן, היא לא הצליחה למצוא לי ביטוח באף חברה אחרת שהיא עובדת איתן.

לך תמצא עכשיו ביטוח לרכב ספורט ביום חמישי בצהריים - עד ליום ראשון, כשהכל צריך להיות חתום וסגור.

אם רוצים - הכל אפשרי.

בהקשר זה, אגב, תודה ענקית ל bebo-valdez, אשר ידוע יותר במחוזותינו כ silver-mr2 :mm_yeah:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
.

לא לקנות רכב בגלל שלא מצאת עליו ביטוח זו טיפשות לשמה

לא אמרתי שבגלל זה לא קניתי.. אמרתי שבגלל זה פספסתי! עד שכבר מצאתי מישהו שמוכן לבטח אותי הרכב שרציתי כבר נמכר. ואני לא הייתי מוכן לקנות רכב לפני שאני מברר כמה יעלה לי הביטוח עליו, והאם אני בכלל אעמוד בזה.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

עוד לא שמעתי על מישהו שבוחר דגם של רכב לפי הביטוח שלו.

אם מחפשים היטב - מוצאים.

במקרה שלי למשל הבעלים הקודם שילם כ5000 ש"ח ביטוח מקיף בלבד בשנה על ה GTI, ברור שלא התכוננתי לשלם את הסכום הזה ובסופו של דבר אני משלם כיום קצת יותר מחצי מהסכום הזה.

קצת סקר שוק, והרבה לחץ על סוכנות הביטוח שלי, בסופו של דבר סידרה לי ביטוח לGTI ב100 שקל בלבד (מאה שקלים) יותר מאשר על הגולף 1.6 - להזכירכם, רכב ספורטיבי מאותה שנה (2001) ששוויו כ16 אלף ש"ח יותר במחירון לוי יצחק מאשר הגולף הקודמת (1.6 ג'נריישן).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אוקיי - עידן , מה הכוונה ביטחתי? איפה אתה לא מבטח היום? ועוד שאלה - כמה עלה הביטוח כולל מקיף וחובה על ה-FR? (אם תרצה תענה בפרטי). שאני אדע למה לצפות.

גיא.

כרגע אני מבוטח בהראל, מקיף+חובה לכל נהג עולה לי 6400 ש"ח לFR...

מקווה שעזרתי

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ממליץ על הראל גם.

יש לי איביזה ספורט(07) וגם בשום מקום לא רצו להבטח אלה חוץ מהראל,היו עוד מספר מקומות שהיו מבטחים אבל כמעט בכפול במחיר.

ואם קצת לסטות מהנושא,הרכב בעל 100 כוח סוס כמו הדגם 1.4 של שנה שעברה?

Got To love It

פורסם

לא, הרכב הוא 1600 ידני 105 כ"ס גימור ספורט. בביטוח ישיר טוענים שזה אוטו ספורט כמו כן גם ב-9 מיליון. ב-AIG לא שמעתי (אמא לא פירטה). ננסה בהראל.

בתודה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מעניין אם גם רמת הגימור "ספורט" של האופטרה נחשבת בעיניהם לרכב ספורט... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...