Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון בלם יד ב-306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, זה רק במקרה שאני באמת צריך לזחול מתחת לאוטו..

מישהו יודע בוודאות איפה נמצא הבורג כיוונון של של הבלם יד (מתחת לרכב או בצמוד לידית מתחת לפלסטיקים)? כי RedR (שיזכה למצוות כמובן) נתן לי תשובה משוערת

פשוט תבדוק .... :lol:

אני מנסה לזכות לפחות במצווה שתיים ביום .

ולאישפוז , התכוונתי שהבלוקים יחזיקו את הרכב מתנועה ( חוסם את הגלגל ) , לא שהם יחזיקו את הרכב עצמו ...

פורסם

בתור סדי עצירה, אני הבנתי את זה

אני אגב מנסה לעבור את ה-40 תגובות כדי לזכות במעמד חברתי גבוה יותר.. :D

מי יתן שלא אהרג בגללך מתחת לאוטו ואצליח במשימה :wink:

פורסם

אם אתה מותח את בלם היד כל טסט, לא יגמרו לך השיניים (אני חושב שזה נראה שיניים, הקליקים האלו שמשאירים את הידית למעלה)?

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

מה הקשר?

כרגע, כשהידית למעלה, זה אומר שהיא "רצה" על יותר שיניים עד שהכבל נמתח ורק כשהיא מגיעה לשיניים האחרונות יש אפקט.

אם הכבל מתוח יותר, אז האפקט מושג כבר בשיניים הראשונות (תלוי כמה הכבל מתוח - אם אני זוכר נכון, האפקט צריך להיות מושג ב-4-5 שיניים הראשונות).

כמו כן, כרגע, יכול להיות שגם בשיניים האחרונות הכבל לא מתוח מספיק ולא אפקטיבי במידה.

גם לדעתי, השיניים לא "נגמרות" משימוש נורמלי. הן פשוט חד כיווניות והידית נעצרת עליהן ולכן צריך ללחוץ על הכפתור ע"מ להזיז את המעצור של הידית ו"לשחרר האנדברקס".

בשביל להרוס את השיניים אתה צריך לדרוך, פשוטו כמשמעו, על הידית...אף אחד לא עושה את זה כמובן (בשביל מה.....).

• תוכן חדש...