Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי אקסנט 97 אוט'

הבעיה לא חדשה לי ויש לי אותה מאז שיש לי את האוטו אבל הייתי רוצה לדעת למה זה קורה.

האוטו בולם מצוין גם במהירויות גבוהות אבל מעל 70-80 קמ"ש אני מרגיש שהדוושה ממש רועדת אך זה לא קורה במהירויות נמוכות.

נעשה איזון גלגלים וגם החלפתי צריות.

אמנם אני יכול להסתדר עם זה אבל בכל זאת זה מוריד מהתחושה הכללית כשאני נוהג.

יש רעיונות?

פורסם

רעידה בדוושת הבלם בזמן בלימה מעידה לרוב על תופי בלם מעוותים. כנס למוסך שיבדקו את הנושא.

דרך האבחון פשוטה, נוסעים במהירות שבה התופעה מתרחשת ומפעילים בעדינות את בלם היד, במידה והרעידה מורגשת יש לחרוט תופי בלם או להחליפם, אם לאו יש לבדוק זריקת צלחות קדמיות שלרוב גורמות לרעידה בגלגל ההגה בנוסף לדוושת הבלם.

פורסם

זה לא רק אצלך אני נסעתי בכמה אקסנט 97 ונסעתי בהן המון וזה היה בהן גם

גם באפלאוז הייתה לי בעיה כזאת

אם יש את זה מאז שהבאת את האוטו נראה לי שזאתי לא בעיה אלא ככה האוטו באמת מתנהג בזמן בלימה

תסע עם רכב די חדש ותרגיש את הבלמים זה ממש ממש שונה

פורסם

באמת נהגתי לפני כמה ימים על מאזדה 3 חדשה והרגשתי עד כמה השינוי גדול בין הבלימות.

יש לי גם בעיה שבבלמים שלי ממש תחממים ולאחר נסיעה של בערך חצי שעה הבלמים חורקים\מצפצפים (אבל עדיין בולמים טוב) בזמן בלימה, יכול להיות שזה קשור?

פורסם
יונדאי אקסנט 97 אוט'

הבעיה לא חדשה לי ויש לי אותה מאז שיש לי את האוטו אבל הייתי רוצה לדעת למה זה קורה.

האוטו בולם מצוין גם במהירויות גבוהות אבל מעל 70-80 קמ"ש אני מרגיש שהדוושה ממש רועדת אך זה לא קורה במהירויות נמוכות.

נעשה איזון גלגלים וגם החלפתי צריות.

אמנם אני יכול להסתדר עם זה אבל בכל זאת זה מוריד מהתחושה הכללית כשאני נוהג.

יש רעיונות?

יש לך אי בי אס באוטו?

כי אם כן יכול להיות שאחד החיישנים של הABS שלך מלוכלך או לא תקין. ועל כן הוא מעביר מידע שגוי למחשב ה ABS, שגורם להפעלת המערכת שלא לצורך. מה שגורם לרעידת דוושאת הבלם.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
יש לך אי בי אס באוטו?

כי אם כן יכול להיות שאחד החיישנים של הABS שלך מלוכלך או לא תקין. ועל כן הוא מעביר מידע שגוי למחשב ה ABS, שגורם להפעלת המערכת שלא לצורך. מה שגורם לרעידת דוושאת הבלם.

לא, לצערי :-( אין אי בי אס

פורסם
באמת נהגתי לפני כמה ימים על מאזדה 3 חדשה והרגשתי עד כמה השינוי גדול בין הבלימות.

יש לי גם בעיה שבבלמים שלי ממש תחממים ולאחר נסיעה של בערך חצי שעה הבלמים חורקים\מצפצפים (אבל עדיין בולמים טוב) בזמן בלימה, יכול להיות שזה קשור?

חורקים מצפצפים מעיד שהם לא תקינים

פורסם
חורקים מצפצפים מעיד שהם לא תקינים

אבל הם בולמים באמת מצוין ואני אומר את זה עם נסיון ובהשוואה להרבה מכוניות אחרות שנהגתי.

אמרו לי שזה בגלל שהרפידות עשויות חומר שכזה

פורסם

רעש מבלמים לא בהכרח מעיד על חוסר תקינותם, יש המון אפשרויות לרעש ובניהם גם בלמים שחוקים ולכן תמיד כדאי לבדוק זאת במוסך.

פורסם

אם זה היה בוסטר ברקס, אזי הבלמים לא היו בולמים טוב כלל וכלל, נכון?

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם
רעש מבלמים לא בהכרח מעיד על חוסר תקינותם, יש המון אפשרויות לרעש ובניהם גם בלמים שחוקים ולכן תמיד כדאי לבדוק זאת במוסך.

החלפתי רפידות לא מזמן גם מקדימה וגם מאחור

פורסם
זה לא רק אצלך אני נסעתי בכמה אקסנט 97 ונסעתי בהן המון וזה היה בהן גם

גם באפלאוז הייתה לי בעיה כזאת

אם יש את זה מאז שהבאת את האוטו נראה לי שזאתי לא בעיה אלא ככה האוטו באמת מתנהג בזמן בלימה

תסע עם רכב די חדש ותרגיש את הבלמים זה ממש ממש שונה

זו בהחלט תקלה וזה לא צריך להיות

בבלמים לא משחקים תיגש למוסך טוב ויסדרו את זה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...