Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג בעברו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי כמה שאלות:

1.כתוצאה מתאונה הוחלף מחסה מנוע ופגוש קידמי האם יש חשש לפגיעה בשילדה או בקצה השילדה?

2.מהי ירידת הערך לרכב שהיה בליסינג(עשה בליסינג פחות 100 ק"מ)?

3.למה חברת הליסינג מהירה למכור רכב שעבר כ"כ מעט בחיים שלו? (אני מניח שיהיו רק השערות)

תודה

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

1. כן, תיתכן פגיעת שלדה, תלוי במידת החומרה. יש לבדוק הנושא לעומק במכון ו/או פחח.

2. לפי מה שאתה אומר מדובר ברכב חדש לחלוטין שהספיק לעשות תאונה ב-100 הק"מ הראשונים שלו.

על כן הייתי בודק שהרכב תוקן והוחלפו לו החלקים לחלקים חדשים ומקוריים, כפי שנהוג לעשות לרכב חדש לחלוטין.

בכל מקרה, עקב סיבות לא ברורות - אין הורדה לעבר ליסינגי לרכב במחירון. אם כי בפועל המחיר נמוך מעט, תתקמח, זה רכב חדשעם תאונה + עבר בעייתי.

3. 100 ק"מ הראשונים היא "תקופת ההתקנות" בליסינג.

הרכב עובר ברחבי הארץ ע"מ לבצע התקנות שונות, ובד"כ לא מנוייד ע"י משאיות.

בין ההתקנות ישנה אזעקה, רדיו, קודנית, דיבורית, דלקן ותוספות ואביזרים למיניהן.

דברים אלו מבוצעים בד"כ במרוכז במרכז התקנות ברכב פרטי שנרכש, אולם הליסינג מתקים הרוב לבד מטעמי חיסכון.

אם הרכב נפגע במהלך ניוד זה, אתה בתור לקוח של חברת הליסינג שהזמין רכב חדש, לא היית מוכן לקבל רכב אחרי תאונה, נכון?

יש להניח שגם הלקוח ההוא לא היה מוכן, או מכל מיני סיבות העסקה בוטלה (פיטורים, ביטול החוזה עם החברה הספציפית).

לרכב עכשיו יש 2 אופציות:

או לשמור אותו בפול הרכב כרכב חלופי בעת הצורך.

או להעביר אותו להשכרה.

כיוון שלרוב חברות הליסינג, יש גם חברות השכרה שרשומות כחברה נפרדת העברה כזו היא בלתי אפשרית, אז סעיף ב' יורד.

ולסעיף א' מעניקים בד"כ רכבים בסוף תקופת השכירות או רכבי השכרה.

מכירת הרכב כעת תביא לצמצום נזקים.

לא יודע איזה רכב זה, אבל תהיה בטוח שהם קנו אותו בפחות ממה שהם מוכרים לך.

אני אישית חושב שיש פה יותר מדיי משתנים מסריחים, והייתי מבקש הסבר מחברת הליסניג.

אם הרכב לא נרכש ישירות מחברת הליסינג אלא מסוחר הייתי מיידית מוותר.

חברות הליסינג מעבירות לסוחרים את הרכבים הרקובים מהם הן רוצות להפטר בלי ללכך את שמן.

פורסם
שלום ,

יש לי כמה שאלות:

1.כתוצאה מתאונה הוחלף מחסה מנוע ופגוש קידמי האם יש חשש לפגיעה בשילדה או בקצה השילדה?

2.מהי ירידת הערך לרכב שהיה בליסינג(עשה בליסינג פחות 100 ק"מ)?

3.למה חברת הליסינג מהירה למכור רכב שעבר כ"כ מעט בחיים שלו? (אני מניח שיהיו רק השערות)

תודה

1. יתכן שכן ויכול מאוד שלא ורק חלקי פח הוחלפו .

2. רכישה ישירות מחב' ליסינג בין 4% ל 7% תלוי איזה דגם מדובר ומה הביקוש שלו בשוק המשומשות .

3. יכול להיות מס' דברים כנראה נפגע כאשר היה בחזקת חברת הליסינג (או באחת ההעמסות למובילית) -

יתכן כי הרכב נפגע בעודו אצל היבואן ונמכר לחב' הליסינג בהנחה גבוהה מבלי להתעמת ישירות עם לקוח פוטנציאלי

ולהעביר את ההנחה ואת האחריות לתאונה לחב' הליסינג .

• תוכן חדש...