Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יצאתי לפני שעה מהסוכנות של אודי אחרי קניה של A3

הדגם: A3 1.8T FSI DSG 3 דלתות, בנזין כמובן

תוספות: חבילת SHARP + צבע מטאלי (אפור כהה אפקט פנינה)

כלל:איתורן, אגרה, וטסט (כל מה שצריך בשביל שהרכב יעלה על הכביש)

ועכשיו למחיר: לפני הכל זה 238,460שח

טרייד אין: נתנו A6 שנת 2000 מחירון שלה הוא 75,000שח נתנו לנו עליו 70,000שח

הנחה: 13,560שח

סה"כ: 155,000שח

מה דעתכם על המחיר, על האוטו, ובכללי מה שבא לכם להגיד

אני עדיין לא מחויב לעסקה ואני יכול לשנות הכל או לבטל אם אני רוצה

לכן דעתכם חשובה לי ובמיוחד אם עשיתי עסקה טובה

תודה מראש

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דעתי? זה אוטו איכותי, משדר יוקרה, מנוע מוצלח ותיבה נהדרת. אם אתה מחפש משהו נחמד בשביל נסיעות יומיומיות ולא מעבר, זה אחלה אוטו.

אם אתה מחפש קצת יותר פאן, גולף GTI תהיה יותר טובה בכל היבט, ובנוסף גם מרווחת יותר (משמעותית) ואני מעדיף את תא הנוסעים שלה. מצד שני, היא יותר נוקשה ואיכות ההרכבה קצת נופלת מזו של אודי (מצד שני, כמעט כל יצרן נופל מאיכות ההרכבה של אודי, לא?).

בכל מקרה, זו שאלה של מה שאתה מחפש. יש הרבה מאוד אנשים שהA3 תהיה קניה טובה בשבילם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הייתי הולך על ליאון טורבו, אוטו מדהים,איכותי,יפה, וחולק המון מכלולים זהים מבית פולקסווגן.. ו....יישארו לך בכיס 50.000 מיותמים....! שווה לבדוק.

פורסם

הליאון נראית כמו פח אשפה מבפנים. חוצמזה, עם DSG היא עולה 210K, אם תכלול את ההנחה שלו, ההפרש קטן למדי.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

על פניו נראה שהעסקה טובה. גם קיבלת קרוב למחירון על ה-A6 (שהשוק שלה לא משהו, בלשון המעטה) וגם קיבלת הנחה יפה (אני מניח שקנית 2008, אחרת זו לא הנחה יפה במיוחד).

האוטו עצמו מצוין ואני בטוח שתהנה ממנו מאוד. רק לשם ההשוואה מומלץ שתקח נסיעת מבחן על וולוו C30 T5 שעולה בערך אותו דבר אבל מציעה יותר פלפל (220 כ"ס). לטעמי היא נראית יותר טוב, אבל אני לא באמת יודע מי המכונית העדיפה מבין השתיים. בכל מקרה, אצלה אלמנט הטרייד-אין די יורד מהפרק.

בנוסף, כמו שרועי אמר - הגולף עולה דומה ומציעה גם הרבה יותר פלפל ("רק" 200 כ"ס אבל התנהגות ספורטיבית יותר באופן משמעותי, לטוב ולרע).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מודה לכולם על התגובות המהירות

אכן האוטו שנת 2008

אני אוהב רכבים שמשדרים יוקרה (אני עכשיו על קאדילק CTS) ולכן הסיאט והגולף לא כל כך מושכות אותי

הבחירה באמת היתה בין: A3, C30, סידרה 1, 307CC

הלכתי על הA3 לבסוף באמת בגלל הטרייד אין מה שמסתבר עכשיו שידיד של אמא שלי רוצה את האוטו באותו המחיר (70K)

לדעתכם עדיף לי לבטל וללכת לבדוק את אחד הרכבים האחרים שצינתי פה? (אני תמיד יכול לחזור לA3 לבסוף אם אני רוצה)

פורסם
הלכתי על הA3 לבסוף באמת בגלל הטרייד אין מה שמסתבר עכשיו שידיד של אמא שלי רוצה את האוטו באותו המחיר (70K)

רכב במחיר כזה קונים משיקולים שברובם מגיעים מהבטן. לכן, רק אתה יכול לדעת מה "עושה לך את זה" ומה לא.

מה שכן - לדעתי - אם תחליט ללכת על האודי אתה יכול לדרוש (ולקבל) הנחה נוספת, מאחר והורדת את עלות סבסוד הטרייד אין מהעיסקה.

בהצלחה ותתחדש !

פורסם

דעתי אולי לא תנעים את אוזניך אבל....

רכב איכותי שבנוי טוב ומשדר יוקרה אך, אם נניח את זה בצד לרגע, הרכב לא מראה אמינות טוב כיאה לרכב בסכומים כאלה,בנוסף הטיפולים מאוד יקרים(יש לך נסיו עם A6 ואני לא צריך לספר לך ).

יש לו כמה מחלות מעצבנות.

מעבר לזה,ירידת ערך אסטרונומית(ראה ערך השידרוג שביצעת).

נקודה תחתונה,אני לא הייתי קונה רכב שכזה,בסכומים של 200 וצפונה מזה,אני מחפש שלמות,וזה רכב שרחוק מלהיות מושלם בעיניי,איזנה רכב הייתי כן רוכש...זה כבר דיון אחר לגמרי.

קנית, תתחדש,עזוב אותך מה זה אומר ומה ההוא אומר,את זה היית צריך לעשות לפני ולא עכשיו,בכל אופן,אם אתה מרוצה זה הכי חשוב.

שוב,תתחדש.

פורסם

יוקרה היא עניין של מגזר. ה- CTS משדרת יוקרה מאוד מיוחדת, שלא לומר מפוקפקת, אם תשאל אותי (או אנשים אחרים). ודווקא האאודי A3 דומה באותו היבט מבחינתי. רוצה לומר: את שתיהן אתה יכול להחנות על אדום-לבן מול בתי הקפה ב"יודהמכבי" ולקפוץ לשתות קפה בגאווה ממול כשאתה חוסם את התנועה אבל אתה לא ממש שם על זה. זה גם סוג הגברים שמיקי בוגנים אוהב (נשבע לך, ציטוט שלו מהעיתון).

מצד שני, רכבי וולבו ו- VW משדרים יוקרה אחרת, שונה, הייתי אומר אפילו old money מכובד (לא בטוח שזה תופס ל- 30 המכוערת לטעמי). גם לא ראיתי כאלה חוסמים את התנועה לאחרונה, אפילו בכיכר המדינה (אלא אם מחשיבים את הטוארג (-; ).

אבל, זו רק דעתי. אין ספק שה- A3 היא רכישה מעולה. אני הייתי בוחר בתקציב כזה את ה- 120, למרות שהיא מציגה ביצועים פחות טובים, אבל זה רק אני. בתחום ה"כבוד" אגב, יש גם פסאט - לא רעה בפני עצמה, ומיני (אם כבר ללכת על משהו קטן ומכובד, שגם ישאיר רושם).

בכל מקרה, תהנה מהרכישה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ב2008 יש עדיין 1.8T? המנוע לא הוחלף ל2.0T?

ה1.8T הוא מנוע חדש לחלוטין (לא דומה בכלום ל1.8T הקודם, כמו באיביזה קופרה נגיד), ומהווה בסיס למנועים עתידיים של פולקסווגן. הוא מחליף במקרה הזה את ה2.0FSI.

ה2.0T לא קשור...

פורסם

הA3 אחלה רכב אבל אני לא רואה שום קשר בינו לבין יוקרה.

הCTS עוד איכשהו משדר מעמד ויוקרה,אבל הA3 זה הרכב הפשוט ביותר של האודי.

אתה תהנה ממנו כי זה אחלה מנוע והאיכות זה האודי.אבל זה ממש לא יוקרה.

פורסם
דעתי אולי לא תנעים את אוזניך אבל....

רכב איכותי שבנוי טוב ומשדר יוקרה אך, אם נניח את זה בצד לרגע, הרכב לא מראה אמינות טוב כיאה לרכב בסכומים כאלה,בנוסף הטיפולים מאוד יקרים(יש לך נסיו עם A6 ואני לא צריך לספר לך ).

יש לו כמה מחלות מעצבנות.

שוב,תתחדש.

בתור בעלים של A3 מודל 2007 הייתי שמח לדעת מה הם המחלות המעצבנות שאתה יודע עליהם ואני לא.

לא מראה אמינות? מאיזו בחינה? אתה מדבר מנסיון אישי או כי ככה החלטת? יש לי את האוטו שנה, יש לי חבר עם 2.0T שנה וחצי

ועוד 2 אנשים שאני מכיר עם A3 מעל לשנתיים - ואף אחד לא יודע על מה אתה מדבר כשאתה אומר "לא מראה אמינות טוב".

טיפולים יקרים? על איזה טיפולים אתה מדבר?

כי הטיפול 10,000 שעשיתי (כבר ב5.5 אלף) במוסך המורשה, לא עלה לי "מאוד יקר" ביחס לטיפולי 10,000 ברכבים אחרים (כמו טויוטה, ניסאן, פורד ושברולט) במוסכים המורשים שלהם.

כשבנאדם מבקש חוות דעת על קניה, תספר מנסיון - לא משמועות.

לפותח הת'רד - אוטו מעולה. אחלה של בחירה. תתחדש! אתה הולך להנות מהרכב. לדעתי האישית אין בחירה טובה יותר בפלח השוק שלו ואתה לא תתאכזב.

אם החבר של המשפחה באמת יקנה את הA6 ממכם ב70 אלף, תחזור לאודי, תגיד שאתה קונה, אבל בלי טרייד-אין, ותבקש הגדלה של ההנחה.

בד"כ אפשר לקבל הנחה של לפחות 10K אם לא עושים טרייד אין - ככה שאני מניח שתוכל להוסיף עוד כמה אלפי שקלים של הנחה על ה13K שכבר קיבלת..

ד"א, הצבע שבחרת, אפור-לבה? :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ה1.8T הוא מנוע חדש לחלוטין (לא דומה בכלום ל1.8T הקודם, כמו באיביזה קופרה נגיד), ומהווה בסיס למנועים עתידיים של פולקסווגן. הוא מחליף במקרה הזה את ה2.0FSI.

ה2.0T לא קשור...

ה-1.8T החדש הוא מנוע שנכנס לכל רכבי הקונצרן שיש להם דגם עם כזה מנוע או רק ל-A3?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...