Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים!

יש לי רדיו דיסקוRFX9120וRockford ואני די מרוצה ממנו, אני מתלבט נורא בקשר לרמקולים 6*9 אחוריים...

אין לי מגבר אבל אולי אני אביא כשישתחרר קצת כסף!

התקציב שלי לרמקולים הוא 450 - 550 ש"ח

בהתחלה הייתי בטוח שאני אלך על פיוניר המוכרים אבל אחרי חיפוש אצלכם באתר אני גם חושב על ה JBL 6X9 CS3196

אולי יש עוד הצעות?!?!

נ.ב. אחרי חיפוש אני יודע שה JBL עולים 550 ש"ח יש מצב למחיר יותר זול?? כי ראיתי פה על אנשים שקנו ב 400 ש"ח

בבקשה עזרה גם אם שאלו אותכם את זה כבר 14 פעם...

תודהההההה

***נקה את המקלדת, נדמה כי מקש ה-ה' נתקע לך קצת***

פורסם

התקציב שלי לרמקולים הוא 450 - 550 ש"ח

בהתחלה הייתי בטוח שאני אלך על פיוניר המוכרים אבל אחרי חיפוש אצלכם באתר אני גם חושב על ה JBL 6X9 CS3196

אולי יש עוד הצעות?!?!

אני ממליץ לך על שני דברים :

1- לקנות רמקולים 6X9 של מורל , הסאונד מעולה יש להם עצמה חזקה מאוד (130WRMS) לעומת קנווד ופיוניר (בדר"כ עד 85WRMS לדעתי)

והמחיר נע בין 450 ל-500 שקלים .

באמת רמה אחת מעל כולם.

2- תקרא בבקשה את חוקי הפורום , אם תמשיך לרשום "ככההההההה" ינעלו לך הת'רדים מהר מאוד .:wink: וחבל .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אם אתה רוצה איכות ברמה טובה יותר ממליץ לחסוך קצת ולקנות מגבר ו6X9 של JBL GTO שעובדים על 2 אום .

בלי מגבר תשים את הJBL שאמרת . אחלה רמקולים.

פורסם

למה לקנות אחוריים? אתה יכול להסביר? במערכת סטריאו ביתית הרמוקלים מאחורך או לפניך? תחשוב על זה ככה זה גם ברכב.

רמקולים צריכים להיות מקדימה ומאחורה זה סתם לכפרות.

לכן אני חושב שעדיף להשקיע את ה500-400שקלים על סט קדמי איכותי ולא 6X9.

לסיכום חבל על הכסף.

פורסם

מסכים עם אדי

אין טעם להשקיע בסט אחורי

בתור התחלה חשוב להשקיע את המקסימום בחלק הקדמי של הרכב

אם בכל זאת אתה מאוד רוצה לשים רמקול 6*9 אחורי

אני חושב שב- 200-250 ש"ח ובחנות המתאימה תוכל לרכוש רמקול שיפליא אותך מאוד

וינגן טוב וגם קצת יותר כדוגמאת STING 6*9

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

די כבר עם "אל תשימו רמקולים מאחורה" הזה.

זה לא תמיד נכון.

אם אין לך מגבר וסאב באוטו, המערכת תישמע חד משמעית יותר עם 6*9 שייתנו עוצמה ובאס מאשר עם הסט הכי טוב בעולם מקדימה. (מה גם שסט יקר לא ייפתח טוב ללא מגבר).

ולא, לא כולם רוצים מגבר וסאב באוטו, אבל רוצים לשפר את הסאונד.

הפתרון היחידי לזה זה 9*6.

אז אני ממליץ כמו האחרים פה על ה-JBL דווקא, תבדוק מחירים באוטו-דיפו.

פורסם

תודה לכולם!

אבל אני חייב להגיד שאין לי מקום לקדמיים כי זה רכב ישן (לאנסר 92) ומקדימה יש לי מקום ל "4 בלבד...

ככה אני "סומך" על אחוריים טובים, וחוץ מזה שאין לי מגבר ואני לא מתכוון להביא בזמן הקרוב!

שמעתי הרבה על ה JBL cs3196 ונראה לי שבמחיר של 440 ש"ח (באוטו דיפו) הם הכי טובים בשבילי

למרות שאמרו לי שאפשר להשיג גם בפחות

ואני אשמח למי שיגיד לי איפה אפשר להשיג בפחות!!!

דותן

פורסם

דיי עם השטויות האלה " אל תשים רמקולים מאחורה תשקיעה בקדימה"

הרמקולים מקדימה צריכים להיות טובים אבל יש שאוהבים שהרמקולים מאחורה חזקים מאוד ומוסיפים עוד קצת באס.

במיוחד אם אין לך סאב באוטו.

ה"דיון" הזה נפתח כבר מליון פעם (על הרמקולים מאחורה) ובכל זאת אתה יכול להגיד לפותח התרד אל תשם רמקולים מאחורה?

שטויות במיץ למה אתה שומע רק מהמערכת מקדימה גם בבית ? אין לך רמקולים אחוריים אם כן אז המצב שלך אנוש .

זה נקרא סראונד ולמוסיקה איכותית וטובה ברכב כדי וצריך אותו .

ועכשיו לפותח התרד:

לפי דעתי הרמקולים שבחרת JBL איכותיים ביותר ואם אתה אהבת אז מה טוב .

תהנה איתם .

מגבר תמיד מומלץ להרכיב אבל בנתיים זה יתן לך סאונד יותר טוב ממה שהיה עד עכשיו .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...