Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מתחבר לשרת הטרמינל מהבית, מיד מותקנות על השרת (2003 במקרה זה) המדפסות המקומיות שלי וכך אני יכול להדפיס בבית את החומר שאני עובד עליו בשרת.

הבעיה היא שאני כמנהל הרשת נכנס לשרת ויכול להדפיס לעומת משתמש רגיל שלא מקבל את המדפסות המקומיות אלא אם אני נכנס גם כן (בסשן נפרד כמובן) ואז המשתמש הרגיל מקבל מיד את המדפסות שלו.

מסובך ומוזר אבל קיים, מה דעתכם?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

בכלל לא מוזר. אני אפילו זוכר שפעם, כשעוד עבדתי עם הדברים האלה, אפילו נתקלתי בזה.

כמדומני זה בגלל שלמשתמש רגיל אין הרשאה להתקין מדפסות על השרת TS, וכשאתה נכנס המדפסות מותקנות עם ההרשאות שלך. אני חושב שאתה צריך לתת ליוזר שלהם הרשאה להתקנה של מדפסות מקומיות כדי לפתור את הבעיה.

אתה לא יכול לשתף את המדפסות של המשתמשים ולהתקין אותם על השרת באופן קבוע?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרשאות.

אתה צריך לבדוק אם בשיתוף המדפסת נתת הרשאה ליוזר המסוים.

אתה צריך לאפשר אותו גם בשיתוף וגם באבטחה.

עדיף ליצור קבוצות ולהחיל עליהם הרשאות.

פורסם

יוזר אחד, משתמש רגיל ברשת, מנהל בשרת טרמינל, מנהל במחשב מקומי.

לא מותקנות לו מדפסות (שקיימות במקומי שלו) אלא רק אם אני מבצע לוגין לטרמינל.

המדהים הוא שגם כאשר אני נכנסתי (מתוך הרשת ולא מהבית) לטרמינל בשם של היוזר הזה, קיבלתי מדפסות.

על איזה שיתוף אתה מדבר, בכלל לא עשיתי שיתוף ואני לא רוצה שישתף את המקומיות שלו בטרמינל.

בריאות לכולם!

פורסם

רק כדי למקד את הבעיה:

1. שאתה נכנס מהרשת הפנימית עם שם המשתמש שלו, אין לך בעיה כלשהי לבצע Redirection למדפסת המקומית במחשב שלך?

2. שהוא \ אתה נכנסים מרחוק עם שם המשתמש שלו אתם לא רואים את המדפסות המקומיות?

3. לשניכם בבית יש את אותה סוג מדפסת? ז"א דרייבר זהה?

4. מתקשר ל-3. המדפסת שהמשתמש רוצה להדפיס בה היא המדפסת שיושבת בבית שלו?

5. באיזה גירסה של Terminal Server מדובר?

פורסם

1. נכון, זה נעשה אוטומטית.

2. נכון.

3. לא ממש משנה, לי יש מדפסת אחרת אבל בשם שלי היא מזוהה לבד.

4. נכון.

5. 2003

בריאות לכולם!

פורסם

משהו עדיין לא מובן לי... כאשר אתה מחובר כמנהל והוא באותו זמן מתחבר אז הוא כן הוא רואה את המדפסת המקומית אצלו במחשב?

אתה צריך לבדוק מספר דברים:

1. שהותקן איי פעם דרייבר מעודכן וזהה של מדפסת שנמצאת אצלו בבית במחשב שלו ובשרת.

2. זה שזה עובד מבפנים ולא מבחוץ לא בהרכח מפתיע. כי ישנה סבירות גבוהה שהמדפסת שנמצאת במשרד שונה מהמדפסת שנמצאת אצלו בבית. צריך לבודד גם את העניין הזה כדי לשלול בעיה שקשורה בתשתית אליו הביתה.

כשלב הבא: כאשר הוא מנסה להתחבר מהבית תבדוק את ה-System ו-Application לוג בזמן ההתחברות שלו. כמעט 99 אחוז מהמקרים יופיעו שגיאות אם ישנם.

פורסם

אין שגיאות, אתה לא כ"כ מבין;

כשאני מתחבר כמנהל והוא מחובר מהבית אז הוא רואה את המדפסות המקומיות שלו שמותקנות בבית, כשאני יוצא, הוא מאבד את הגדרות המדפסות.

בריאות לכולם!

פורסם

תגיד לי, מה אנחנו משחקים פה בקקי?

מה זה "אתה בודק את מה שאתה אומר..." מה אני ילד קטן? באתי לכאן לבקש עזרה בפתרון בעיה ואתה חושב שאני משחק?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...