Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

למי שלא זוכר אותי, אני והפז'ו הסקסית (ללא הבחור) בסימלון שלי נהגנו לטייל בשבילי הארץ יום ולילה, עד שהגעתי למסקנה שכבישי אוסטרליה כנראה יותר קוסמים לי, ונטשתי את הפז'ו ל8 חודשים בחנייה אבודה ובודדה.

עכשיו שחזרתי, אותה פז'ו דואגת להראות לי שהזנחה לא באה בקלות. ועושה קצת חיים קשים. מספר שאלות.

1.ניסיתי להניע את הבובה, אך המצבר גמור, אבי (שיחיה) הניע כל שבוע כמעט את הרכב למספר דקות. אגב המצבר בן שנה בערך.

חיברתי עם כבלים, הרכב הניע וקיבל כוח והשארתי אותו קרוב לחצי שעה עובד ומחובר, אך לאחר שניתקתי את הכבלים, וכיביתי, לאחר כמה דקות הוא סרב להניע, כאילו אין מצבר אפילו כדי להצית את האמוביילזר הפשוט, שעבד אך לאט לאט החל להתעמעם. המצבר? אלטרנטור? יצר רע?

2. לאחר חצי שעה עבודה, ממיכל המים החיצוני של הרדיאטור החלו לצאת מים מורתחים, לרכב מעולם לא הייתה בעית התחממות ולפתע הוא החל להשפריץ כאילו פגש את בר רפאלי. יש קשר להעמדה? אולי השמן בעייתי (גם כן בן שנה וחצי)?

3. גמד קטן ושפל גנב לי את הפקק של המיכל מים של הרדיאטור, אם אותו גמד קורא מילים אלה, אשמח אם תכווין אותי היכן אפשר להשיג כזה פקק משומש, ואני מאחל לך שתבלע מטריה והיא תיפתח לך בבטן.

עד כאן התסכול

ותודה על התשובות.

אבי .פ.

שוב בארץ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

למרות שאני אוהב גם לאבחן מחלות עור בלי תעודת דוקטור:-), לצערי אין לי מושג מה קורה שנוסעים ללא הפקק של מיכל המים החיצוני, למרות שאני מבין מה שאתה אומר, עדיין נדמה לי שמנוע מתחמם גם מעבר לרגיל...לצערי אין לי מד חום ברכב האשפתי הנ"ל :)

פורסם

בקיצור, יותר מדי שרשורים על בעיות אמינות ברכבים צרפתיים הצליחו לבלבל גם אותך.

1. המצבר מת בלי קשר לסוג הרכב שבו הוא מותקן. אתה יכול לבדוק את רמת האלקטרוליט בתוכו ולהוסיף במידת הצורך מים מזוקקים. אולי יעזור. לחילופין, אם הוא עדיין באחריות, החלף אותו.

2.מערכת הקירור של הרכב פועלת תחת לחץ. כשאין פקק לרדיאטור, המים ישפריצו דרך הפתח החוצה, והמערכת לא תתפקד כראוי. אם תנסה להשתמש ברכב בצורה כזו, תהרוס את המנוע. התקן פקק חדש (להשיג בכל חנות חלפים) והרכב יחזור להיות כשהיה.

3. נכון. הוא גמד קטן ושפל. אבל אתה תדאג לקנות פקק חדש (ולא משומש) שמתאים למערכת קירור של פיז'ו (1.4 באר).

פורסם

קודם כל את הפקק תוכל ליקנות או בחנות לחלפים לרכב או במוסך מורשה של פיזו.

ללא הפקק אי אפשר לינסוע. בדרך גם הייתי מרענן את המיים ברדיאטור.

לגבי השמנים והפילטרים הייתי ממליץ לך בחום להחליף בזמן הקרוב היות והרכב עמד זמן ממושך על התנעות פה ושם שזה לגמרי לא מספיק.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תודה לכולם.

אתן לצרפתיה העצבנית לנוח שישישבת וביום ראשון נרביץ בה תורה, מצברים ואיטלולה.

אבי .פ.

• תוכן חדש...