Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעל מקצוע אמר לי שאני צריך להחליף 2 תושבות מנוע ברכב - מאזדה 323 97' 1800 סמ"ק.

עכשיו הוא טוען שהמחיר לזה הוא בסביבות ה800 ש"ח. האם המחיר הגיוני ? זול מידי, והחלקים פשוטים ,או

שזה מחיר יקר ?

תודה ,רועי.

פורסם

זה נשמע זול וזה נראה לי שמדובר בתחליפי .

בכל מקרה המלצתי לך להחליף רק תושבות מקוריות מנסיון .

אני החלפתי תחליפי,וסבלתי מזה המון .

בסוף מה שזול יוצא יקר.

החלפתי אותם למקוריות ומאז אני משתדל לעבוד לרב עם מקורי .

שוב עם תושבות במאזדה אני ממליץ לך רק מקוריות .

בהצלחה

פורסם

בדגם שלך ישנם 4 תושבות מנוע, קדימה ואחורה על הגשר, ימין ושמאל. (קדימה ואחורה זולות יותר, שמאלית מתחת למצבר טיפה יותר יקרה והימנית שליד הטיימינג הכי יקרה - עד 800 שח למקורית ובין 250 ל350 לתחליפית, תלוי מאיזה תוצרת. המלצה על יפני בלבד). ישנם שלושה תושבות שאתה יכול להחליף על הרצפה במידה ויש לך ידיים טובות וג'ק הידרואלי, את זו שליד קיר האש זה קצת יותר מורכב מכיוון שצריך לפרק את הגשר כדי לקבל גישה לפירוקה.

לגבי מחירים מומלץ מאוד להרים טלפון ליבואן מאזדה פורד בת"א ברחוב המסגר חזי דלאל (תריץ חיפוש בגוגל יעלה לך הטלפון)

מקורי יעלה לך בין 500 ל 800 שח לתושבת ותחזיק לך עד כ 10 שנים במידה וכל המיתלים וחלקי המשולש שלך תקינים גם כן (אחרת יגרם לתושבות בלאי מואץ). אם יש לך קשר למוסך מורשה מאזדה אולי תוכל לקנות בזול יותר ( חבר או קרוב משפחה שיש לו קשר למוסך) מעבר לזה לגבי תחליפי דווקא אפשרי ביותר. אני אישית ממליץ על יפני בלבד (שזה קיים גם אצל חזי דלאל). מחיר תושבת תחליפית נע בין 150 ל280 תלוי בתושבת אם זו הימנית או השמאלית או התושבות שעל הגשר.

איזה תושבות קרועות ברכבך ? תחליפי יכול להחזיק לך גם שנתיים והמחיר הוא רבע ממקורי.

אגב חבר פורום פרסם מדריך להחלפת תושבת שמאל במאזדה לאנטיס פה בפורום לא מזמן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=163221

לגבי המחיר שקיבלת הינו לתחליפי בוודאות, אם תצטרך עזרה דבר איתי בה"פ .

בהצלחה

זה לא משנה כמה מהר אתה רץ, אם אתה לא בכיוון הנכון.

פורסם

מומלץ לשים תושבות מקוריות,לפי המחיר שקיבלת סביר להניח שמדובר בתושבות תחליפיות.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לפי מה שהבנתי יש כמה תושבות שלכל אחת מחיר משלה.. אני אברר באיזו מדובר ואעדכן פה.

דבר נוסף תושבות בלויות יכולות להיות הגורם לרעידות שיש לי ברכב בזמן עצירה ברמזור וכו' ( בהילוכים L,S,D,N ) ?

שוב תודה .

• תוכן חדש...