Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לאוזניית BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב האוזניות BT של היצרנים המובילים - נוקיה, סוני-אריקסון ומוטורולה טובים

הטובים ביותר הם כנראה של Jabra שגם קצת יותר יקרים

מניסיון חבל להשקיע באוזניות יקרות, הן מתכלות מהר (נפילות, מכות וכו)

אם כבר אז להשקיע במערכת BT לרכב של Parrot - ה 3100 מצוינת

פורסם

הבעיה עם רוב האוזניות היא שחובה להטעין אותן בסוף כל יום אחרי כמה שעות קלות של עבודה. לפעמים אני מוצא את עצמי עם אוזניה ללא סוללה ובלי מקום זמין להטעין (SE HBH-IV835).

אני ממליץ לך על Cardo Scala 700LX, עד 10 שעות שיחה ועד 10 ימים של Standby. נתונים מדהימים שדי מתאימים למציאות.

יש לי ניסיון טוב מאוד עם ה-500, ואם היא לא הייתה נופלת לי 2 קומות ולא הייתי עצלן לתקן את הפלסטיק שהגן על הרמקול, הייתי ממשיך להשתמש בה עד היום.

ה-700 די זולה בשביל מה שהיא מציעה, 340-350 ש"ח.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לי יש

PLANTRONICS Discovery 640

אני מבסוט מהאזניה הזאת. יש לה מטענים לכל סוגי הטלפונים וגם אפשר להטעין אותה ע"י מעמד בצורת עט וסוללת AAA, ממש נח.

בבאג היא עולה 520 ש"ח.

מצאתי עכשיו איזה אתר שמישהו מוכר בו את האזניה ב 180.

http://www.pocketpcfreak.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=GeneralSales;action=display;num=1185887852

לפי דעתי שווה לבדוק את העניין.

פורסם

אל תיקח את הJabra BT5010, זה בטוח. ווליום נמוך מדי, לא נוחה ובשילוב עם הE65, הvoice dialing לא עובד כמו שצריך (צריך להפעיל מהטלפון, לא עובד מהאוזניה). מה שכן, שומעים אותך מצויין.

היו לי כבר 7; הכי גרועה הייתה הJabra JX10. הכי טובה הייתה איזו לוג'יטק שכבר לא בייצור, עם boom microphone (כזו זרוע) ומראה מגושם למדי. הפשרה הכי טובה הייתה אוזניה בשם HBH-GV435 של סוני-אריקסון - זמן דיבור ארוך מאוד, סופר נוחה, ווליום טוב. אבל לא שומעים אותך כמו שצריך והחיבור BT שלה זייף.

הלקח שלי מכל ההרפתקאה הזו הייתה בעיקר שאוזניות בצורת מכשיר שמיעה הן הטובות יותר. יותר מקום לסוללה - כלומר, זמן דיבור ארוך יותר - והתאמה טבעית יותר לאוזן.

עוד לא מצאתי אוזניה מושלמת ואני מוכן לשלם כל מחיר בשביל אחת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני ממליץ על ה- Bluetrek Mini.

אוזנייה קלה, סוללה סבירה (כ 7 שעות דיבור), נוחה על האוזן (ללא קשת מאחורי האוזן אלא פשוט יושבת בתוך האוזן), עיצוב אלגנטי ונחמד בזכות השרוך תלייה על הצוואר שמותאם לאוזנייה.

אסף

גילוי נאות: אני עובד בתחום.

פורסם

מכיוון שהסיכוי שאני אחליף לטלפון שהוא לא של נוקיה -נמוך עד אפסי,

החלטתי להשקיע ולהזמין אוזניה מקורית של נוקיה (לאחר שהתאכזבתי מכל ליין האוזניות של מוטורולה שפשוט לא נוחות על האוזן).

עקב זאת שאני מעריך שאוזניה של נוקיה, תדבר הכי טוב עם טלפון של נוקיה.

נכנסתי שמח וטוב לבב לZAP, וראיתי שהדגם הנדרש עולה בסביבות ה X שקלים.

בחלון המקביל נכנסתי לEBAY ומצאתי חנות בהונג קונג שמוכרת את אותה אוזניה בחמישית X,

בוצעה הזמנה ועכשיו אני מחכה שתגיע. אם יהיה על מה להמליץ אני אמליץ.

בקשר ל CARDO. היתה לי ה scala 500 , שהיא הכי נוחה על האוזן שיצא לי לנסות, אבל לצערי הפלסטיקה שלה באיכות נמוכה.

נפילה אחת שברה חתיכה קטנה וכיערה את האוזניה, נפילה שניה כבר גרמה לפלסטיק שמכסה את הרמקול+הרמקול ליפול.

לעומת זאת היו לי כמה מוטורולות, כולן לא נוחות לאוזן, אבל עמידות גם לדריסת טנק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוזנייה בחמישית מחיר? ככל הנראה מדובר בזיוף.

ככה אני גיליתי שאני קונה JX-10 במחיר של 180 ש"ח עם משלוח לארץ :roll:

בכל מקרה, אני בעל Scala 700 למעלה מחצי שנה(שככל הידוע לי לא מזייפים אותה, קניתי אותה מeBay ב200 ש"ח עם משלוח לארץ והיא מתנהגת ונראת כמו מקורית [זמן סוללה, איכות שמע וכד']).

אני ממש מרוצה מהאוזנייה, יש בה המון פיצ'רים שקיימים באוזניות יקרות ממנה בהרבה (DSP, איכות ועוצמת שמע, זמן דיבור, קשת מתכוונת ועוד).

עם זאת, אהבתי יותר את העיצוב של הסקאלה 600. ההבדל העיקרי בינהן הוא שה700 מסוגלת לעבור בין טלפון אחד לשני תוך כדי שיחה (לא נראה לי שימושי למי שלא איש עסקים לחוץ), בנוסף ב700 אפשר לנעול מקשים ולהכניס את האוזנייה לתיק כשהיא עובדת. זה מונע את התהליך המיותר של הדלקת אוזנייה אחרי שהוצאנו אותה מהתיק עבור כל שיחה.

החסרון היחיד של ה700 (ובכלל של כל הסקאלות) - פלסטיק זול שנוטה להישבר מהר.

פורסם

אייל כתב:

מכיוון שהסיכוי שאני אחליף לטלפון שהוא לא של נוקיה -נמוך עד אפסי,

החלטתי להשקיע ולהזמין אוזניה מקורית של נוקיה (לאחר שהתאכזבתי מכל ליין האוזניות של מוטורולה שפשוט לא נוחות על האוזן).

עקב זאת שאני מעריך שאוזניה של נוקיה, תדבר הכי טוב עם טלפון של נוקיה.

טעות נפוצה.

מניסיוני (חלק מהתפקיד שלי הוא בדיקות התאמה בין מכשירים ואביזרים), העובדה שיצרן מייצר את שני המכשירים לא מבטיח כלום. לא מזמן קיבלנו אוזנייה של נוקיה, שלא היה ניתן לבצע סינכרון למכשיר של נוקיה.

מה שכן - בהרבה מקרים, אוזנייה איכותית (מבחינת שמע ואיכות קישור הBT) תעלה בזמן ההמתנה של המכשיר עצמו.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
לי יש

PLANTRONICS Discovery 640

אני מבסוט מהאזניה הזאת. יש לה מטענים לכל סוגי הטלפונים וגם אפשר להטעין אותה ע"י מעמד בצורת עט וסוללת AAA, ממש נח.

בבאג היא עולה 520 ש"ח.

מצאתי עכשיו איזה אתר שמישהו מוכר בו את האזניה ב 180.

http://www.pocketpcfreak.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=GeneralSales;action=display;num=1185887852

לפי דעתי שווה לבדוק את העניין.

הנסיון שלי איתה גרוע ביותר. החלק שנכנס לאוזן כל הזמן מתפרק מהאזניה ואחרי כמה זמן גם הציר שלו לא מחזיק במקום והאזניה כל הזמן נופלת לאותה תנוחה. אכזבה גדולה תמורת הרבה מאד כסף.

פורסם
אוזנייה בחמישית מחיר? ככל הנראה מדובר בזיוף.

ככה אני גיליתי שאני קונה JX-10 במחיר של 180 ש"ח עם משלוח לארץ :roll:

בכל מקרה, אני בעל Scala 700 למעלה מחצי שנה(שככל הידוע לי לא מזייפים אותה, קניתי אותה מeBay ב200 ש"ח עם משלוח לארץ והיא מתנהגת ונראת כמו מקורית [זמן סוללה, איכות שמע וכד']).

אני ממש מרוצה מהאוזנייה, יש בה המון פיצ'רים שקיימים באוזניות יקרות ממנה בהרבה (DSP, איכות ועוצמת שמע, זמן דיבור, קשת מתכוונת ועוד).

עם זאת, אהבתי יותר את העיצוב של הסקאלה 600. ההבדל העיקרי בינהן הוא שה700 מסוגלת לעבור בין טלפון אחד לשני תוך כדי שיחה (לא נראה לי שימושי למי שלא איש עסקים לחוץ), בנוסף ב700 אפשר לנעול מקשים ולהכניס את האוזנייה לתיק כשהיא עובדת. זה מונע את התהליך המיותר של הדלקת אוזנייה אחרי שהוצאנו אותה מהתיק עבור כל שיחה.

החסרון היחיד של ה700 (ובכלל של כל הסקאלות) - פלסטיק זול שנוטה להישבר מהר.

אל תהיה כ"כ בטוח.

קיבלתי התחייבות מסודרת של החנות שהמוצר הינו מקורי.

חוצמזה בשביל כזה סכום, שווה להמר, במידה ולא תהיה טובה, הוא יקבל אותה חזרה "לתוך פרצוף שלו",

במידה וכן תהיה טובה, אני אשקול להזמין סטוק לארץ ולמכור אותן בחצי מחיר ממחיר השוק כאן :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...