Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לישאול משהו לגבי ספק אינטרנט 012 ספק טוב?

כפי שחלק יודעים אני משחק במישחק LFS ולאחרונה קניתי את המישחק המלא אבל יש לי בעיית לאגים מטורפת שמעיפה אותי ישר מהחדרים,

שאלתי כמה אנשים והם אמרו לי שזה הספק,

אשמח לישמוע כמה דעות,

תודה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע לגבי מהירות הגלישה שלהם, אבל השרות שאני אישית קיבלתי מהם הוא על הפנים.

לקח לי שבוע שבכל יום הייתי מתקשר פעמים, בכי שהם ינתקו אותי מהשרות של השיחות הבין לאומיות שלהם.

רק בגלל הצורה שבה הם משאירים את הלקוחות שלהם בכח, הייתי ממליץ לך לא להתחבר אליהם.

חוויות של לקוחות נוספים שקיבלו יחס דומה לשלי, תוכל לקרוא באתר www.tluna.co.il.

אני מנוי עכשיו ב 014 ואני מאוד שמח גם מהמהירות וגם מהשרות.

תנסה קודם לדבר עם מי שמספק לך את התשתית(בזק/ הוט). תבדוק אם ההורדה דרכם, ללא ספק אינטרנט מתבצעת במהירות הנכונה.

פורסם

ממה שאני קורא בפורומים השונים, ב012 יש הגבלה עצבנית על תוכנות שיתוף קבצים וכל מה שהוא לא HTTP.

014 באמת מקבלים בדרך כלל פידבקים טובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן איחדנו כוחות, כולכם מוזמנים. מי שמעוניין בהצעה יכול לפנות בה"פ...

בקשר ל012- עדיף לך להתרחק 013,017,014 עדיפים בהרבה..

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לקוח של 012 כבר שנתיים.

בתקופה האחרונה אני סובל ממהירות הורדה נמוכה מאוד גם באימיול וגם בביטורנט, אני מוריד על 10 ק"ב מקסימום

ולא יכול לשחק ברשת (AMERICAS ARMY), במשחקי רשת אני מקבל כל הזמן הודעות שגיאה שאבד הקשר עם השרת - כנראה בגלל ההגבלות שלהם.

שורה תחתונה - הם לא מומלצים, אני מחכה שייגמר לי החוזה איתם ע"מ לעבור ל014 בחבילה עם פס רחב יותר (כרגע 1.5 מגה).

פורסם

חברים שלי התחילו לאחרונה להתנתק מ012 אחד אחרי השני כמו עלים באמצע השלכת..

טענות על שירות גרוע, פינגים גרועים במשחקים ומהירויות הורדה נמוכות עלו לחלל האוויר. לפי מה שהבנתי עושים הרבה בעיות להתנתק מהם.

אישית, אני ממליץ על בזק בינלאומי. אחלה מהירות ואחלה של שירות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...