Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לעתיד -

אתה חושב שלקוחות לא שואלים את זה? אז הם פשוט מתקשרים ל1-800 ומבקשים שיעבירו אותם לתמיכה.

וכשאני הייתי בבזק בינלאומי התמיכה שלהם היתה בכלל 03 לא 1800. כנראה שינו את זה בתקופה האחרונה.

לא חותם

פורסם

התמיכה היתה 03 לפני ה-מ-ו-ן זמן, יותר משנה וחצי

ואגב להתקשר 1800 למכירות ולבקש שיעבירו אותך זה לא בדיוק פתרון כי אתה לא אמור לאכול המתנה של 5 דקות במכירות כדי שהציג יזרוק אותך לתוך התור בתמיכה לעוד 7 דקות המתנה....

פורסם

לגבי מתי זה היה אני לא זוכר אבל לא משנה. אם אתה אומר.

ב1-800 עונים לך תוך 20 שניות ככה שזה לא המתנה בכלל. ותמיכה זה לא 7 דקות המתנה אלא 6 דקות פחות.

לא משנה לא נהפוך את זה לויכוח שוב. הנושא מתעסק בכלל ב012 :)

לא חותם

פורסם

למי שמבין ברשתות

איך ניתן לבדוק את המהירות בצורה ישירה? נגיד להוריד קובץ בפורט אחר או משו בסגנון...

ואיך בכלל הם עושים את ההאטה הזאת? מנתרים פאקטים לפי פורט?

Scooby WRX

פורסם

לא חוכמה לקפוץ ולהגיד שיש לבזק מס' 1-800 כאשר זה מסופק לכם חינם= בזק.

ולא צריך להמתין 5 דקות עד "שיזרקו" מספיק 10 שניות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חבל שאתה מדבר שטויות של ילד בכיתה א' מה זה - "זה מסופק לכם בחינם" אתה מדבר שטויות...עלות השיחות שלנו היא בדיוק כשלכם ושל כל ספק \חברה גדולה בישראל,

יש ממונה על ההגבלים\משרד התקשורת בדיוק בשביל זה, ותאמין לי שהדבר האחרון שהם אוהבים זה להקל על קבוצת בזק (תבדוק את כל נושא הVOIP בישראל תקבל קצת מושג לגבי התנהלות הדברים)

פורסם
למי שמבין ברשתות

איך ניתן לבדוק את המהירות בצורה ישירה? נגיד להוריד קובץ בפורט אחר או משו בסגנון...

ואיך בכלל הם עושים את ההאטה הזאת? מנתרים פאקטים לפי פורט?

הנה:

http://www.speedtest.net/

אני חושב שזה יעזור לך.

פורסם

אני מנוי ב012 כבר הרבה מאד זמן.

לאחרונה באמת יש הרעה קלה במהירויות של הP2P ולעיתים יש תקופות של פינגים גבוהים במשחקי מחשב (אני משחק סטארקראפט אז לי זה פחות מזיז).

העניין הוא - איזה חברה יכולה לתת לי חיבור ישיר בלי תוספת תשלום בימינו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מנוי של 012 כבר שש או שבע שנים (מאז שקניתי את המחשב).

כל התקופה הרצינית הזו היו לי מספר בעיות בודדות, שסידרו לי אותם בקלות.

אני משתמש דיי הרבה באינטרנט, כל לילה האימיול והביטורנט פתוחים ומוריד בכל רוחב הפס (1.5 M, ממוצע 190 KBPS).

אני מאוד מרוצה, ו 012 זה לא הסמיילי, הסמיילי זה אינטרנט זהב.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
חבל שאתה מדבר שטויות של ילד בכיתה א' מה זה - "זה מסופק לכם בחינם" אתה מדבר שטויות...עלות השיחות שלנו היא בדיוק כשלכם ושל כל ספק \חברה גדולה בישראל,

יש ממונה על ההגבלים\משרד התקשורת בדיוק בשביל זה, ותאמין לי שהדבר האחרון שהם אוהבים זה להקל על קבוצת בזק (תבדוק את כל נושא הVOIP בישראל תקבל קצת מושג לגבי התנהלות הדברים)

חסוך ממני..."הגבלים עסקיים", העברות ישירות מייס ותשתיות בזק. אל תעשה אותי מטומטם אני כבר 4 שנים בעסק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא עושה אותך מטומטם, אני לא אמשיך את המשפט הזה.....

ונעזוב את הדיון הזה איפשהו נמצא כי שכבר זורקים פה חירטוטים חסרי כל ביסוס זה מוריד מרמת הפורום

לא בא לי בטוב

יום טוב

פורסם

כן האתר של שימי סבבה, רק קח בחשבון שבסקאלה העליונה של המהירויות זה לא עובד טוב, לדוגמא בעלי 5 מגה ימצאו את עצמך לא מעט פעמים עם 2.5 מגה לפי האתר הזה בעוד שאפילו מארה"ב הם יורידו על 650 KBS יציב לחלוטין

בגלל זה לדעתי הבדיקה טובה עד 2.5 מגה לא מעל

• תוכן חדש...