Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

בחיפושיי אחר רכב הכוללים גם בירורים על סוזוקי סוויפט, נתקלתי לא פעם במודעות על מכירת סוויפט מדגם סדן.

בעיקרון אני מחפשת רכב חסכוני חסכוני חסכוני שיראה מוסך כמה שפחות, לנסיעות של כ 20000 ק"מ בשנה בתקציב של כ17,000 ש"ח.

רציתי לדעת מה המשמעות וההבדל של דגם הסדן הארוך ביחס לדגם הרגיל והקצר של הסוויפט..

תודה!!

פורסם

הייתה לי סוויפט סדאן כשנה . רכב מאוד אמין , טיפולים שוטפים ודלק , צריכת דלק 1:17 (ממוצע) , בקיצור רכב מאוד ממולץ . קצת יקר לשנתון שלו אבל באמת ששוה את השקט הנפשי.

אין הבדל בין ה 5 דלתות והסדאן , פרט לכך שה5 דלתות יקרה יותר והסדאן מכוערת יותר (לטעמי).

פורסם

יש הבדל נוסף- בתחילת שנות ה 90 נמכרו בכמות קטנה גם סוויפט סדאן עם מנוע 1600. היו כאלה, שטענו שהמנוע הזה היה גדול על הרכב.

אין הרבה סוויפט 1600 ששרדו עד היום.

פרט לכך, הבדלים מכאניים אין.

בנוסף מנוע 1000 סמ"ק, שנפוץ בסוויפט 3 ו 5 דלתות, לא הוצע בסדאן, וכל הסדאנים הם בעלי מנוע 1300, חוץ מכמה בודדים עם 1600, כאמור.

יש גיר ידני 5 הילוכים או אוטומטי 3 הילוכים. מזגנים מקוריים מצויינים, וסוויפט נמכרה או אם מזגן מקורי או בלי מזגן.

לא יודע, אם הייתה אופציה להתקין מזגן ישראלי בשלב מאוחר יותר.

דגמי 3 דלתות ומנוע 1000 סמ"ק לא שווקו בארץ אחרי שנת 95.

ייצור הדגם הזה הועבר בשנת 97 להונגריה, ומשנה זו המכונית נקראית "יורו סוויפט". היא נמכרה בארץ עד שנת 2001 לערך, והמליפה של הדגם, הסוויפט החדשה, הוצגה רק בשנה שעברה.

פורסם
אם מותר לי לשאול, למה החלפת את הסדאן אחרי שנה, אם בסה"כ היית מרוצה ממנה?

אחרי השחרור התחלתי לחסוך לרכב , ולאחר כחודש נפלה בידי סוויפט סדאן 93 יד ראשונה עם 130000 ק"מ מבחור שאביו נפטר, אז חטפתי אותה ולאחר שנה חסכתי מספיק כדי להתקדם.

• תוכן חדש...