Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TopGear NOW on BBC world, with the PAGANI.

Saar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתם נותנים לי לבחור אחד מבין שתיהן, הייתי לוקח ת'למבורגיני.

לפי ג'רמי הפגאני זונדה עולה הרבה יותר מהלמבורגיני מורצלאגו.אני לא זוכר כמה הלמבו עלתה אבל הפגאני עולה מעל 300K לי"שט !!!.

נדמה לי שזה כמעט כפול מהלמבו!

אז לא נראה לי שהיו "נותנים לך" :( ,אבל אם כן אז לקחת את הזונדה,למכור אותה ולקנות 911 GT2,האמר H2,סמארט ווילה בקיסריה :wink: .(מחיר הזונדה בארץ היה עובר את קו ה-4 מיליון בקלות).

פורסם

זו אחת מתוכניות הטופגיר הפחות טובות שראיתי.

דווקא את הכתבה על הברלינגו אהבתי.

למה? כי היא היתה קלארקסונית, מיוחדת ועניינית.

את המבחן בין הזונדה למורצ'יליאגו לא אהבתי בכלל. חוץ מכשנהג המירוץ נהג בהן, קלארקסון סתם השתולל בהן. אפשר לראות איך הוא מחליק בלי סיבה ויוצא מהחלקה במהירות זחילה - לא בדיוק טיף נידל. מה גם שקשה לי להאמין שעל מסלול באורך 3 ק"מ, שרובו פניות, הזונדה תיקח מהמורצ'יליאגו 6 שניות רק בישורות. עד 260 קמ"ש (שהיה הספרינט שלהן) הזונדה לא לקחה ביותר מ-3 שניות, אז תסיקו את המסקנות לבד. ורק בגלל שקלארקסון אומר ש"נהגתי בלמבו, היא יותר מהירה בפניות", לא אומר שזה נכון.

גם את הסייד-קיק שלו לא אהבתי במיוחד, אבל שיהיה.

קיצור, טופ גיר הקודמת היתה טובה בהרבה. אין כמו טיף בשביל לבחון מכונית על. קלארקסון - עד כמה שהוא משעשע וכו' - צריך לשמור על הקו שבו הוא עשה דברים עד עכשיו, כי טופ גיר השנה לא נראית כמו שהיא צריכה להיראות. שלא לדבר על זה שוויקי וקוונטין חסרים גם הם.

בטאמן

(-;

שמתם לב שקלארקסון נהג בזונדה עם ז'קט? איך אתה נוהג בזונדה עם ז'קט?!

ברינג און דה סבבה

פורסם

קיצור, טופ גיר הקודמת היתה טובה בהרבה. אין כמו טיף בשביל לבחון מכונית על. קלארקסון - עד כמה שהוא משעשע וכו' - צריך לשמור על הקו שבו הוא עשה דברים עד עכשיו, כי טופ גיר השנה לא נראית כמו שהיא צריכה להיראות. שלא לדבר על זה שוויקי וקוונטין חסרים גם הם.

:mm_yeah: עוד סיבה למה לראות 5TH GEAR! mm_yeah:

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

הזונדה עולה 310K ליש"ט והלמבו 160K ליש"ט....הייתי קונה לי למבו לסופי שבוע....אה.... ולמבו לאמצע שבוע!!!!!!!

:twisted:

אז הזונדה יפה יותר , מהירה יותר (גם בסיבובים) אבל לפחות הלמבו נכנסת לתקציב שלי...

כן

ברור

רק לתקציב שלי...

:?:roll::?:roll::bigcry:

:-)

פורסם

בואו לא נתחיל ויכוח על "מי יותר יפה" כי שתיהן יפות, ולכל אחד טעם אחר.

קיצור, טופ גיר הקודמת היתה טובה בהרבה. אין כמו טיף בשביל לבחון מכונית על.

צודק במאה אחוז. אין על טיפ נידל כאשר מתעסקים במכוניות-על! :twisted:

דווקא את הכתבה על הברלינגו אהבתי.

למה? כי היא היתה קלארקסונית, מיוחדת ועניינית.

צודק גם כן, הייתה כתבה מאוד נחמדה, על רכב מאוד מאוד נחמד ופרקטי.

לאבא שלי היה ברלינגו לפני כמה שנים, וכל נסיעה לאילת הייתה ממש כיפית! אפילו שהרכב הזה הכי לא אמין שיש, הוא רכב שכדאי לחשוב עליו.

הזונדה עולה 310K ליש"ט והלמבו 160K ליש"ט....הייתי קונה לי למבו לסופי שבוע....אה.... ולמבו לאמצע שבוע!!!!!!!

הזונדה ממש יקרה!

בואו נחשב, 310K ליש"ט זה בערך 2,325,000 שקלים - ועוד מיסים זה בכיף עובר את קו הארבע וחצי מיליון ש"ח.

אז אם היו נותנים לי אחת כזו, הייתי מוכר אותה וקונה RS4 RS6, ומיורה אחת במצב מצויין שתחכה לי בחניה.

אחחח...חלומות! :shock:

172

• תוכן חדש...