Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו - רעש חריקה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי פולסוואגן פולו ומשום מה היום התחיל לי רעש של חריקה בגיר כך כשאני נוסע בהילוך ראשון זה עושה קצת רעש וכשמעבירים להילוך שני שלישי רביעי וחמישי זה עושה רעש של טרקטור וזה בא מהמנוע או הגיר אני לא ממש יודע אם תוכלו להגיד לי מה זה ואם יש לכם מקום להמליץ לתיקון כי בצמפיון זה שוד אודה לכם תודה רבה.:cry:

פורסם

לא רק שאי אפשר לשמוע רעש כזה.

מה יהיה עם פרטים נוספים- שנה,קילומטר'ז,האם הוחלף לאחרונה משהו שישפיע /יגרום לבעיה.

יש לבדוק ראשית שמן גיר,לראות שלא חסר ,אם כן להוסיף ולתקן את הנזילה ואין לשלול גם שימוש בשמן גיר בצמיגות לא מתאימה.

אם הרכב 97 ומטה,הייתי מתחיל מבדיקת קלאץ' /משאבת קלאץ' אם קיימת ואם כל זה לא יעזור והרעש הוא בשילוב ההילוכים אז אין מה לעשות והגיר צריך שיפוץ /החלפה.

שים לב: כל אלו ניחושים פרועים וכמובן שאם הרכב משנתון גבוה הרבה יותר /חדש יחסית (עד 3 שנים באחריות או יותר),יתכנו בעיות שונות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רוץ למוסך שמטפל בפולקסווגן.

תחושת הבטן שלי שכל מטר שאתה נוסע כך רק מגדיל את הנזק.

אם בניוטרל המנוע פועל נקי, אז הייתי מהמר (מדגיש - הימור בלבד) על שן שנשברה בגיר או ש"ע.

התוצאה - יש חלק מתכתי שנטחן בתוך הגיר.

• תוכן חדש...