Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השבוע הלכתי לבדוק אצל כמה מתקינים כמה עולה לי התקנה של המערכת שלי : אחוריים של פיונר 6X9 וקומפוננט של מורל פולס 6.5 אינץ - התקנה נורמלית עולה 800 שקל עם פודים והגבהות ויש אחת שהציעה לי גם 2000 שקל.....(יש לי קורולה 98 וזה אוטו מאוד בעייתי להתקנה). אז חשבתי אם אני כבר מתקין אני יחכה עוד קצת זמן ויקנה מגבר נורמלי כי חבל להתקין עכשיו ואחרי זה לפרק ולהתקין חדש מגבר אחר.

התקציב שלי הוא כ1200 שקל - תמליצו לי בבקשה מגבר שיתאים לי למערכת (וחובה להדגיש שיהיה רק חדש אין מצב ליד שניה).

תודה מראש

ארתור

פורסם

האמת היא, שכל מגבר יחסית פשוט יחזיק את המערכת הזאת בכבוד. חבל מאוד שאתה לא פתוח לאפשרות של יד שנייה. במקום לבזבז סתם יותר כסף, תוכל לקנות

מגבר במצב טוב מאוד כמו למשל גי בי אל 4.75 במחיר של 700 שקל שיחזיק לך את המערכת מעל ומעבר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...