Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מעשן גולף 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות גולף קבריולה היום מנוע 1.8 כמובן שנת 95.

המנוע של הרכב מעשן עשן כחול אני יודע שזה שריפת שמן אבל מה עלויות של תיקון דבר כזה?

זה בטוח לא עובר טסט נכון?

במידה וזה רינגים מה הנזק ברכב כזה מבחינה כספית?

ועוד משהו, יד 6 לרכב כזה זה סביר?

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

עשן כחול מעיד על תערובת עשירה ולא על שריפת שמן, אם מדובר בקרבורטור לרוב טיפול סופר יסודי בקרבורטור בשילוב עם ניקוי מערכת האוויר/דלק יסגור את הסיפור....

פורסם
]עשן כחול מעיד על תערובת עשירה ולא על שריפת שמן' date='[/u'] אם מדובר בקרבורטור לרוב טיפול סופר יסודי בקרבורטור בשילוב עם ניקוי מערכת האוויר/דלק יסגור את הסיפור....

תיקון: עשן כחול מעיד על שריפת שמן, שנובעת מגומיות שסתומים, וטבעות שמן, יש לבצע תחילה בדיקה מקדימה, במוסך מתמחה.

גש למוסך רון, שהוא גם חבר הפורום לקבלת הצעת מחיר משוערכת.

אין קרבורטור ברכב זה, הרכב בעל מערכת הזרקה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני כמובן חלילה וחס לא רוצה להתווכח איתך בנוגע לזה אך עדיין אני נאלץ

ההנחה הרווחת בתחום היא שעשן כחול מעיד על תערובת עשירה ועשן לבן מעיד על שריפת שמן, יתכן שאני מתבלבל...

אבל אני לרוב לא

פורסם

כמה ק''מ הרכב עשה? המנוע הנ''ל ADZ הוא מאוד אמין, צריך ממש לזלזל בטיפול שלו כדי להביא אותו למצב כזה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ההנחה הרווחת בתחום היא שעשן כחול מעיד על תערובת עשירה ועשן לבן מעיד על שריפת שמן, יתכן שאני מתבלבל...

אבל אני לרוב לא

עתיד ידידי היקר, כנראה שהסתובב היום הרבה בשמש, ויתכן שקיבלת מכת שמש..

כפי שכתב פרידמן, עשן לבן מעיד על בעיית מי קירור שחדרו לתא השריפה, עשן כחול מעיד על שמן שחדר לתא השריפה, בגלל שחיקת טבעות שמן, ו/או גומיות שסתומים יבשות, ומובילי שסתומים שחוקים.

עשן שחור מעיד , על תערובת דלק עשירה!

אל תסתובבו בשמש זמן רב, שתו הרבה מים, אל תטילו במדבר, ואל תשאירו תינוקות, ואו/ בעלי חיים, אפילו לשנייה אחת ברכב סגור.

חוץ מזה, סעו לאט ובזהירות.

השתמשו במזגן ברכב, באם קיים, החיים שלכם שווים יותר, ממספר ליטר דלק, שישרפו עקב כך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לפי תיאורך יש שתי אפשרויות:

א- יעשו חצי אוברול (ראש מנוע+רינגים )וזה יפתור את התקלה -עלותל משוערת בסביבות 4000 ש"ח.

ב- כאשר יורידו את הראש יסתבר בגלל ריבוי הידיים שהרווח ברינגים גדול מידי- אז תצטרך אוברול ,יקר מאוד מאוד,לא משתלם ואז צריך להחליף מנוע (עלות של בערך 6000 + כולל טיימינג,מחזירי שמן,משאבת מיים,מותחנים ושאר ירקות).

אני חושב שאם לא לקחת את הרכב לבדיקה לא כדאי להתעסק איתו.

עוד מעט יבוא מרק 10 ויגיד לך שבטוח הוא מכיר אקזמפלרים יותר מוצלחים מדגם כזה שעברו פחות ידיים (למרות שהרכב 12+שנים על הכביש 6 ידיים זה המון ואתה תהיה יד 7 ואולי יהיה לך קשה אחר כך למכור את האוטו תחשוב על זה....).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תבדוק מערכת הקירור, פתח מיכל ועם תראה מים רגילים במקום G12 אז תגיד שלום ולא להתראות לרכב. מאוד רגיש למי ברז.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אבל אני לרוב לא

עתיד ידידי היקר, כנראה שהסתובב היום הרבה בשמש, ויתכן שקיבלת מכת שמש..

בברכה

צביקה

ואני מוסיף משפט טרי מאתמול (מצונזר)- "אתה רוצה ללמד את אבא לז**ן?!"

פורסם

אומרים "אתה רוצה ללמד את האבא לעשות ילדים?"

זהו שמישהו אבא לא אומר שהוא באמת יודע לז**ן !! על זה רק אישתו תוכל לענות לך (אישתו של אותו אבא כמובן)

• תוכן חדש...