Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

למי מכם לא קרה שעבר לידו איזה ערסראלי, ששם את המוזיקה המזרחית המגעילה שלו בפול ווליום, וטס לכם ליד האוטו כמו דבורה ליד האוזן?

אוקיי. לי זה קרה היום. אני בביתי, יושב במרפסת, ואני מרגיש את הבומים הרגילים של הסאב של הערס השכונתי.

הוא כמובן עובר בדרך קבע כל יום בשעה 22:00 בדיוק, לא יותר ולא פחות.

לא תיארתי לעצמי מה הולך לקרות:

הוא עובר לידי, מגביר עוד יותר את הווליום. סבבה. אנשים מסתכלים מהחלון .

פתאום איזו אשה זקנה מחליטה שהיא רוצה לגרום לערס הזה נזק שלא יביא אותו לשכונה שלנו שוב.

הערס עוצר כדי לדבר עם חבר שלו, וזה בדיוק תחת החלון של הזקנה.

היא הביאה כמה דברים, והכינה שם איזה משהו :twisted:. לא שמתי לב מה.

פתאום החלה מתקפה של איזה משהו דביק ומגעיל.

אותו ערס, מרוב בהלה, הוא שכח להוריד אמברקס, ולכן לחץ על הגז והחל לנסוע. לא לקח הרבה זמן עד שהוא הבין שהברקסים שלו עולים באש :twisted: והוא לא הבין למה, הוא יצא מהאוטו, ואתם יכולים לנחש מה קרה:

הזקנה בינתיים ירדה, והכניסה לו באביאביו!!!! את כל הבלילה שהיא הכינה מבעוד מועד, :twisted: , הכניסה לו בפרצוף!!!

וזה היה הרבה!!!!!!

מה אתם חושבים על כך?? הייתם רוצים את הזקנה הזו בשכונה שלכם, בית מולכם??

(ואני מקווה בשביל הערס שלא יבוא לפה יותר...:twisted::twisted::twisted:)

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפעמים לזקנים יש יותר אומץ לעשות דברים שאדם צעיר (יחסית) לא יעשה.

כצעיר אתה חושב על המשפחה שאתה מחוייב לה, על הילדים, על העבודה ועל העתיד.

לא בא לך בדיוק להסתבך עם המשטרה, או עם עבריין שירסק אותך, ולכן אנחנו במקרים רבים מוותרים.

לזקנים אין כל כך מה להפסיד, הם כבר לצערינו בדרך החוצה, ולכן מרגישים שמה כבר יכול להיות, שבלאו הכי הם כבר לקראת סוף ההצגה. במקרים כאלה אם רק יש להם כוח במותנייהם הם מרשים לעצמם לעשות מעשה אמיץ ולהשיב את הסדר על כנו.

ועד שיבוא המשיח והזקנים יחיו לנצח והעולם יראה טוב יותר, נקווה שכולנו נדע לחיות בהרמוניה

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הי,

אם הוא ערס אמיתי הוא יחזור...הם כמו חצ'קונים, תפוצץ אחד יצאו עשר...

אבל כל הכבוד לזקנה, הייתי רוצה לראות את זה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני בטוח שכולם היו רוצים לראות את הבעתה שהיתה על פניו של הצעיר, שליד חבריו חטף מזקנה חכמה!!!:-P:twisted:

פורסם

אני דווקא להבדיל מרוח הפורום לא אהבתי לקרא את מה שקרה, עם כל הכבוד לזקנה, מי היא שתזרוק עליו או על הרכב שלו חפצים ואולי תגרום לו לנזקים ? יש לה בעיה איתו היא יכולה לפנות אליו בצורה נורמאלית, גם לערס הכי מעפן יש כבוד וסביר להניח שהוא היה מפחית מעוצמת המוזיקה, גם ערס לא יתחיל לקלל סתם זקנה....

דווקא באותו רוח של מה שכבר נאמר פה, זקנים לפעמים מרשים לעצמם לקחת את החוק לידיים כי המשטרה\מערכת השיפוט מקלים איתם עד מאוד סטייל "הוא זקן בן מאתיים מה נעצור אותו עכשיו" נוצר פה כאוס מטורף שזקנים יכולים לעשות מה שבא להם כמו ילדים בני 10 שאים ברי שיפוט ולא כך צריך להיות הדבר, לא יתכן שבמדינה מתוקנת זקנה תיקח את החוק לידיים ותפעיל אלימות פיזית כלי עובר בדרך בין אם הוא הפריע את שנת הצהריים שלה או סתם לא נראה לה הולם את השכונה, במדינה יש משטרה שתפקידה אכיפת החוקים,ואם זקנה מרשה לעצמה לתקוף אז אם הזקנה הזאת היתה מקבלת כאפה שהיתה מושיבה אותה עם כאבים בלסת לאיזה שבועיים לא היה כואב לי בכלל !, זקנה תמימה שנפגעת מאדם צעיר\מבוגר בלי שעשתה לו כל רע זה מעשה נבזה ואדם כזה שמנצל את חולשתה צריך לנהוג בו פי 10 יותר קשה מאשר היה מבצע אותו מעשה לאדם צעיר יותר

אבל במיקרה הנל, חבל שלא קיבלה איזה דלי מים מסריחים לפרצוף, שהיה דוחף לה את כל האגו לת**ת

עידן - אם היית מרכיב מערכת חדשה ובלהט ההתלהבות היית בא לחבר שלך בווליום גבוה (בלי לשים לב, כן קורה שנסחפים) ופתאום היית מקבל גוש בצק מקומה שניה על הגג של הרכב,(FR חדשה לא?) גוש כזה שהיה משאיר לך מעיכה מכוערת, מה היית מרגיש ?

פורסם

קודם כל זה לא ממש היה קורה כי אני לא "משוטט" עם מוזיקה בפול ווליום אבל אם קרה מקרה שכזה, אני מניח שהזקנה היתה מקבלת חזרה את מה שהיא העיפה + ריבית והצמדות, או אם הייתי מצליח לרסן את עצמי, תביעה נזיקית שהיתה מעקלת לה את דמי הביטוח לאומי לאיזה שנה...

אבל בכל מקרה- זה עדין הצחיק אותי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני דווקא להבדיל מרוח הפורום לא אהבתי לקרא את מה שקרה, עם כל הכבוד לזקנה, מי היא שתזרוק עליו או על הרכב שלו חפצים ואולי תגרום לו לנזקים ? יש לה בעיה איתו היא יכולה לפנות אליו בצורה נורמאלית, גם לערס הכי מעפן יש כבוד וסביר להניח שהוא היה מפחית מעוצמת המוזיקה, גם ערס לא יתחיל לקלל סתם זקנה....

דווקא באותו רוח של מה שכבר נאמר פה, זקנים לפעמים מרשים לעצמם לקחת את החוק לידיים כי המשטרה\מערכת השיפוט מקלים איתם עד מאוד סטייל "הוא זקן בן מאתיים מה נעצור אותו עכשיו" נוצר פה כאוס מטורף שזקנים יכולים לעשות מה שבא להם כמו ילדים בני 10 שאים ברי שיפוט ולא כך צריך להיות הדבר, לא יתכן שבמדינה מתוקנת זקנה תיקח את החוק לידיים ותפעיל אלימות פיזית כלי עובר בדרך בין אם הוא הפריע את שנת הצהריים שלה או סתם לא נראה לה הולם את השכונה, במדינה יש משטרה שתפקידה אכיפת החוקים,ואם זקנה מרשה לעצמה לתקוף אז אם הזקנה הזאת היתה מקבלת כאפה שהיתה מושיבה אותה עם כאבים בלסת לאיזה שבועיים לא היה כואב לי בכלל !, זקנה תמימה שנפגעת מאדם צעיר\מבוגר בלי שעשתה לו כל רע זה מעשה נבזה ואדם כזה שמנצל את חולשתה צריך לנהוג בו פי 10 יותר קשה מאשר היה מבצע אותו מעשה לאדם צעיר יותר

אבל במיקרה הנל, חבל שלא קיבלה איזה דלי מים מסריחים לפרצוף, שהיה דוחף לה את כל האגו לת**ת

עידן - אם היית מרכיב מערכת חדשה ובלהט ההתלהבות היית בא לחבר שלך בווליום גבוה (בלי לשים לב, כן קורה שנסחפים) ופתאום היית מקבל גוש בצק מקומה שניה על הגג של הרכב,(FR חדשה לא?) גוש כזה שהיה משאיר לך מעיכה מכוערת, מה היית מרגיש ?

עתיד?! אני לא רואה שאתה רואה את הצד המצחיק פה... היא לא גרמה לשום נזק, ולא היה שום גוש בצק. גוש הבצק הקשה ביותר שהיא העיפה, היה יותר מדי דליל. הדלילות שלו משתווה לנוזל כלים מרוכז... (טוב זה פגע כי היא בקומה ראשונה, אבל זה לא משנה...)

אבל עדין, האדם הזה, אני מכיר אותו, והוא רק צוחק מהמקרה... הוא לא שוכח להוריד את הווליום שהוא נכנס לשכונה..:lol:

אבל גם הוא והשכנה נהיו ידידים טובים מאז...

אז קח את המצחיק ולא את הרע!:wink:

פורסם
יש לה בעיה איתו היא יכולה לפנות אליו בצורה נורמאלית, גם לערס הכי מעפן יש כבוד וסביר להניח שהוא היה מפחית מעוצמת המוזיקה, גם ערס לא יתחיל לקלל סתם זקנה....

אני מבין שאתה כותב את השורות ההזויות האלה ממקום מושבך בציריך, או לוצרן!

אתה בטח לא חי בארץ ישראל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איז שטויות אתה מדבר!

לא יודע מה איתך, לי לא יצא לראות חבורה של זקנים מתהוללים להם ברחובות, מכים נערים עוברים ושבים, ונמפצים מראות וחלונות של רכבים.

גם לא ראיתי זקנים ששורטים רכבים עם מפתחות, או מתגרים בילדים קטנים.

ואת זה, ערסים כן עושים. וחוצמיזה, אם הוא עובר של כל יום, וזה מה שקרה, אני מניח שהזקנה ניסתה לעשות משהו בנידון, ולא הייתה מחכה כמה ימים\שבועות\חודשים בשביל הבצק...

בנוסף, אני חושב שמגיע לערס, כיוון שכולנו, גם אתה, יודעים שהם לא אנשים שמקשיבים לזולת, ובטח שמה שמעניין אותם זה עצמם בלבד, והפוזה שהם מנסים לשדר. צר לי, אבל אתה חי באשליות שהערס היה מקשיב לזקנה...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

יאיר - אתה אכן צודק. הזקנה הזמינה משטרה (X10) לאחר מכן ירדה אליו (X100) לאחר מכן צעקה עליו שכל השכונה תשמע

(X100000000) ולבסוף, היא הורידה עליו מנה גדושה מאוד של בצק נוזלי, גם על הרכב, וגם על הפנים.

פורסם
אבל עדין, האדם הזה, אני מכיר אותו, והוא רק צוחק מהמקרה... הוא לא שוכח להוריד את הווליום שהוא נכנס לשכונה..:lol:

כתבת שזה קרה אתמול...:idea:

Veni Vidi Vici

פורסם

נכון אבל הוא בא לבקש סליחה...(שכחתי לציין) הורים חינכו אותו טוב...

פורסם

אני מוכן להרים את הכפפה ולהיות הראשון שמרים גבה לנוכח הסיפור:

:roll:

נשמע תמוה ביותר.

זקנה תחמנית שופכת בלילה על אוטו מקומה ראשונה.

ערס שחוזר לבקש סליחה בהשפעת חינוך טוב מההורים.

ידידות בין ערס לזקנה.

אולי אני סתם יותר מדי בעבודה ובלימודים ולא יודע שדברים כאלה מתרחשים מסביבי.

בכל מקרה שני הצדדים פה צודקים, הזקנה לא יכולה לקחת את החוק לידיים ואילו הערס צריך להתחשב בשכונה שבה הוא מסתובב כל יום בלילה.

פורסם
שלום!

למי מכם לא קרה שעבר לידו איזה ערסראלי, ששם את המוזיקה המזרחית המגעילה שלו בפול ווליום, וטס לכם ליד האוטו כמו דבורה ליד האוזן?

אוקיי. לי זה קרה היום. אני בביתי, יושב במרפסת, ואני מרגיש את הבומים הרגילים של הסאב של הערס השכונתי.

הוא כמובן עובר בדרך קבע כל יום בשעה 22:00 בדיוק, לא יותר ולא פחות.

לא תיארתי לעצמי מה הולך לקרות:

הוא עובר לידי, מגביר עוד יותר את הווליום. סבבה. אנשים מסתכלים מהחלון .

פתאום איזו אשה זקנה מחליטה שהיא רוצה לגרום לערס הזה נזק שלא יביא אותו לשכונה שלנו שוב.

הערס עוצר כדי לדבר עם חבר שלו, וזה בדיוק תחת החלון של הזקנה.

היא הביאה כמה דברים, והכינה שם איזה משהו :twisted:. לא שמתי לב מה.

פתאום החלה מתקפה של איזה משהו דביק ומגעיל.

אותו ערס, מרוב בהלה, הוא שכח להוריד אמברקס, ולכן לחץ על הגז והחל לנסוע. לא לקח הרבה זמן עד שהוא הבין שהברקסים שלו עולים באש :twisted: והוא לא הבין למה, הוא יצא מהאוטו, ואתם יכולים לנחש מה קרה:

הזקנה בינתיים ירדה, והכניסה לו באביאביו!!!! את כל הבלילה שהיא הכינה מבעוד מועד, :twisted: , הכניסה לו בפרצוף!!!

וזה היה הרבה!!!!!!

מה אתם חושבים על כך?? הייתם רוצים את הזקנה הזו בשכונה שלכם, בית מולכם??

(ואני מקווה בשביל הערס שלא יבוא לפה יותר...:twisted::twisted::twisted:)

אני בטוח שכולם היו רוצים לראות את הבעתה שהיתה על פניו של הצעיר, שליד חבריו חטף מזקנה חכמה!!!:-P:twisted:

ברור לגמרי שהוא לא מכיר את אותו "ערס" שהוא מדבר עליו, אבל פתאום -

עתיד?! אני לא רואה שאתה רואה את הצד המצחיק פה... היא לא גרמה לשום נזק, ולא היה שום גוש בצק. גוש הבצק הקשה ביותר שהיא העיפה, היה יותר מדי דליל. הדלילות שלו משתווה לנוזל כלים מרוכז... (טוב זה פגע כי היא בקומה ראשונה, אבל זה לא משנה...)

הם חברים טובים, הוא אפילו יודע שהוא כל היום צוחק בגלל המקרה, שהוא והשכנה כבר נהיו חברים טובים, ואפילו שההורים שלו חינכו אותו טוב - וכל זה הספיק לקרות מאתמול בלילה.

נכון אבל הוא בא לבקש סליחה...(שכחתי לציין) הורים חינכו אותו טוב...

בקיצור החופש הגדול באמת משתולל פה בצורה מוגזמת (לא שאני איזה מבוגר, אבל בכל זאת).

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...