Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הייתי דורס את הזקנה מזה השטויות האלה שבגללה ילך לי חלקים מהאוטו והיא זאת שתכער לי תאוטו??

בקיצור החופש הגדול באמת משתולל פה בצורה מוגזמת

בהחלט משתולל וגם בכבישים .

פורסם

אני מוכן להרים את הכפפה ולהיות הראשון שמרים גבה לנוכח הסיפור:

:roll:

נשמע תמוה ביותר.

זקנה תחמנית שופכת בלילה על אוטו מקומה ראשונה.

ערס שחוזר לבקש סליחה בהשפעת חינוך טוב מההורים.

ידידות בין ערס לזקנה.

אולי אני סתם יותר מדי בעבודה ובלימודים ולא יודע שדברים כאלה מתרחשים מסביבי.

בכל מקרה שני הצדדים פה צודקים, הזקנה לא יכולה לקחת את החוק לידיים ואילו הערס צריך להתחשב בשכונה שבה הוא מסתובב כל יום בלילה.

ושכחת את התיאור הדימיוני של הברקסים שעולים באש והרכב שלא זז ...

אותו ערס, מרוב בהלה, הוא שכח להוריד אמברקס, ולכן לחץ על הגז והחל לנסוע. לא לקח הרבה זמן עד שהוא הבין שהברקסים שלו עולים באש :twisted: והוא לא הבין למה, הוא יצא מהאוטו, ואתם יכולים לנחש מה קרה:

לפי הכרותי עם רכבים, בלם היד לא יכול להחזיק אותם שהם לוחצים על הגז, בטח שלא בפול גז. והברקסים לא יעלו באש בטח שהרכב עדיין לא זז...

פורסם
הייתי דורס את הזקנה מזה השטויות האלה שבגללה ילך לי חלקים מהאוטו והיא זאת שתכער לי תאוטו??

אתה לא מסוגל לדרוס אפילו כלב.

אתה סתם מנסה להראות כמה אתה גבר כי את הזקנה לא ההיתה דורס. ועוד משהו אני בטוח שהאוטו שלך מכוער גם ככה...

צא קצת מהבית תכיר בנות ותראה עולם במקום לדבר שטויות באינטרנט.

אם כבר מדברים - הסיפור הזה נראה כאילו הוא יצא מהתחת, לא הולך לך השקרים אאבל כמעט האמנתי...

פורסם

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איזה זקנה מעצבנת!

בהחלט הייתי תופס קריזה אם היא הייתה זורקת על הרכב שלי משהו.

סבבה, הבחור מתלהב מהמוזיקה תתני לו להנות קצת.

ישר באה עם בצק מה זה השטויות האלה?!

מקסימום באים ומבקשים שינמיך , לא הולך בטוב מתקשרים למשטרה (אלא אם כן המשטרה תעשה משהו).

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אם היו נותנים לי לבחור מה יהיה לי בשכונה, הזקנה או הערס הנ"ל - הייתי בוחר בערס. הוא לפחות לא עשה שום דבר לא חוקי, ולא פגע ברכוש של אף אחד. אני מעדיף מטרד סביבתי מינורי על מחבלת.

שומע מוזיקה בווליום חזק ב-10 בערב? זכותו, הוא לא מרעיש בין 2:00 ל-4:00. גם לי יש שכן ששם ערוץ הופ בפול ווליום ב-7 בבוקר בשבת, אבל זה עדיין לא אומר שצריך לזרוק לו קקי לתוך החלונות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שלום!

למי מכם לא קרה שעבר לידו איזה ערסראלי, ששם את המוזיקה המזרחית המגעילה שלו בפול ווליום,

)

המשפט הזה מציק לי ורק בגלל שיש לי כבוד לפורום הזה אני לא יוריד את הרמה

מה שכן אני יגיד לך שחבל שהוא לא שם לך את הסאב שכ"כ מרעיש בתוך הראש

רק בגלל המשפט המגעיל שאמרת

עוד משהו שאני יגיד

לאף אחד אין זכות להרוס לבנאדם רכב ולגרום לו לנזק (אפילו שמדובר באיזה זקנה חולת נפש)

פורסם
אם היו נותנים לי לבחור מה יהיה לי בשכונה, הזקנה או הערס הנ"ל - הייתי בוחר בערס. הוא לפחות לא עשה שום דבר לא חוקי, ולא פגע ברכוש של אף אחד. אני מעדיף מטרד סביבתי מינורי על מחבלת.

שומע מוזיקה בווליום חזק ב-10 בערב? זכותו, הוא לא מרעיש בין 2:00 ל-4:00. גם לי יש שכן ששם ערוץ הופ בפול ווליום ב-7 בבוקר בשבת, אבל זה עדיין לא אומר שצריך לזרוק לו קקי לתוך החלונות.

אגב

יש לי בשכונה מתופף שכל הזמן שם שירים של אביב גפן ומתופף ביחד עם השיר

כל עוד הוא לא מתופף בין 2-4 שיבושם לו אפילו שזה חופר לי במוח

פורסם

אז מה אתה מנסה להגיד?

אגב, העניין עם השכן הסתדר לי אחרי שהתחלתי לשים לו IRON MAIDEN ב-22:50.

בקיצור, צריך להלחם באנשים כאלה עם הנשק שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לאף אחד אין זכות להרוס לבנאדם רכב ולגרום לו לנזק (אפילו שמדובר באיזה זקנה חולת נפש)

גרימת נזק?

אני חושב שאתה מגזים. לפי הכתוב הזקנה שפכה על הרכב נוזל דביק ומגעיל. שומדבר רציני ששטיפה עם צינור לא תוריד. נזק?! אני חושב שזה יותר לכיוון רמז שיפסיק עם המוזיקה. בדיוק כמו שציפור מחרבנת לך על האוטו. רק שהציפור הזאת אכלה כמויות של חמין ולא חרבנה שבוע, טוב נו... חודש. לא כזה ביג-דיל...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
גרימת נזק?

אני חושב שאתה מגזים. לפי הכתוב הזקנה שפכה על הרכב נוזל דביק ומגעיל. שומדבר רציני ששטיפה עם צינור לא תוריד. נזק?! אני חושב שזה יותר לכיוון רמז שיפסיק עם המוזיקה. בדיוק כמו שציפור מחרבנת לך על האוטו. רק שהציפור הזאת אכלה כמויות של חמין ולא חרבנה שבוע, טוב נו... חודש. לא כזה ביג-דיל...

יאיר.

לא נראה לי שהיית שמח שנוזל דביק ישפך לך ב-B4 היפה שיש לך בתמונה...

במיוחד לא בתוך האוטו ובטח שלא על הנהג...

לדעתי זה האבא של הגרימת נזק

ובכלל בנאדם לא צריך לתת "רמז" הרבה יותר קל לדבר

בקשר לציפור שמחרבנת ציפור היא לא בנאדם (מזל שהזקנה לא חירבנה לו על המכסה מנוע)

פורסם

סיפור משעשע ביותר, גרם לי :lol:

בכל אופן לא בעד שום גרימת נזק לאדם או רכוש.

מכירה את התופעה של מוזיקה בווליום גבוה וכל אחד מכיר את זה באופן אישי, אין לי בעיה שישמעו בגבהים האלו את המוזיקה כל עוד הרכב לא חונה מתחת לבית ומפריע.

יש דרך לבקש להפסיק את המוזיקה, עכשיו כשאנו נמצאים בתקופת החופש הגדול, הרבה ילדים לוקחים את הרכבים של ההורים ומסתובבים איתם בשעות הלילה כי זו השעה היחידה שיש להם רכב ולכן גם המוזיקה תהיה בשעות הלילה.

במידה והרכב חונה מתחת לחלון ביתי אני מבקשת מהם לכבות את המוזיקה, או שפשוט יעברו למקום אחר שאין בו בתים, זה תמיד עבד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ואז הזקנה נכנסה ל-911 שלה, לחצה על הגז ובתוך עשר שניות כבר היתה על 200 קמ"ש בכביש המהיר לארץ עוץ.

ולנו השאירה ענן עשן לבן.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...