Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואז הזקנה נכנסה ל-911 שלה, לחצה על הגז ...ולנו השאירה ענן עשן לבן.

אז כדי שתיגש למוסך לפני שתדפוק את המנוע...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה את הטלפון של הזקנה, ולא בגלל שאני אוהב נשים "בשלות".

אני צריך אותה שתשליט סדר במקומות ציבוריים.

אני צריך שתפעל נגד בני התשחורת בעלי המכשירים הסלולריים המשוכללים ששומעים מוזיקה בווליום גבוה (כמובן שבד"כ מוזיקת היפ-הופ) ברכבת/מסעדות וכו' כאילו אין אנשים סביבם.

אני מוכן לעזור לה להכין את הבצק ולהסיע אותה לכל מקום.

פורסם

אני רוצה את הטלפון של הזקנה, ולא בגלל שאני אוהב נשים "בשלות".

אני צריך אותה שתשליט סדר במקומות ציבוריים.

אני צריך שתפעל נגד בני התשחורת בעלי המכשירים הסלולריים המשוכללים ששומעים מוזיקה בווליום גבוה (כמובן שבד"כ מוזיקת היפ-הופ) ברכבת/מסעדות וכו' כאילו אין אנשים סביבם.

אני מוכן לעזור לה להכין את הבצק ולהסיע אותה לכל מקום.

בהחלט תופעה מציקה ומעצבנת.

כנראה ש"בני התשחורת" (כפי שאתה מכנה אותם... דרך אגב, זה לא רק הם) לא שמעו על מוזיקה בשמיעה "אישית" מבלי לערב את כל הסובבים אותך ברדיוס של 3 ק"מ בסגנון המוזיקה (ספק מוזיקה) שהם שומעים. ברכב ובפלאפון.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
לא נראה לי שהיית שמח שנוזל דביק ישפך לך ב-B4 היפה שיש לך בתמונה...

במיוחד לא בתוך האוטו ובטח שלא על הנהג...

לדעתי זה האבא של הגרימת נזק

ובכלל בנאדם לא צריך לתת "רמז" הרבה יותר קל לדבר

בקשר לציפור שמחרבנת ציפור היא לא בנאדם (מזל שהזקנה לא חירבנה לו על המכסה מנוע)

תשמע, אני לא מצדיק גרימת נזק סתמי בגלל שמישהו לא לרוחך.

אבל בנינו, האנשים האלה שמים עליך *ין, לא ממש אכפת להם מה הסביבה חושבת עליהם, ובטח שלא זקנה בת 80.

שמעתי לא מעט פעמים "יאללה יאללה תחפף מפה..." או "למה מי אתה?" או כל מיני ניבים הכרוכים באות השביעית.

מניסיון, הם אנשים חסרי נימוסים, אגואיסטים ובעלי אגו מנופח מידי.

כבר קרו הרבה מקרים שניסיון דיבור והבנה כזה נגמר במכות\סכינים ואפילו רצח (לפני כמה שנים, חנייה, שנה שעברה, כסא בחוף...) בקיצור, אני לא רואה דרך אחרת שתגרום להם להפסיק.

חוצמיזה, שפותח השרשור הזכיר את זה שהתופעה חוזרת יום אחר יום, ואני מניח שהזקנה ניסתה כבר משהו בעבר (משטרה, התערבות הורים וכו').

אני ממש לא מרחם על הבחור (אני מתאפק לא לקרוא לו ערס), זאת בעיה שלו, ושיפסיקו כבר עם התרבות המגעילה הזאת של כפיית כלל הציבור לשמיעת ספק מוזיקה מרעישה וסתמית.

וזה לא רק באוטו.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

לא יודע מה איתך, אני לא הייתי רוצה שקשישה חולת נפש תשפוך על הרכב שלי משהו דביק ומגעיל בגלל שאני שומע מוזיקה בפול ווליום! ואני שומע מוזיקה שחורה במערכת שלא יורדת מהMAX כשאני מאחורי ההגה.

אני נוסע עם חלונות סגורים רוב הזמן, אני לא נכנס לחנייה של בניין ומשמיע מוזיקה, אלא בכביש.. בשביל הנאה עצמית.

אתה רואה את זה כדבר טוב ונכון לעשות כי זה בטח איזה ערס מצועצע שמחפש את הפוזה שלו. אז? בגלל שאיזה זקנה עם דעות קדומות תופסת יותר מידי אומץ זה הופך את הדבר לבסדר? ממש לא.

GS300.

פורסם

אם הוא ערס אמיתי הוא יחזור...הם כמו חצ'קונים, תפוצץ אחד יצאו עשר...

בדיוק.

אבל הוא כנראה לא כזה - כי אחרת הוא לא היה בורח.

כנראה זהו ערס לאפלאף שרק מתחזה לערס "אסלי" אמיתי :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
ברור לגמרי שהוא לא מכיר את אותו "ערס" שהוא מדבר עליו, אבל פתאום -

הם חברים טובים, הוא אפילו יודע שהוא כל היום צוחק בגלל המקרה, שהוא והשכנה כבר נהיו חברים טובים, ואפילו שההורים שלו חינכו אותו טוב - וכל זה הספיק לקרות מאתמול בלילה.

בקיצור החופש הגדול באמת משתולל פה בצורה מוגזמת (לא שאני איזה מבוגר, אבל בכל זאת).

זה שאני לא רושם את שמו של האדם, ואני מכיר אותו זה לא אומר שאני מפליץ סיפורים. ובשבילי להיות חברים זה לבוא אחרי משהו רע שעשית, לבקש סליחה ולהיות יותר טוב אח"כ - הוא חזר לשכונה בלי מוזיקה כלל, והוא גם היום בלילה עבר, אמנם עם מוזיקה, אבל אתה תצטרך להתאמץ כדי לשמוע אותה!

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

צריך לזכור שלאור גילו הצעיר של פותח השרשור, סביר להניח שאותה "זקנה" עוד לא בת 40. :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי הקמטים שלה, או שהיא מתעצבנת הרבה, או שהיא יותר מ-70... (אני אפילו הייתי לוקח שהיא מעל 90 עם הקמטים שיש לה על הפנים :lol:)

ומה הקשר לגיל?!

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

אומנם הבחורצ'יק לא שם על אף אחד ושומע מוזיקה חזקה, אבל זה עדיין לא נותן לאישה המבוגרת (הלו, מה עם קצת נימוס?) את הלגיטימציה לשפוך לו משהו לרכב.

תארו לכם מצב אחר, רכב בעל סעפת פליטה פתוחה שעושה רעש עובר בשכונה (ו-וואלה מה לעשות גם בלי שירצה יש לו צליל שנשמע טוב למרחק) מעצבן מישהו, האם יש לאותו אדם הלגיטימציה לשפוך משהו לתוך הרכב בגלל שאותו אחד עבר שם ולמרות שעשה את כל הניסיונות לעבור בשקט מקסימלי?

למבוגרת הזו היה מזל, כי בקלות הוא יכל להגיש תלונה והיא כבר הייתה משלמת לו יפה יפה ניקוי פנימי של רכב (שמחירו סביב ה-500 ש"ח אם אינני טועה).

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...