Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, הבנתם את הפרינציפ.

שברולט לקחה היום מקומות 1-2-3 במירוץ ה-WTCC הראשון בפורטוגל. איך אין להם בושה, איך?

תזכורת: מדובר על שברולט אופטרה, לא קורבט או משהו. עוד תזכורת: ב.מ.וו סדרה 3, סיאט לאון ואלפא 156 הן המכוניות שלא הגיעו לפודיום.

טפו.

טל

(למען הסר ספק: הודעה זו נכתבה ברוח קלילה והומוריסטית, אפילו שב.מ.וו האפסים האלו נתנו לדייהו הנעה-קדמית לנצח אותם)

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

מדובר על מכוניות שהקשר היחיד שלהן לאופטרה הסדרתית זה פחחות וכו'?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מאמין שזה גם תלוי ביכולות של הנהגים אבל בכל זאת הפתעה! יש באלאגן בממלכה הבווארית.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

רגע, זה לא אופטרה ספורט? נו עם כל הספויילרים והכנפיים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עם כל הכבוד להישגים המדהימים של ה"אופטרה", אני באמת לא מבין מה חושבים שם ב-GM.

הרי המטרה העיקרית פה זה יחסי ציבור, לא?

אבל האם כתוצאה מכך מישהו יתחיל לחשוק במכונית הזאת

alt01.jpg

במקום זאת?

e1122455520070524140510gg6.jpg

פורסם

למה זה נראה לך מוזר ?

שניהן מכוערות, את האופטרה ניתן להחזיק בתקציב שפוי ובהפרש המחירים ביניהן אפשר לקנות עוד אופטרה או שתיים.

נ.ב

אהה כן, והדגם של הרכב שלך במרוצים קורע ל-BMW את האמא :-D

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

כן! אם הם יתמידו ככה במשך שנים, הבן שלך בגיל 16 יתלה פוסטרים של דייהו על הקיר!!! תתכונן (או תעשה בנות, כמוני). למה אתה חושב שאתה חושק בב.אמ.וו או במה שלא יהיה שאתה חושק?

alt01.jpg

במקום זאת?

e1122455520070524140510gg6.jpg

Jeepolog.com

פורסם

במקום זאת?

לא.

ב.מ.וו עדיין תשאר בגדר החלום.

אבל כיוון שרוב האנשים הולכים לקנות רכבים ולא חלומות, אז שנשים במשוואה את האופטרה מול פחומטית אחרת אז זה ייתן את היתרון המינמלי הזה שצריך ע"מ שייבחרו בה. (גוזרת ב.מ.ווים :lol:).

זמ מה שסובארו עשו עם האימפרזה, שאחרת אף אחד לא היה יורק לכיוון שלה, ומיצובישי עם הלנסר.

פורסם

טוב עכשיו יש לי זמן להגיב.

אחד המאפיינים של סדרת ה-WTCC , לטוב ולרע, הוא היכולת של מארגני הסדרה לעשות שינויים בחוקים בכדי לגרום למרוצים להיות תחרותיים יותר ובכדי שלא יווצר מצב שבו יש יתרון קבוע ובולט לדגם אחד.

שברולט מאז הקמת הסדרה הזו זוכה ליחס מועדף ומתקן מצד המארגנים בכדי לגרום להם להישאר ב-WTCC .

הכוונה ביחס מתקן הוא בעיקר מצק תקנות המשקל , שברולט זוכה ל"דיאטה" , מה שלמשל BMW לא נהנית או סיאט.

בנוסף, ספציפית לגבי השברולט, כל קשר בינה לבין האופטרה או השד יודע איך קוראים לה הוא מקרי בהחלט ובטח לט היצור הקוראני שנוסע על כבישי ארץ הקודש.

קבוצת RML , ריי מלוק , מאנגליה קיבלה לידייה את הזכויות לבניית המכונית והרצתה בסדרה וכל עבודת הבנייה והפיתוח נעשים אצלה, הכסף מגיע משברולט אבל עם התערבות מינימלית.

מי שזוכר, בשנה הראשונה הם היו ממש בדיחה טובה ונחשבו כעוד מכונית שמשלימה כמות על הגריד.

כיום הם תחרותיים, בעיקר בגלל סדרת ההקלות אבל גם בגלל הפיתוח וההשקעה הרבים וכמובן לא הייתי מזלזל בצוות הנהגים שלהם - ניקולה לריני הזכור לטוב מימי האלפא-155 ב-DTM ואלאן מניו מה-BTCC עם הרנו לגונה שקבוצת וויליאמס הריצו שם.

השנה גם אלפא-רומיאו זוכים להקלות מצד המארגנים, שוב בעיקר בנושא משקל וזאת בכדי להשאיר את ה-156 הקשישה בתחרות ולראייה ג'יימס תומפסון ניצח כבר פעמיים ועשה אותי מאושר .

דובי

m_2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

איזה ערך יש לתחרות כזאת ?

מי שלא יודע/רוצה/צריך/מסוגל לעשות מכונית מרוץ כמו שצריך, שלא ישאר בתחרות. אני מבין את הרצון למשוך קהל, אבל מדוע שהקהל יתעניין בתחרות כשהוא יודע שהיא לא שוויונית בין הצדדים ?

זה כמו שיחליטו שלמכבי מותר לזרוק רק מהחצי כדי לתת סיכוי לשאר הקבוצות בישראל (לא שזה יעזור, כל עוד סמי בכר שופט.:-D).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...