Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שהתופעה קיימת אצלי זה זמן רב, אבל החמירה לאחרונה.

בזמן סיבוב ההגה נשמעים מעין תקתוקים או "קנאקים" מעמוד ההגה. הם לא רק נשמעים, אלא גם מורגשים דרך ההגה. זה לא תקתוקים של הציריות, הרסתי כבר מספיק ציריות כדי לזהות את התקתוקים שלהם, מה גם שהתיקתוק הזה מופיע כשאני מסובב את ההגה ימינה-שמאלה בעמידה. הם מופיעים כמעט בכל זווית של ההגה ולפעמים מספיקה אפילו הטייה של סנטימטר בהגה כדי לתפוס קנאק כזה.

אני חושד במשהו בתוך הרכב היות ושמתי לב שהתופעה מחריפה מאוד בנסיעות עם מזגן בלילה, כשהמזגן מצליח להוריד את הטמפרטורה בתוך תא הנוסעים בצורה קיצונית יותר. פתחתי את הכיסוי של עמוד ההגה והסתכלתי פנימה, אבל האמת היא שאין לי מושג מה לחפש - יש שם עמוד סגור לגמרי בלי מפרקים או גומיות חשופות. שום דבר לא נוגע ומפריע פיזית להגה, מה גם שמשיכה קלה שלו החוצה לא משפיעה על הרעש.

אין חופשים בהגה, יש צירייה אחת בסוף החיים שלה (מתקתקת תחת עומס כבד ותוחלף בקרוב בלי קשר) אבל כל שאר הפרונט מרגיש ונראה תקין. ובכלל, אם זה בפרונט אז למה המזגן מחריף את התופעה?

מה אפשר לעשות? מה כדאי לבדוק?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה נשמע מוזר, ואני לא חושב שיש קשר למזגן.

תראה לי יש קנאקים מכל הסוגים ואני כבר יודע פחות או יותר ממה כל אחד נובע, אני כמעט בטוח שקנאקים נוצרים אצלי מתוך חיבור הנאבה לבית הבולם, לפעמים אני שומע אותם תוך כדי נסיעה ולפעמים בסיבוב הגה בעמידה.

זה קורה בגלל דיסק ברקס מעט עקום וכאשר הרפידות מגיעות לחלק העקום ועוברות אותו אז אני שומע נקישה .

אצלך זה לא נשמע בדיוק זה, אולי יש לך חופש בהגה?

אני מניח שלא כי תיארת את זה כקנאק ולא כנקישה של חופש בהגה, אבל אולי שווה לבדוק.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

זה בהחלט לא מרגיש כמו חופש בהגה. זה לא שיש "נקודות מתות" בזמן סיבוב ההגה או משהו, פשוט נקודות מסוימות שמרגישות "קנאק" קטן כשעוברים עליהם, ממש דומה לקנאקים שכל המזוכיסטים מוציאים לעצמם מהאצבעות בידיים.

פורסם

צביקה חומר למחשבה

החלפתי היום בבוקר (5 בבוקר ליתר דיוק)

ציריה קצרה.

היו נקישות שלא היו אופיניות ל ציריה גמורה. משהו שונה במקצת.

הימרתי על ציריה , והכן הבעיה נפתרה.

גם אני מכיר איך ציריה גמורה מרגישה ונשמעת.

הצעתי

תחליף את הצריה הגמורה ואם הבעיה נמשכת אז תטפל בה.

יש סיכוי שזו צריה לדעתי.

נ.ב

איזו צריה גמורה, קצרה או ארוכה?

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אחלה חומר נתת לי :lol:

אני בהחלט אחליף את הצירייה הזאת בהקדם. אני מושך אותה עוד קצת מהסיבה הפשוטה שאני רוצה לנצל את המאורע החגיגי להחלפת הקאלצ' שלי (ימח שמו). אם כבר אז כבר...

התקתוקים של הצירייה מגיעים בפניות ימינה, מה שאומר ציריית שמאל, שהיא הקצרה למיטב זכרוני. איך היתה לך ההחלפה - מסובכת? אני רוצה להחליף לבד בבית, אבל זוכר שהיה מישהו בפורום (אולי עמית?) שהסתבך עם זה...

פורסם

קל מאוד!

ב 3 שעות פירקתי מרכב אחד העברתי לאחר ואת הצריה המפורקת של הרכב השני הרכבתי בראשון.

קלאצ בתנאים ביתיים זה כבר סיפור ארוך... מרתק מאוד ומשעשע.אפשרי לחלוטין.

נ.ב

הצריה השמאלית אם כיוון הנהיגה הינה הקצרה.

בדיסקל 300+- יש לך מחודשת.

בתמונה יש את שלבי הפרויקט שעשיתי , כולל קלא'צ מייסב לחץ.

תגדיל ותהנה.

צריך עזרה רק תבקש:-P

בברכה

mush

%D7%94%D7%AA%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9A%20%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%95.jpg

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...