Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב איתכם...

אני מתכנן לעבור לצורת חיבור ב- BI-AMP עם המכשיר הנ"ל (הסט מקדימה הוא מורל הייבריד), ויש לי גם סט 6/9 של מורל על המגש.

מה שקורה היום זה שמגבר 4 ערוצים מגביר ב 2 גישורים כל צד של הקומפוננט (גישור לכול כניסה של קרוס), ואילו ה- 6/9 מחוברים ישירות להגברה הפנימית של ה- HU.

ולעניין:

אני ממש לא מתכוון לוותר בקלות על הסט האחורי (למרות שלא יהיה פה אחד שלא יגיד לי שהוא מיותר), כי בשבילי הוא ממש לא מיותר - ולכן, עברתי על החוברת של ה- HU כמה פעמים, ואם הבנתי נכון אז גם במעבר למצב של 3WAY, עדיין ניתן להשתמש בהגברה הפנימית הסיגנלית של המכשיר - כלומר, למרות שהמכשיר יעבוד ב 3WAY הוא עדיין יוכל להגביר לי את הסט האחורי.

זה מה שאני הצלחתי להבין מהחוברת, ואני פונה אל היותר מומחים ומנוסים עם המכשיר הנ"ל רק בשביל להיות בטוח ב- 100% רק בשביל שאני לא יגרום לאיזושהי תקלה או משהו בסגנון - האם אני צודק?

תודה!

אביחי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
ושוב איתכם...

, ואם הבנתי נכון אז גם במעבר למצב של 3WAY, עדיין ניתן להשתמש בהגברה הפנימית הסיגנלית של המכשיר - כלומר, למרות שהמכשיר יעבוד ב 3WAY הוא עדיין יוכל להגביר לי את הסט האחורי.

זה מה שאני הצלחתי להבין מהחוברת, ואני פונה אל היותר מומחים ומנוסים עם המכשיר הנ"ל רק בשביל להיות בטוח ב- 100% רק בשביל שאני לא יגרום לאיזושהי תקלה או משהו בסגנון - האם אני צודק?

אין לי את המכשיר ואין לי את החוברת , אבל היות והקרוס הוא בד"כ בחלק של הPRE AMP , והPOWER AMP הוא "חיצוני" לו (למרות שלך הם באותה קופסה) ,אזי זה יהיה מאוד מוזר אם תגרום תקלה בכך

תודה!

אביחי.

אני מקווה שההסבר הזה מרגיע ומסביר לך את המצב , מכול מקום אם אתה חושש עדיין , המתן למומחים של המכשיר שישיבו לך

בברכה יהודה

פורסם

אוקי...אז לא בהכרח לגרום תקלה - אבל האם הבנתי נכון מהחוברת שלמרות שאני מעביר מצב ל 3WAY - אני עדיין יוכל להגביר את ה- 6/9 באמצעות ההגברה הפנימית של המכשיר (כלומר, ההגברה הסיגנלית שלו)?

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אין פה אף אחד שיכול לתת לי תשובה חד משמעית? שאני יהיה בטוח במה שאני עושה...

פורסם

תראה, אם אתה לא ניטרלת את המגבר הפנימי של המכשיר: יש לך יציאות לחוטי רמקולים של המכשיר וגם לRCA. אם אתה מוותר על המגבר הפנימי של המכשיר (IRC) אז יש לך יציאת מתח רק לRCA. לכן אם אתה מתחבר לחוטי רמקולים אתה לא גורם לשום תקלה או בעיה או כל דבר אחר מסוגו. רק תשים לב שברגע שאתה מעביר את המכשיר למצב 3 WAY כך אתה חותך כל חלק (Low, Mid and High) ולפי כך תחבר את הרמקולים למגבר הפנימי של המכשיר. אני מקווה שהבנת...

פורסם

מיסטר מזדה ,

שורה תחתונה נזק לא יגרם

אבל , מה שיקרה זה שהרמקולים האחוריים שלך יחתכו כמו חיתוך המיד במכשיר

הבנת זאת ?

מה שאני בא להגיד שהמגבר הפנימי של הרדיודיסק גם מושפע מחיתוך היציאות .

פורסם

למרות שאצלי הדברים מחוברים בדיוק כפי שציינת - אני עדיין לא בטוח ב100% אבל -

אני דוקא חושב שהאחוריים מקבלים Full Range מה-HU ולא חתוכים כלל .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

עכשיו הבנתי....אוקיי - נראה מה יהיו התוצאות ביום שבת כשאני יעשה את זה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תעדכן מה הממצאים שלך.

אני שוקל לעבור לסט-אפ דומה עם אותו מכשיר בקרוב.

תודה.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

• תוכן חדש...