Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה רע במחשב של לנובו שעולה 3000 שקל? (ראיתי בכמה מקומות). מספיק לגלישה וכו', לא?

ולגבי עברית במקשים - אפשר להסתדר גם בלי. (מי שעובד על מחשב 5-7 שנים, יוכל להקליד לפי אינטואיציה).

פורסם

שבתוספת קטנה יחסית אתה משדרג את עצמך לכפול ליבה C2D, ובתוספת קטנה נוספת ל-1GB זיכרון פנימי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מה רע במחשב של לנובו שעולה 3000 שקל? (ראיתי בכמה מקומות). מספיק לגלישה וכו', לא?

ולגבי עברית במקשים - אפשר להסתדר גם בלי. (מי שעובד על מחשב 5-7 שנים, יוכל להקליד לפי אינטואיציה).

כל המחשבי LENOVO שהם לא THINKPAD , הם לא מהמובילים בשוק ואני עוד עדין...

לא סתם זה עולה 3000 שקל.

יושב במשרד לידי מהנדס שעושה באיזור ה7 ריסטים ביום עבודה עם הלנובו החדש שלו, סתם כי חומרה הפסיקה להגיב.

אני יושב עם IBM סדרה T דיי ישן, ולא עשיתי ריסט מאז סתיו 2006... :)

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה לא צריך לספר לי מה זו סדרה T. היו לי T40 ועכשיו T41 ומה שיפה הוא שלא שילמתי עליהם מהכיס. (מחשבים צהליים פתוחים לשימוש פרטי). לפני כשנה ה-41 עלה 10K שקל. בכסף הזה אני משלם שכר לימוד לשנה שלמה. חבל לזרוק סתם.

אגב גם עם ה-R32 שקיבלתי תקופה מהעבודה לא היה שום צורך לעשות RESET במשך כל היום.

אז רק שינו בלנובו את הלוגו, או שהאיכות ירדה? (שים לב שלנובו החליף את מותג ט'ינקפד).

אביעד

פורסם

טוב חברים לסיכום, המחשב הנבחר הוא הטושיבה

כרגע אני כותב ממנו, בנתיים אני מאוד מרוצה.

אייל- לגבי המקשים אני די מסתדר אם כי מחר אקפוץ לקנות מדבקות למקלדת שקופות, אתמול ראיתי משהו יפה.

תודה לכולם על העזרה. וחיפוש חנויות.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• תוכן חדש...