Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי גולף שנת 2000 נפח 1.6. חלונות החשמל מסרבים להפתח - גם מדלת הנהג וגם מהדלתות האחרות.

לדעתי הבעיה התחילה אחרי שעשיתי את רצף הפעולות הבא: כניסה לרכב, סגירת דלת, הנעה, פתיחת חלונות אוטומטית, פתיחת דלת הנהג לפני שהחלונות ירדו לגמרי ויציאה מהרכב. בספר הרכב מוזכר משהו לגבי הפסקת פעולת חלונות החשמל במקרה שאחת מהדלתות נפתחה.

חלפה יממה שבה נעלתי ופתחתי את האוטו מספר פעמים - והחלונות עדיין לא נפתחים.

בשבוע שעבר החלפתי רמקולים בדלתות הקדמיות אך הבעיה החלה רק כעבור מספר ימים.

אשמח לעזרתכם.

פורסם

שלום לך,

האם החלונות נפתחים בעזרת השלט ? ייתכן שהבעיה קשורה גם לעובדה שהבעיה התרחשה סמוך להתקנת הרמקולים מכיוון שבזמן התקנת הרמקולים בדלותות המתקינים עלולים לנתק או לבצע חיבור לא יציב של המחברים.

איזה כייף לי :)

פורסם

היי, בפלקסווגן לחיצה ארוכה על פתיחה או סגירה תביא לפתיחה או סגירה של כל החלונות, נסי את הדבר כדי לדעת אם מגיע חשמל למנועי החלונות או לא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תפתח את הדלת שלצד הנהג ובדוק האים הצמת חוטים שמחוברת ללחצני פתיחה מחוברים הייטב יכול להיות שכאשר התקינו את הרמקולים החיבור היה רופף ופתיחה וסגירה חזקה של הדלת פשוט ניתקה את החיבור.

אם אתה זקוק להנחיות איך לפתוח את הדלת אני יכול לסייע לך גם לי יש גולף 1600 2001

בברכה ליאור.

פורסם
תפתח את הדלת שלצד הנהג ובדוק האים הצמת חוטים שמחוברת ללחצני פתיחה מחוברים הייטב יכול להיות שכאשר התקינו את הרמקולים החיבור היה רופף ופתיחה וסגירה חזקה של הדלת פשוט ניתקה את החיבור.

אם אתה זקוק להנחיות איך לפתוח את הדלת אני יכול לסייע לך גם לי יש גולף 1600 2001

בתור בעל גולף שרוצה לסייע לבעל גולף אחר קצת מפתיע שאתה רוצה לפתוח את הדלת בכדי להגיע לצמת החוטים של ח"ח, בעוד שצמת החוטים מתחברת לפאנל השליטה שיוצא החוצה ע"י הוצאת קליפס ומשיכה בקלות בלי לפתוח דלת ובלי בלאגן :?

פורסם

תבדקי פיוזים שמספרם 38 ו-37 ופיוז של 110A שמורכב על מחזיק הפיוזים של המצבר, פיוז זה מומלץ לבדוק את תקינותו במוסך.

לפני החלפת פיוזים חייבים להוציא את המפתח מהסווי'ץ !!

פורסם

תודה על התגובות.

בדקתי את פיוזים 37 ו- 38, נראים תקינים. לא בדקתי את זה שעל המצבר כי מצריך מוסך.

בהמשך היום אקפוץ אל מתקין הרמקולים לבדוק שהחיבורים לא התנתקו.

השאלה שלי היא האם לדעתכם יכול להיות קשר לפתיחת וסגירת הדלת בזמן שהחלונות הורדו, כי על פי ספר הרכב - פתיחה של הדלתות בזמן הורדת החלונות תגרום להפסקת פעולת החלונות. לא נשמע הגיוני אבל זה מה שכתוב - מישהו מכיר את התופעה?

תודה!

פורסם

אם לא תמצא לכאורה תקלה, יתכן שיש טעם בנסיון ניתוק למצבר, במיוחד אם החלונות חשמל מסוג שהאלקטרוניקה שלו במנוע החלון עצמו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עדכון:

עדיין לא הייתי אצל מתקין הרמקולים - אבל בינתיים גיליתי שגם מראות החשמל וכפתורי התאורה הקדמית של תא הנוסעים אינם פועלים. חוץ מזה שמתי לב שגם כאשר הרכב נעול והאזעקה פועלת ניתן לפתוח את הבגאז'.

האם יש עוד פיוזים שכדאי לבדוק? ומה מספרם? חיפשתי אך לא מצאתי טבלת פיוזים של גולף. יש ציורים על הקופסה אך הם לא ממש ברורים.

פורסם

היי עתיד,

בספר הרכב של גולף דור 4 לצערי חסרה הטבלה של הפיוזים, נשכחה ברוב הספרים.

לשושנה,

כפי שרשם עתיד, גשי בדחיפות למתקין או למוסך המתמחה ברכב שלך בכדי למנוע נזק לחיווט החשמלי כתוצאה בקצר.

פורסם

הבעיה נמצאה! המתקין גילה שתאורת תא הנוסעים גרמה לקצר ושרפה את אחד הפיוזים. הוא הוציא את גוף התאורה ממקומו והחליף פיוז. כעת החלונות עובדים, גם המראות ונעילת הבגאז', ומה שנותר לי זה למצוא גוף תאורה קדמי - מישהו מכיר חנות חלפים (רצוי מפירוק) שמחזיקה חלפים של גולף דור 4? באיזור רחובות.

תודה לגידי מ- GV מערכות בפאוור סנטר של נס ציונה, שמצא את התקלה, תיקן אותה למרות שלא היתה קשורה להתקנת הרמקולים ולא הסכים לקבל תשלום. בזכות השירות המעולה אני ממליצה עליו בחום ומקווה שלקחות נוספים יגיעו אליו בדרך זו. הטלפון של החנות הוא 08-9408818.

תודה גם לחברי הפורום על העזרה העצות.

• תוכן חדש...