Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד לי, אתה בהלם?

העברתי לך את ההודעה למקום הנכון (הפורום הטכני) ומחקתי את התגובה שלך לעצמך, בה חזרת על השאלה. אני חושב שאנשים יכולים להבין מההודעה הראשונה, ואם לא - אז הם יכולים לקרוא אותה פעמיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לאחותי יש פראדו חדש...שם הסאנרוף משנה את הזווית שלו שהמהירות עולה....עד כמעט סגירה לגמרי.......

אולי בקורולה החליטו להתקין לך את זה על החלונות ? :)

פורסם
קורולה חדשה 2008 עם מרימי שמשות מקוריים מהחברה. באמצע הנסיעה החלונות נסגרים לי. מדוע?

הסיבה שהחלונות נסגרים בזמן נסיעה היא בכדי שאנשים לא ישמעו את הקללות שאתה זורק באוויר "איזה חרא של רכב" :roll:

בכול מקרה הרכב שלך באחריות היצרן וגם יש ברשותך ספר רכב מומלץ לעיין בספר או להתקשר לחברה לצורך קבלת הסבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב, כנראה שהבעיה היא בגלל הטמפ שיש. כשאני קובע בבקרת האקלים טמפ נמוכה ב2 מעלות מהטמפ שבחוץ, אז החלונות נסגרים אוטומטית.

פורסם

יפה מאוד, חכם מאוד, מתוחכם מאוד !

...השאלה אם אתה מפעיל את המזגן על מצב "ידני" ולא על ניהול אוטטומטי אז אתה יכול להוציא אוויר בקור מקסימאלי בלי לסגור חלונות ?

פורסם

זה לא קשור למצב ידני או אוטומטי. את הטמפ אני קובע. גם במצב ידני אני קובע את הטמפ הרצוי. העיניין הוא שהחלונות נסגרים כאשר הטמפ שבחוץ גבוהה ב2 מעלות מהטמפ הרצוי.

גם כניסת אויר מבחוץ\מבפנים אוטומטית מתחלף לכניסה מבפנים במצב זה.

ד.א. הרכב הוא קורולה 2008 החדשה.

פורסם

מה זה השטויות האלה? לא פלא שהם דורשים ממך לעשות נסיעת מבחן לפני שאתה קונה !

שבוע הבא תמצא את האוטו שלך במסיבת אסיד בדרום נסע להתפרק קצת...

אבי.

פורסם

תראה, לא יודע מעצבן לא מעצבן יש הגיון שמתי שאתה רוצה לקרר את האוטו הוא יסגור את החלונות, אין לי בעיה עם זה וזה נראה לי סבבה בתנאי אחד פשוט : שיש לך אפשרות לבטל את זה

מערכת הבקרת אקלים שלי ברכב במצב אוטומטי שומרת על טמפרטורה קבועה, לפעמים אני רוצה שהאוויר שיוצא יהיה בטמפרטורה הכי קרה שאפשר כדי להוריד במהירות המאוורר (ככה האוויר קר יותר ואפשר להסתפק במאוורר חלש יותר) כל עוד המערכת מספקת לי את הבחירה ! אין לי בעיה שהוא יציע לי את האופציה לניהול שלו של האקלים

• תוכן חדש...