Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין להחליף את הפנסוניק שנמצא כרגע ברכבי.

החלפתי בולמים חדשים ברכב אך עדיין הפנסוניק לא מסתדר עם בורות ובאמפרים והדיסקים קופצים.

ההורים טסים לחו"ל בקרוב ואני מעוניין ברדיו-דיסק פשוט וטוב בדרישות הבאות:

-בולם זעזועים מצויין

-עדיפות לקנווד/פיוניר (קנווד קודם)

-MP3 כמובן

-אופציה לשלט

הרדיו דיסק יחובר ל-2 מגברים, אחד 4 ערוצים והשני 2 ערוצים שמפעיל סאב.

(המלצה על מספר יציאות- 2 יספיקו לדעתכם?)

תודה,

אמיר.

פורסם

רצוי HU של 3 יציאות מכיוון שיציאה מס' 3 היא יציאה של סאב, לכן 3 PRE OUT

לגבי קפיצת דיסקים, בשמיעת MP3 לא אמורלה להיות קפיצה מכיוון שרוב הזמן הדיסק לא מסתובב\נקראה בניגוד לדיסק רגיל שנקראה כל הזמן, לגבי קפיצות אני אישית לא נתקלתי בשום בעיה בשום פיונר שהיה לי, לכן אני רק יכול להציא פיונר מכיון שאני לא אוהד שרוף של קנווד, כל דגם חדש מעל 4900 אהיה בעל 3 יציאות.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אצלי ה-MP3 קופץ בלי סוף :?

בהנחה שאני קונה HU עם 3 יציאות, אז זוג RCA אחד נשאר מחובר כפי שהוא ואז איך מתחברים הזוג השני למגבר של הסאב?

אחד מה-RCA מבוטל?

אגב, נאמר לי רבות שהקנווד הרבה יותר נוח להפעלה בעוד שהפיוניר מקצועי יותר ובעל אפשרויות שליטה רבות יותר. זה נכון?

פורסם

אממ...אפשר להגיד.לפיוניר יש הרבה יותר פיצ'רים אבל הוא לא מסובך פחד שאתה לא רוצה להתעסק איתו.וגם, תלוי בדגם

x

פורסם

אמרתה שיש לך 2 מגברים, 2 ערוצים ו4.

כל 2 ערוצים זה RCA1, לכן אתה צריך 3 RCA, אחד מהם לסאב, ו2 הולכים למגבר של ה4 ערוצים שאני מניח שהוא מחובר לקידמיים ולאחוריים.

בנוגע לפשטות של פיונר אתה צודק בגדול אבל יש את ה880 שהוא מספיק מסובך כמו כל מכשיר ברמתו.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

במגבר 4 ערוצים יש 2 זוגות של RCA.

במגבר 2 ערוצים יש רק זוג אחד של RCA (אחד אדום, אחד לבן)

היציאה במערכת זה בעצם RCA אחד בודד לסאב, לא?

פורסם

כל ערוץ צריך כבל 2 RCA שמחולק לאחד אדום אחד לכן אתה צריך 3 כבלי RCA שכל אחד מהם מכיל אדום ולבן מגבר של 4 ערוצים דורש 2 כבלי RCA שכל אחד מהם מחובר לערוץ אחד וליציאה אחת ברדיו דיסק מגבר של 2 ערוצים זקוק לכבל RCA אחד שמתחבר ליציאה אחת ברדיו דיסק ברור?

פורסם
פיוניר.

LOL, מהול בדמעות.

מילא אתה זורק שם, לפחות תציין דגם..

פותח התר'ד:

1. תקציב

2. דרישות קצת יותר מפורטות מ"בולם זעזועים טוב" (כמו למשל חשיבות של קרוסים, אקולייזר וכו)

פורסם

אני יודע שקלריון בסדרות הגבוהות לרוב מדלגים על בורות.

כמו כן יכול מאוד להיות שהבעיה כלל אינה ברדיו דיסק אלא בהתקנה.

אני אסביר.

יש סיכוי שלרדיו דיסק שלך אין תמיכה מאחורה כי אין לו מגירה אמיתית.

לדברים האלו מגיעים רדיו דיסקים עם בורג עם גומי מאחורה כדי שיחזיקו את הרדיו דיסק במקום עם הקיר האחורי .

אחרת כל המומנט של הקפיצה מתאסף בנק' האחורית של הרדיו דיסק שנמצא באוויר וגורם לקפיצה.

יש לבדוק האם יש מגירה מלאה שמחיזקה את הרדיו דיסק.

אם לא יש לחבר את הורד המקורי למאחור (יש שם הברגה) ולדאוג שהוא יגיע ויגע בלחץ קל בקיר.

פורסם

פותח התר'ד:

1. תקציב

2. דרישות קצת יותר מפורטות מ"בולם זעזועים טוב" (כמו למשל חשיבות של קרוסים, אקולייזר וכו)

היי גל,

1.עד 1000 שקל (נגמרו ימי ההשקעה במערכת.. כרגע היא בינונית, כוללת 2 מגברים, קומפוננטים,אובליים וסאב)

2.הדרישה הכי חשובה זה הבולם זעזועים.

אני לא מתעסק עם חיתוכים שונים או משחקים שונים בשלל האופציות.

מבחינתי- שליטה נוחה בבאס/טרבל ותפריט נוח לתפעול של דיסקים MP3 עם תיקיות רבות בפנים.

אה,כן, חשובה לי אופציית איתור שיר:

לדוגמא, אם אני יודע שבתקייה מספר 6 יש שיר מספר 27 שאני רוצה לשמוע, אני יכול להגיע ישר אליו באופציית SET (כמו שיש לי עכשיו בפנסוניק).

זה וזה וזה- יש לי בעיה קשה של מקום בדשבורד- כמות החוטים וכבלי ה-RCA שרצה מאחורי ה-HU מאוד הקשתה עליי בדחיפת הפאנל למקומו.

ה-HU יושב היום במסגרת המתכת המקורית שאיתה הוא מגיעה- והוא לחוץ ממש עד הסוף.

אמיר.

פורסם

אז כנראה שהוא לא יושב טוב.

ואז הוא מקבל מכה מאחורה.

מנסיוני לכל דיסק לבית,דיסקמן , ומכשירי רכב יש SWETT SPOT שהיא נקוה שרגישה לזעזועים.

כנראה אצלך היא חשופה.

במקום לקנות רדיו דיסק חדש שיעה בטוח אותן תקלות גש למתקין טווב, תן לו 400 ש"ח שיפתור לך את הבעיה. עם ריפודים ועם אלהים יודע מה.

• תוכן חדש...