Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מציבושי L300, רכב של עבודה אבל אני נמצא באוטו הזה כמו שאני נמצא בבית בערך אולי גם יותר (12 שעות ביום לערך), כרגע המצב הוא כזה:

רדיו דיסק של "סאונדטק" MP3 חריץ לכרטיס זכרון ונגן חיצוני, בקיצר "זבל סיני", רמקולים קדימה 4" בדש מקורי של הרכב משנת 92, רמקולים אחורה של וויג'ר 6.5 או 5.25 לא זוכר כבר.

השאלה שלי היא כזו: האם יש אופציה להרכיב ברכב מגבר בצורה שלא תמשוך את העין ? (אין תא מטען והרכב הוא רכב נוסעים כלומר יש חלונות אז אני לא יכול פשוט לקבע אותו לאחד "הקירות" של הרכב) האם יש אפשרות להתקין סט קומפוננט 4" שיתן איכות סאונד סבירה + ? (מבחינת מקום לשתול את הקרוסים ומבחינת תהודה שיש לרמקול בתוך האין תא שלו).

אם מישהו התנסה בדבר, אשמח לדעת טווח מחירים של הנושא.

(כן, אני יודע שצריך להתחיל בר"ד שאפשר לחבר לו מגבר ולא ישרף אחרי שבוע, כשיהיה טעם לדבר אז אני אעשה את זה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני אתן לך דוגמה מוקצנת שנעשתה כאן בארץ ברכב עבודה דאבל קבינה.

כנס לאתר www.soundstorm.co.il

תכנס ל"גלריה"

ותבחר בטויוטה הילוקס. (יחסית למעלה ברשימה)

זה יתן לך מושג עד כמה רחוק ניתן ללכת - אז לשים מגבר וסט קומפוננט 4 אינטש - ממש לא בעיה, גם לא בעיה להוסיף 6*9 אחוריים - זה רק שאלה של תקציב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגלל שהרכב הוא מאוחד וגדול , ואפשר להסתכל פנימה בקלות

אפשר לבנות תיבת עץ סמויה ותמימה שאפחד לא יחשוד שיש בה מגבר

לשים עליה זוג מאווררים

ולהבריג אותה לכל חלק שתרצה ברכב

מקסימום תכתוב עליה עם לורד "ארגז כלים"

:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בדקת האם יש מקום תחת כסא הנהג? או שב L300 יש שם מצבר בעצם :roll:

כסא הנוסע?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי, לגבי הטויטה, יופי לבריאות לבנאדם, לא מחפש ללכת רחוק עד כדי כך, מעבר לזה: אני רוצה שהכל יהיה מוצנע, כלומר שלא יראה שומדבר בולט מלבד הטויטרים על הדש שאין מנוס מזה.

איתמר, כסא נוסע = מכסה מנוע. כסא נהג = מצבר + מיכל מים של רדיאטור ויש גם קרבורטור ועוד ועוד, כלומר אין מצבי הסוואה שם.

כרגע האופציה היחידה היא באמת בארגז עץ ואז זה יאפשר לי גם לשים איזה סאב.

מבחינת תקציב, אין לי משהו מוגדר בכיס, אני לא רוצה להתפרע אבל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

במקרה הזה בכלל לא הייתי ממליץ לך ללכת על מגבר - בשביל מה?

כוון המחשבה בפורום מאוד דוחף למערכות מוגברות בגלל שזה מה שאנחנו אוהבים. במקרה שלך אתה בכלל לא מחפש את זה.

אתה צריך רמקולים קואקסיאליים 2way או 3way למרות שה2 לרוב יותר איכותיים - בדלתות - אם הגבהה יש סיכוי שאתה תוכל להתקין שם לפחות חמש ורבע אינטש אם לא 6.5.

או שאם אתה מתעקש על הדשבורד - אז רמקול קואקסיאלי 4 אינטש

ואם ממש לא איכפת לך שיראו את הטוויטרים - אז סט קומפוננט בהתאם לבחירה ממה שרשמתי לך למעלה.

לגבי האחורה - אם יש אפשרות לשים שם איפשהו 6*9, על הגבהות או בתיבות כלשהן - אז זה יכסה לך את המחסור בבאס.

ההגברה של הר"ד תהיה מספיק טובה לכזה סט-אפ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...