Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע מהן הנק' החלשות יותר של המנוע מבחינת עומס? וכמה כוחות סוס יוכלו להחזיק המרכיבים המקוריים במקרה של הוספת מגדש טורבו כגון: הראש, טלטלים, בוכנות, גיר וכו'?

בתודה אור

נ.ב

מדובר על רכב שנת 2001 מנוע 1.8 אטמוספרי גיר ידני

פורסם

יש בחו"ל מיליון פורומים על הרכב הזה.

אני זוכר שיש איזו נקודה בעיתית במנוע.

משום מה זכור לי משהו עם שמן. או שאני מתבלבל עם RMS של פורשה.

חוץ מזה אני זוכר שכן שמים טורבו על הרכב הזה.

לא יודע באיזה לחץ.

בחו"ל בטח תמצא את כל התשובות.

אויל גם כאן מישהו יידע.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

דבר עם mad max (תמצא אותו בכל פורומי הרכב), ועם Hell rider מ www.fullgaz.co.il

שניהם בעלי ידע רב במכונית הזו ויוכלו לעזור לך מאוד אם אתה רציני.

ישנה נקודה בעייתית בחלק מהדגמים של השנים 2001 - 2002 מבחינת המנוע. תבדוק טוב טוב לפני שאתה נכנס לזה.

מומלץ לעיין בפורומים של MR2 בחו"ל.

אגב, הרכב די "טריקי" על המגבלות, הוספת טורבו רק תהפוך אותו לעצבנית יותר. אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קיט טורבו בסיסי עולה סביב ה5 אלף דולר ומעלה! בחו"ל לפני משלוח ומכס ולפני התקנה בארץ כמובן...

הספקים בין 220 ל250 כ"ס בחו"ל בקשר לכיוונים בארץ אני לא יודע.

פורסם

זה רק "בסיסי".

למה זה כל כך יקר יחסית?

בגלל הצפיפות?

האמת שתוספת 60 כ"ס זה לא נשמע לי כמו "בסיסי"...........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אם אינני טועה אז בגלל שהמנוע מאחור גם האינטרקולר שם יושב איפשהו מתחת לרכב (לפחות ממה שאני זוכר מהתמונות של הרכב של MAD MAX, אם אני זוכר נכון...) כנראה שזה מסבך קצת את העניינים של כל הבניה.

croc לא היית לפני כמה ימים במקרה באריאל? ראיתי מיאטה לבנה עם קשת התהפכות כמו שלך.....

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...