Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי רק עכשיו לשרשור ומצער אותי לראות אנשים שעומדים לצד המשטרה ומגנים עליה,

אני כן חוויתי אלימות משטרתית ביום ה' ולא רק מילולית אלא גם פיזית, בסדר אז אל תזבלו לי פה במוח כי לא לכם שמו אזיקים, שוטר בא אליי ואומר לי לזוז אחרת הוא יתן לי אגרוף? אז אמרתי לו שיתן והוא החליט שאני מתחכם ומשך אותי בחולצה אז הדפתי אותו מעליי והוא עף אחורה על שאר השוטרים, הם החליטו שזאת תקיפת שוטר ואני שלא רציתי לקבל מכות מאיזה 12 שוטרים פשוט דפקתי ריצה, רצתי את כל החניון של קניון הזהב והם הספיקו להוציא אחרי אופנוע משטרתי , עצרתי כשהבנתי שאין לאן לברוח ואז באו 2 מתנדבים מניאקים והושיבו אותי על הרצפה כיפפו לי את היד אחורה ושמו לי אזיקים...

ועוד מקרה:

שוטר ושוטרת בניידת מס: מ11636 נוסעים ללא חגורות קוסטיה מבקש מהשוטר את הפרטים שלו והשוטר עונה בתגובה : סע מפה לפני שאני אתן לך סטירה....

איזו משטרה חברה, אני משלם מיסים, הסיבובים שהם עושים עם האוטו, העצבים שהם מעלים לי והסכנה שאני נתון לה בגללם (לפני שבועיים ניידת כמעט דרסה אותי) הם על חשבוני...

זה ממש מרתיח ואם לא היו לי קצת קשרים היום הייתי עם תיק על תקיפת שוטר וסירוב למעצר.... אז עשו לי טובה כשתהיו במקומי נראה אתכם מדברים.

haters will hate

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ועוד משהו, יש גם שוטרים טובים ונחמדים שעוצרים אותי, פונים אליי באדיבות, בודקים פרטים ומשחררים אותי עם ברכת "נסיעה טובה"...

וכן יש שוטרים שמבליגים על עבירות מסויימות ומבינים כמו למשל שהרכבתי על הקטנוע את אמא שלי בלי קסדה ולא מלאו לי 18 , זאת אומרת 130 על הרכבה ועוד 250 על אי חבישת קסדה וכל זה הסתכם רק ב130ש"ח ובשיחה מאוד נחמדה עם השוטר...

עזבו - איש איש ודרך ההתנהגות שלו... יש לי עוד המון דוגמאות מהיום יום אבל אין לי כוח לכתוב, לא כרגע לפחות...

haters will hate

פורסם

אני כן חוויתי אלימות משטרתית ביום ה' ולא רק מילולית אלא גם פיזית, בסדר אז אל תזבלו לי פה במוח כי לא לכם שמו אזיקים, שוטר בא אליי ואומר לי לזוז אחרת הוא יתן לי אגרוף? אז אמרתי לו שיתן והוא החליט שאני מתחכם ומשך אותי בחולצה אז הדפתי אותו מעליי והוא עף אחורה על שאר השוטרים, הם החליטו שזאת תקיפת שוטר ואני שלא רציתי לקבל מכות מאיזה 12 שוטרים פשוט דפקתי ריצה, רצתי את כל החניון של קניון הזהב והם הספיקו להוציא אחרי אופנוע משטרתי , עצרתי כשהבנתי שאין לאן לברוח ואז באו 2 מתנדבים מניאקים והושיבו אותי על הרצפה כיפפו לי את היד אחורה ושמו לי אזיקים...

ועוד מקרה:

שוטר ושוטרת בניידת מס: מ11636 נוסעים ללא חגורות קוסטיה מבקש מהשוטר את הפרטים שלו והשוטר עונה בתגובה : סע מפה לפני שאני אתן לך סטירה....

איזו משטרה חברה, אני משלם מיסים, הסיבובים שהם עושים עם האוטו, העצבים שהם מעלים לי והסכנה שאני נתון לה בגללם (לפני שבועיים ניידת כמעט דרסה אותי) הם על חשבוני...

זה ממש מרתיח ואם לא היו לי קצת קשרים היום הייתי עם תיק על תקיפת שוטר וסירוב למעצר.... אז עשו לי טובה כשתהיו במקומי נראה אתכם מדברים.

טוב בנצי, אתה חושב שאתה 200% בסדר (לא שהשוטר 200% בסדר) - אבל בוא נגיד שלא בדיוק חשבת על להתחמק מצרות כשענית לשוטר בחזרה שיתן לך אגרוף ואז הדפת אותו. נכון ?

אין מה להמשיך את הויכוח הזה. הפעילות הזו של המשטרה בוודאי שלא תקינה אבל בוא נגיד שגם ההתנהגות שלכם היא לא פחות מתגרה (לפחות שלך בנצי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם כל הכבוד , אני אזרח הגון ובזכות אנשים כמוני יש לשוטר הזה משכורת, אני לא עבריין, אני לא משתמש בסמים ואפילו הרכב שלי לא משהו (אם כבר מדברים על כללי האכיפה החדשים) ובכל מקרה לא משנה מה - השוטר לא אמור לפנות אליי בגישה מגעילה ומזלזלת שכזאת, הוא בא ודוחף את כולם ואומר יאללה לזוז ואני הסתכלתי לו בעיניים ואמרתי לו רגע, אני זז לא צריך לדחוף ואז הוא אמר את מה שאמר אז אמרתי לו שאם בא לו שיתן אגרוף, יש פה הרבה עדים, והוא החליט שאני מתחכם ומשך אותי מהחולצה ושמעתי קחחח כזה שהחולצה נקרעת - אז אמרתי לו שיזהר זאת חולצה שעלתה לי 300 שקל והוא התנהג אליי כמו לעבריין ופשוט משך אותי מהחולצה ככה - זה היה כל-כך משפיל אז לא יכולתי יותר ופשוט דחפתי אותו מעליי, פאק אם כל הכבוד - לא מגיע לי יחס הגון?

במה לא הייתי בסדר בזה שרציתי לשמור על הזכויות שלי כאזרח? לשמור על הזכות שלי לקבל יחס הגון ולא יחס שמיידי אבנים בנים מקבלים, וכן זה כואב שמעקמים לך את היד ומושכים אותך ואם אתה לא מאמין אז הסימנים האדומים על הזרוע שלי יוכיחו לך....

כן אז עמדתי על הזכויות שלי ובזה לא הייתי בסדר זה מה שאתה אומר????

haters will hate

פורסם

אז ככה... זה התחיל לפני שלושה שבועות... באתי ביום חמישי לקניון הזהב, בערך בשעה 12:30 , הגיעו מספר רב של ניידות , קרוב ל 8 אני חושב, חסמו את כל היציאות..

רוב ה"טיפשים" שהחלו לרוץ לכיון היציאות נעצרו זה אחר זה ונבדקו עד ליסודות (חופש בגלגל הגה?) , לא זוכר בדיוק מה היה במפגש הספציפי הזה.. אבל היה דיי רגוע

בשבוע שלאחר מכן... שוב בערך באותה שעה, הגיעה משטרת ישראל חמושה בקרוב ל8 ניידות , 3 סמויות , אופנועים וכו. , לאחר התגודדות רבה, ראיתי בעיני (ואם הבחור ירצה אני מוכן להעיד) , שאחד מהשוטרים פשוט הרים אותו באוויר מהחולצה, דחף אותו כמה מטרים , וממש הניף אותו על הבגאז של הניידת ואיים עליו שהוא "ישבור לו את הראש" , לאחר מכן שניגשנו לדבר עם אחת השוטרות למה הם עצרו את ההונדה הירוקה, היא אמרה "תסתכל עליו , הוא מיועד למרוצי מכוניות" , מפה אני מבין שכל מי שצובע את רכבו , מוסיף מדבקות , ספויילר, וקיט חצאיות הינו טייס או לפחות איש מרוצים ! , ניסיתי להסביר לשוטרת שסה"כ מדובר ביופי שאנחנו רואים בו כטוב שהם סתם נטפלים אלינו ... לאחר מכן הגיע מתנדב נוסף ששאל אותי "אתה רוצה לראות רכבים?" אמרתי לו כן, הוא אמר "תגיע לתערוכת אוטו מוטור" אמרתי לו "אני אוהב רכבים צבועים בירוק עם ספויילר יפה ומדבקות לא רכבים חדשים שהגיע לארץ" , כמובן שבאותו זמן לא היה לו תשובה..

לאחר מכן בא אחד השוטרים ו"פינה" אותנו באיומים של "מי שנשאר פה נכנס לניידת" מפה לשם התרחקנו וישבנו בצד וחיכינו שילכו..

יום חמישי שעבר, הגעתי לקניון הזהב בשעה 12:30 , כבר השוטרים היו במקום , היציאות חסומות, חניתי בחניון הסמוך , בהגעתי קפץ אחד השוטרים ושאל אותי "תגיד את האמת, למה אתה פה?" עניתי לו "בכדי לפגוש חברים ולשבת ולזיין איתם בשכל על רכבים אחרים"

הוא אמר לי "אתה שקרן , באת לראות רייסים" , אמרתי לו "טוב טוב טוב" והלכתי

בקיצור, לאחר כמה דקות של ישיבה , החל הבלאגן , השוטרים החלו לקלל ולהעיף אותנו ב"יאללה תעופו לפני שכולכם נכנסים לניידת" ועוד כמה מילים יפות, כאשר ביקשתי מאחד השוטרים את פרטיו האישיים , הקלטתי את השיחה דרך הפלאפון, השוטר בברור נשמע אומר לי "אתה מטומטם" ו "אני לא מוכן לתת לך שום פרטים , תלך להתלונן למי שאתה רוצה"

מספר הניידת הוקלט גם הוא יחד עם השעה ותאריך.

שהלכתי להביא את המצלמה מהרכב, ראיתי את בנצי שוכב על הרצפה ושוטר ו 2 מתנדבים ליידו, לא ראיתי מה קרה..

לאחר מכן חזרנו לאחת היציאות מהקניון ושם עמדו ארבעה ניידות (תמונה מצורפת) אשר חסמו את דרך היציאה שלא כחוק, ללא איתותים, וללא סיבה. אלא לשם דיבור אחד עם השני.

את האלימות הרבה והיחס המגעיל והמזלזל אנחנו לא צריכים לסבול , נמאס כבר שכל פעם שאנחנו באים , אנחנו מיוחסים כאל עבריינים, נכון יש בנינו את החלק שעושה שטויות, אבל אלא הם ילדים שעוד לא התפתחו וצריך להפריד בינהם לשאר... צריך לתפוס את הטיפשים (נאון עם 4 אנשים ברכב) שעושים חריקות והרמת בלם-יד באמצע החניון. לא את כל מי שנמצא שם , שסתם בא לראות חבר'ה!

אם רק היה לי מושג מה לעשות עם ההקלטה שיש ביידי... הייתי עושה :\ מישהו יכול לעזור?

פורסם
אז ככה... זה התחיל לפני שלושה שבועות... באתי ביום חמישי לקניון הזהב, בערך בשעה 12:30 , הגיעו מספר רב של ניידות , קרוב ל 8 אני חושב, חסמו את כל היציאות..

רוב ה"טיפשים" שהחלו לרוץ לכיון היציאות נעצרו זה אחר זה ונבדקו עד ליסודות (חופש בגלגל הגה?) , לא זוכר בדיוק מה היה במפגש הספציפי הזה.. אבל היה דיי רגוע

בשבוע שלאחר מכן... שוב בערך באותה שעה, הגיעה משטרת ישראל חמושה בקרוב ל8 ניידות , 3 סמויות , אופנועים וכו. , לאחר התגודדות רבה, ראיתי בעיני (ואם הבחור ירצה אני מוכן להעיד) , שאחד מהשוטרים פשוט הרים אותו באוויר מהחולצה, דחף אותו כמה מטרים , וממש הניף אותו על הבגאז של הניידת ואיים עליו שהוא "ישבור לו את הראש" , לאחר מכן שניגשנו לדבר עם אחת השוטרות למה הם עצרו את ההונדה הירוקה, היא אמרה "תסתכל עליו , הוא מיועד למרוצי מכוניות" , מפה אני מבין שכל מי שצובע את רכבו , מוסיף מדבקות , ספויילר, וקיט חצאיות הינו טייס או לפחות איש מרוצים ! , ניסיתי להסביר לשוטרת שסה"כ מדובר ביופי שאנחנו רואים בו כטוב שהם סתם נטפלים אלינו ... לאחר מכן הגיע מתנדב נוסף ששאל אותי "אתה רוצה לראות רכבים?" אמרתי לו כן, הוא אמר "תגיע לתערוכת אוטו מוטור" אמרתי לו "אני אוהב רכבים צבועים בירוק עם ספויילר יפה ומדבקות לא רכבים חדשים שהגיע לארץ" , כמובן שבאותו זמן לא היה לו תשובה..

לאחר מכן בא אחד השוטרים ו"פינה" אותנו באיומים של "מי שנשאר פה נכנס לניידת" מפה לשם התרחקנו וישבנו בצד וחיכינו שילכו..

יום חמישי שעבר, הגעתי לקניון הזהב בשעה 12:30 , כבר השוטרים היו במקום , היציאות חסומות, חניתי בחניון הסמוך , בהגעתי קפץ אחד השוטרים ושאל אותי "תגיד את האמת, למה אתה פה?" עניתי לו "בכדי לפגוש חברים ולשבת ולזיין איתם בשכל על רכבים אחרים"

הוא אמר לי "אתה שקרן , באת לראות רייסים" , אמרתי לו "טוב טוב טוב" והלכתי

בקיצור, לאחר כמה דקות של ישיבה , החל הבלאגן , השוטרים החלו לקלל ולהעיף אותנו ב"יאללה תעופו לפני שכולכם נכנסים לניידת" ועוד כמה מילים יפות, כאשר ביקשתי מאחד השוטרים את פרטיו האישיים , הקלטתי את השיחה דרך הפלאפון, השוטר בברור נשמע אומר לי "אתה מטומטם" ו "אני לא מוכן לתת לך שום פרטים , תלך להתלונן למי שאתה רוצה"

מספר הניידת הוקלט גם הוא יחד עם השעה ותאריך.

שהלכתי להביא את המצלמה מהרכב, ראיתי את בנצי שוכב על הרצפה ושוטר ו 2 מתנדבים ליידו, לא ראיתי מה קרה..

לאחר מכן חזרנו לאחת היציאות מהקניון ושם עמדו ארבעה ניידות (תמונה מצורפת) אשר חסמו את דרך היציאה שלא כחוק, ללא איתותים, וללא סיבה. אלא לשם דיבור אחד עם השני.

את האלימות הרבה והיחס המגעיל והמזלזל אנחנו לא צריכים לסבול , נמאס כבר שכל פעם שאנחנו באים , אנחנו מיוחסים כאל עבריינים, נכון יש בנינו את החלק שעושה שטויות, אבל אלא הם ילדים שעוד לא התפתחו וצריך להפריד בינהם לשאר... צריך לתפוס את הטיפשים (נאון עם 4 אנשים ברכב) שעושים חריקות והרמת בלם-יד באמצע החניון. לא את כל מי שנמצא שם , שסתם בא לראות חבר'ה!

אם רק היה לי מושג מה לעשות עם ההקלטה שיש ביידי... הייתי עושה :\ מישהו יכול לעזור?

חשבת אולי...במקרה...לנסות להגיש תלונה על תקיפה ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ועוד מקרה:

תגיד, אתה באמת חושב שאתה אזרח שומר חוק?!?!?

אני יודע שיש לא מעט שוטרים זבלים, אבל אני לא יודע למה אתה חייב ללכת ראש בראש איתם.

עברת בכמה דקות שלוש עברות פליליות

1) אי ציות לשוטר (זה שהוא דיבר לא יפה זה דבר אחד, אבל אתה עדיין חייב לציית)

2) תקיפת שוטר (וכן, לדחוף שוטר זאת תקיפה ואסור לך להגיב עם הוא מנסה להזיז אותך)

3) התנגדות למעצר (ברחת משוטרים שניסו לתפוס אותך)

אני לא יודע למה אתה מחפש צרות אבל אני מציע שפעם הבאה אל תתחכם כי אתה תמצא את עצמך בצרות רציניות.

בידידות

tomizaur

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

ועוד מקרה:

אני יודע שיש לא מעט שוטרים זבלים, אבל אני לא יודע למה אתה חייב ללכת ראש בראש איתם.

אני לא יודע למה אתה מחפש צרות אבל אני מציע שפעם הבאה אל תתחכם כי אתה תמצא את עצמך בצרות רציניות.

בידידות

tomizaur

הוא עבר על החוק היבש , אבל השוטרים עברו כפל כפליים על החוק ובכלל..

למה ללכת ראש בראש?

כאשר תראה שוטר מכה ילד בן 15 נראה איך אתה תגיב , בנצי ניגש ביחד איתי

לשוטר ואמר לו למה אתה מרביץ לילד.

תקיפת שוטר לא הייתה שם , על הדיפה לא מקבלים סעיף של תקיפת שוטר.

תקיפת שוטר זה מעבר להגנה עצמית.

בוא נראה אותך חכם ברגע שמנסים להרביץ לך אחרי שראית שכבר היו חברה

שחטפו אלות בראש ומרפקים בבטן.. נראה אותך מקבל את זה ושותק.

ובריחה מהמשטרה , נראה אותך שוב עומד במקום ורואה אותם תופרים לך תיק

כי הם יכולים.

בגלל אנשים כמוך המשטרה מקבלת לגטימציה לבצע את הפשעים הללו.

ואני לא מדבר על המפגשים , אלא אני מדבר בכלליות . שוטר הוא לא אלוהים

הוא נציג אוכף חוק , אסור לא לעבור על החוק ולכן יש מערכת לביקרות (

למרות שהיא לא מתפקדת לחלוטין) אבל אם שוטר מנצל את הסמכות שלו ומכה אותך

ואתה נדרש להגן על עצמך , זה מה שתעשה! , תגן על עצמך.. אין מה לעשות אנחנו

חיים בעולם כזה ובארץ כזו , אם לא תגן על עצמיך מי יגן עלייך?

פורסם

דבר אחד אני לא מבין.

לפני הת'רד הנ"ל (אני לא מצביע על כלום) כולם ידעו לצלם מכוניות ולהציג אותן באתרים למינהם.

אני רוצה לציין שאני לא אומר שלירן וחבריו הם לא אמינים, אני פשוט לא מבין היכן הצלמים שהיו מצלמים את המכוניות ? לאן הם נעלמו ?

קטע מוזר.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ועוד מקרה:

בידידות

tomizaur

הוא עבר על החוק היבש , אבל השוטרים עברו כפל כפליים על החוק ובכלל..

למה ללכת ראש בראש?

כאשר תראה שוטר מכה ילד בן 15 נראה איך אתה תגיב , בנצי ניגש ביחד איתי

לשוטר ואמר לו למה אתה מרביץ לילד.

תקיפת שוטר לא הייתה שם , על הדיפה לא מקבלים סעיף של תקיפת שוטר.

תקיפת שוטר זה מעבר להגנה עצמית.

בוא נראה אותך חכם ברגע שמנסים להרביץ לך אחרי שראית שכבר היו חברה

שחטפו אלות בראש ומרפקים בבטן.. נראה אותך מקבל את זה ושותק.

ובריחה מהמשטרה , נראה אותך שוב עומד במקום ורואה אותם תופרים לך תיק

כי הם יכולים.

בגלל אנשים כמוך המשטרה מקבלת לגטימציה לבצע את הפשעים הללו.

ואני לא מדבר על המפגשים , אלא אני מדבר בכלליות . שוטר הוא לא אלוהים

הוא נציג אוכף חוק , אסור לא לעבור על החוק ולכן יש מערכת לביקרות (

למרות שהיא לא מתפקדת לחלוטין) אבל אם שוטר מנצל את הסמכות שלו ומכה אותך

ואתה נדרש להגן על עצמך , זה מה שתעשה! , תגן על עצמך.. אין מה לעשות אנחנו

חיים בעולם כזה ובארץ כזו , אם לא תגן על עצמיך מי יגן עלייך?

העובדה שהשוטרים עברו על החוק, לא נותנת לך לגיטמיציה לעבור על החוק!

בדיוק כמו שכשמישהו חונה בנכים, זה לא אומר שגם לך מותר.

שוטר מרביץ לילד בן 15? כנראה שהייתה לו סיבה! עם כמה שהם זבלים, הם לא מחפשים צרות ותקיפת קטין זה בלאגן בשבילהם.

הדיפה היא תקיפת שוטר במלוא מובן המילה! מלבד זאת, לשוטר מותר להפעיל כוןח בדרגה אחת מעל מה שהפעלת עליו. כלומר, הדפת אותו? עכשיו הוא יכול לעלות רמה.

השוטר רצה להרביץ לך?

זה בגלל שאתה חיפשת צרות מההתחלה! אם היית מסתלק כשהוא אמר לך זה היה נראה אחרת.

אני עדיין חושב שאתם יכולתם למנוע את כל מה שקרה לכם ולמנוע מעצמכם צרות.

מקווה שתקרא את מה שכתבתי ותחשוב על זה ולא תרוץ מיד לתקוף.

ושוב

בידידות (אני לא בעדם, אני רק מציג את כל האספקטים)

tomizaur

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם
דבר אחד אני לא מבין.

לפני הת'רד הנ"ל (אני לא מצביע על כלום) כולם ידעו לצלם מכוניות ולהציג אותן באתרים למינהם.

אני רוצה לציין שאני לא אומר שלירן וחבריו הם לא אמינים, אני פשוט לא מבין היכן הצלמים שהיו מצלמים את המכוניות ? לאן הם נעלמו ?

קטע מוזר.

שמוליק

נכון וגם סביר להניח שבמפגש הזה יש המון תמונות, לי אישית יש במחשב

תמונות מהמפגש , תמונות שצולמו בהם רכבים , ויש לי 4 תמונות של כל העניין שהיה

3 מהם של הניידות שעמדו וחסמו ואחת של האלימות המשטרתית מה שהעלתי כאן.

האנשים שבדרך כלל מעלים את התמונות לפורום זה לא היו במפגש ההוא אני משער

ובכלל לא במפגשי שישי ( בלי שום קשר מתי לאחרונה ראית תמונות מהמפגש ביום חמישי? אני לא זוכר.. )

אז יש לנו כמה תמונות שצולמו שם , ובלאו הכי האטרקציה של הרכבים לא גדולה

רק חבורת אנשים שנפגשת לדבר בלילה .. ועוד אנשים טפשיים שנוסעים מהר בכביש

המקביל...

כמו שראית את התמונה של ההונדה ההיא בתחילת התר"ד , אתה מבין שצולמו תמונות

שם.... אתה יודע קל יותר לצלם תמונות של המכוניות עומדות מאשר להנציח שוטר

בבלאגן עם מצלמה בשניה אחת .. וכמובן שאומרים לך מי שלא יזוז מהמקום ייעצר

ומאיימים עליך במעצר וכמובן באלימות.

פורסם

אבל למה הוא צריך ללכת משם? למה לשוטר יש זכות לגרש אותו משם?

להרביץ מכות לילד בן 15 זה נורמלי? אם שוטר היה מרביץ לבן שלי, אותו שוטר היה מוצא את עצמו בבית חולים עם שברים.

ואם שוטר היה מרים עליי יד כי בא לו בהחלט שלא הייתי שותק ומחזיר לו גם במחיר של פתיחת תיק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...