Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת כל הכבוד לך על המעשה ההומני, אבל אם תחשוב רגע תוכל לראות את הצד הטיפשי/מסוכן במעשה שלך.

אתה ביצעת פרסה (אני מניח שחוקית), עצרת רכב בשוליים, יצאת ממנו וחסמת תנועה בכביש כדי להציל צב, שכנראה היה מסיים את החציה בשלום (לא רואים הרבה צבים דרוסים).

אני מקווה שזאת הפעם האחרונה שאתה עושה מעשה מטופש כזה.

אתה כנראה בנאדם אם הרבה רצון טוב אז כדאי שתיישם אותו בדרכים יותר חכמות.

הפרעה לתנועה (במדינת ישראל על אחת כמה וכמה) היא מעשה מעצבן ובעיקר מסוכן!

מי יתן ותמשיך במעשים טובים.

מטופש שכזה??????????אני מבין, שבזמן שהצב עבר את הכביש ואופיר עצר את התנועה כדי לעזור לו אתה הייתה חלק מאותם נהגים שצפרו מאחורה אחרת אין לך שום דרך לדעת כיצד נעצרה התנועה. מקווה שלא אתה תהיה הנהג כשהכלב שלי יהיה חס וחלילה על הכביש מאיזו שהיא סיבה. אפשר "להפריע" לתנועה בשביל לעזור ליצור חסר אונים שכזה, בטח אם יש אנשים שעוצרים את התנועה כדי לקנות סיגריות או לקשקש אם מכר ותיק. אם זה מעצבן משהו שעוצרים את התנועה כדי לעזור לבעל חיים אז שיתעצבן או לחילופין שישתה כוס מים וירגע.

אופיר- המשך כך.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשית בטוב כל הכבוד......

שמעתי פעם שרכב התהפך בגלל שעלה על צב (לא יודע מה גודלו כנראה מבוגר) נסע על מהירות ועלה עליו והתהפך

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אתה שם לב מה אתה כותב?

בגלל צב,ועם כל הכבוד שיש לכל חיה,אתה עצרת באמצע סיבובים די מסוכנים חסמת את נתיב הנסיעה!במקום שיש קו הפדרה רצוף!

תוך סיכון גדול של חיי אדם בישביל מה?בישביל צב?

לפי דעתי היה פה סיכון הרבה יותר גדול שחיי אדם יפגעו מאשר שחיי הצב יפגעו.

אין לי בעיה עם הזזת הצב,תהיה ברוך על המעשה.

אבל פעם הבאה אני מציע לך לשקול יותר טוב את תנאי הדרך ולראות ולא לחשוב על עיוור.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

כל המציל צב אחד בישראל, כאילו הציל עולם ומלואו

וברצינות - אין פה בכלל שאלה של נכון לא נכון. לא סתם בבליידראנר נבחן האנדרואיד כאשר מספרים לו שהוא במדבר, רואה צב הפוך על גבו והוא אינו עוזר לו - זו סיטואציה שאמורה לעורר רגשות בכל אדם, אלא אם הוא אנדרואיד. צב מייצג חיה חסרת ישע, ואני די בטוח שבמדינת ישראל של פעם - לפני אי אילו מלחמות וארועים משחיתים שלא נציין את שמם כדי להמנע מפוליטיקה - לא היה צופר לך אף אחד.

גם אני חסמתי פעם את הרחוב שלי כדי לאפשר לקיפוד לחצות את הכביש.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אתה שם לב מה אתה כותב?

בגלל צב,ועם כל הכבוד שיש לכל חיה,אתה עצרת באמצע סיבובים די מסוכנים חסמת את נתיב הנסיעה!במקום שיש קו הפדרה רצוף!

תוך סיכון גדול של חיי אדם בישביל מה?בישביל צב?

לפי דעתי היה פה סיכון הרבה יותר גדול שחיי אדם יפגעו מאשר שחיי הצב יפגעו.

אין לי בעיה עם הזזת הצב,תהיה ברוך על המעשה.

אבל פעם הבאה אני מציע לך לשקול יותר טוב את תנאי הדרך ולראות ולא לחשוב על עיוור.

ואם היה שם אדם? אז לאדם זה בסדר לעצור? ולבעל חיים שחוצה את הכביש לא?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חלק מאלה שצפרו אולי לא הבינו למה עצרת..... הם רגילים שעוצרים סתם בישראל... אולי בשביל כדי לדבר או סתם עוצרים באמצע הכביש...

בארצות אחרות לא עוצרים סתם ואם עוצרים אז יש סיבה לזה והאחרים מנסים להבין למה ולא צופרים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
לא הבנתי מאיפה אתה בטוח שזה ישראלי מכוער

אולי זה תייר/פלשתינאי/בדואי/צ'רקסי ?

אולי גם הישראלי הזה שאתה מכנה אותו ככך הוא גם עיוור למחצה ולא הבין למה בחורצ'יק חוסם את התנועה כי לא ראה את הצב בידך ?

לדעתי ההודעה שלך גזענית ופוגעת באחי הישראלים.

גם אם אתה ישראלי זו לא סיבה, אם הייתה כושי והיה בצורה הזו עוקף אותך כושי, אז היה מותר לך לאמר הכושי המכוער ? לא !

דע לך שישראלים הם מאוד יפים (במיוחד דודי בלסר) לעומת זאת שים לב שיש עמים שאני לא אזכיר את שמם שהם ממש מכוערים.

מה זה משנה אם הוא כושי או רוסי?! אני רוסי ואני עדיין ישראלי. ישראלי לא שווה צבר!!!

ואם העצירה שלך על הכביש הייתה גורמת לתאונה מאחוריך עדיין הזזת הצב הייתה גורמת לך להרגיש שעשית מעשה טוב וחכם ?

אין לי בעיה עם מה שעשית , ההפך זו מצווה, אבל יש פה יותר מזה. חיי אדם מול חיי צב ? שיזד**ן הצב.

למה אתה חושב שחיי אדם מעל חיי צב או כל חיה אחרת?

יש הרבה אנשים שהייתי מעדיף להרוג מאשר צב!

באמת כל הכבוד לך על המעשה ההומני, אבל אם תחשוב רגע תוכל לראות את הצד הטיפשי/מסוכן במעשה שלך.

אתה ביצעת פרסה (אני מניח שחוקית), עצרת רכב בשוליים, יצאת ממנו וחסמת תנועה בכביש כדי להציל צב, שכנראה היה מסיים את החציה בשלום (לא רואים הרבה צבים דרוסים).

אני מקווה שזאת הפעם האחרונה שאתה עושה מעשה מטופש כזה.

אתה כנראה בנאדם אם הרבה רצון טוב אז כדאי שתיישם אותו בדרכים יותר חכמות.

הפרעה לתנועה (במדינת ישראל על אחת כמה וכמה) היא מעשה מעצבן ובעיקר מסוכן!

מי יתן ותמשיך במעשים טובים.

אני הייתי עושה בדיוק אותו הדבר, רק מוציא אצבע משולשת למי שצפר.

אתה שם לב מה אתה כותב?

תוך סיכון גדול של חיי אדם בישביל מה?בישביל צב?.

כמו שכתבתי חיי אדם לא מעל חיי צב או חיה אחרת.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

"כמו שכתבתי חיי אדם לא מעל חיי צב או חיה אחרת."

אתה שפוי?

חיי אדם מול חיי צב?

אם עומדת בפני בררה בין צב לאדם אני אציל את האדם ואם אני יוכל גם את הצב

אם כדי לךהציל את הצב אני צריך לסכן את הסובבים ואותי אני לא אקח את הסיכון

מקסימום תגיד קדיש על הצב בכניסה לבית

נ.ב

ההגזמות

פורסם

כל הכבוד ! עשיתה את הדבר הנכון !

שרגא, אני מכיר כמה בני אדם שבהחלט עדיף צב אליהם.

חלקם (הגדול, גדול מאוד) מכונים - פוליטיקאים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
"כמו שכתבתי חיי אדם לא מעל חיי צב או חיה אחרת."

אתה שפוי?

חיי אדם מול חיי צב?

אם עומדת בפני בררה בין צב לאדם אני אציל את האדם ואם אני יוכל גם את הצב

אם כדי לךהציל את הצב אני צריך לסכן את הסובבים ואותי אני לא אקח את הסיכון

מקסימום תגיד קדיש על הצב בכניסה לבית

נ.ב

ההגזמות

מצחיק שאתה סיימת במילה "ההגזמות" ואתה הוא זה שכבת את התסריט של "בחירתה של סופי 2", נראה לי כדאי שתירגע עם כל הכולאאאאא צב יאאאאלהה כבר סע בחיאט ראב הצב יהיה בסדר. אם תיפקח את העניים על צדי הדרכים אני בטוח שתיווכח שיש מספיק גוויות של חיות שבהכלט יצדיקו את החלטתו של fuze להציל את הצב.

We live by the death of others: we are burial places! I have from an early age abjured the use of meat, and the time will come when men such as I will look on the murder of animals as they now look on the murder of men.

~Leonardo da Vinci

פורסם

אני עדיין לא יודע אם אתה מאוד חכם כי הצלחת לשלב את בחירתה של סופי

או ממש אהבל בגלל המשך התגובה הלא מובנת שלך

כמו כן הציטוט של דה וינצ'י הוא לא רע

עכשיו תסדר טיפה את התגובה שלך, כולל המשפט:

נראה לי כדאי שתירגע עם כל הכולה צב יאללה כבר סע בחיאת ראבאק הצב יהיה בסדר???. אם תיפקח את העניים על צדי הדרכים אני בטוח שתיווכח שיש מספיק גוויות של חיות שבהכלט יצדיקו את החלטתו של fuze להציל את הצב.

אם תסתכל בבתי הקברות תבין שיש גם יותר מדי בני אדם שמתו בכבישים בגלל איזה הזוי שהולך להרים דברים מהכביש באמצע כביש עם ראות אפס (והכביש הזה הוא כביש מפותל ולא סתם אסור לעקוף שם, נסעתי שם המון)

אם אין בררה דורסים את הצב כדי לא לגרום לתאונה

אם הכביש פנוי מצילים את הצב

פורסם

כל הכבוד.

ציפצפו? שיצפצפו עד עשר.

לא מזמן קרה לי משקרה דומה עם זיקית שחצתה את הכביש [נשבע] - מאחורי היה אוטובוס של איזו קבוצת כדורגל, בהתחלה הוא צפר, אחר כך, כשהבחין למה עצרתי באמצע הכביש וחסמתי אותו הוא חיכה בסבלנות.

עשית מעשה יפה וראוי להערכה לטעמי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...