Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לרמקולים קוואקסליים איכותיים או קומפוננט ב400 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן, עקב נזק שנגרם לאחד הרמקולים הקדמיים של, זוג קוואקסליים של FLI, הוצעה לי אשרות שידרוג\תיקון. כרגע אני נוטה לתיקון, אבל חשבתי להשתדרג, האם יש משהו איכותי בתקציב עד 400 ש"ח (מדובר על חדש כמובן)? לא עקרוני לי קומפוננט או לא, כי קומפוננט איכותי אני הרי לא אמצא.

ברכב יש HU של בלאופונקט BERMUDA MP36, ומאחורה יש קומפוננט 6.75 של בלאופונקט גם כן (GTC 172, רק יותר בהיר ולא כמו שיש בזאפ).

אין מגברים, ולא יהיה כנראה(רכב של אבא, ששומע מוסיקה מעפנה להנאתו) - לכן אני שואל מה לקנות שיתן לי את המקסימום מהמערכת בתקציב של עד 400 ש"ח.

האם להוסיף עוד קומפוננט כמו שכבר יש? האם ללכת על רמקול קוואקסלי טוב(גם של בלאו? ראיתי גם משהו של JBL בתקציב)

בתכל'ס הייתי מרוצה מאיכות הצליל עד עכשיו, חוץ מבווליום גבוה שבהם הורגש שהרמקול הקדמי לא מתמודד.

אגב, האם אותו רמקול יפיק צליל שונה בהתקנה מאחור ומקדימה (רכב סדאן)? כי העובדה שהקומפו מאורה מפיק צליל עמום טיפה זה בערך הדבר היחיד שמפריע לי לרכוש עוד אחד.

אני אישית שומע האוס בעיקר, ולא אוהב טרבל גבוה (וצורם), אך כן אוהב קצת באס שיקפיץ לי את המראה המרכזית :D.

תודה וסליחה על החפירה, דני :)

נ.ב.

האחריות של היא בסאונדר, ברחובות - כלומר אני אקנה שם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים - עוד דיעות?

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

pulse חדש עולה 400 שקל?

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה אלך על הקופמפוננט של בלאופונקט, ה172, האם יש למישהו המלצות טובות יותר? במידה ונמתח את התקציב עוד טיפה.

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שחר, הרי כתבתי שאני יכול לקנות רק בסאונדר, והסברתי.

מעבר לזה הבנתי שהפולס הוא לא משהו.

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפולס הוא לא משהו לאוזן של מי?! ויחסית לאיזה סט? יחסית לאילייט הוא לא משהו. יחסית לבלאופנקט שיש לך? נראה לי שהוא משהו משהו :-)

בקיצור הפולס הוא הפשרה הטובה ביותר שתמצא (למרות שאני לא מחובבי הפולס, של מורל כן) במחירים האלו. הבעיה, אם באמת תמצא במחיר הזה. אם לא, לך על מה שאתה מכיר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה שהמבחר לא גדול, ואני צריך משהו נציל כי אין מגבר.

אם יש לו את המורל, נשמע ונחליט.

האם סט נוסף של בלאו מקדימה, שהוא בעצם אותו הסט כמו מאחורה, רק חדש יותר - יהיה בחירה טובה?

הסיוג היחיד שלי הוא העובדה שהצליל שאני מקבל כרגע מהאחוריים הוא עמום מע - אבל הבנתי שזה נורמאלי.

בכל מקרה - אני חשב שאפשר לשפר את התקציב ע"י התקנה עצמית - אין הרבה איפה לטעות בהתקנת רמוקלים, ויש לי אבא חשמלאי שלימד אותי דבר או שניים + ידיים טובות לדברים האלה.

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה מעניין אותכם - לבסוף נקנה זוג קואקסלי של BOSTON, בגלל מחאה של אבא שלי כנגד טוויטרים על הדש.

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבקשה:

http://www.bostonacoustics.com/car/car_product.aspx?product_id=84

אני שילמתי 500, אבל על המדבקה רשום 600.