Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט בבחירת יחידת ראש במיוחד בין שלשה מכשירים.

אני מתכוון לקנות את המכשיר למערכת שכרגע ללא הגברה אבל עם כוונה לשדרג בהמשך.אני מתכוון לקנות גם צ'ינג'ר (שנחוץ לי למרות ההיסתיגויות בפורום)

האפשרויות שחשבתי עליהן :

קלריון dxz756mc מכשיר 24 ביט עם hard disc שמאפשר להקליט (לא בגלל זה חשבתי עליו ) (אוכל לקנותו ביחד עם צינג'ר תואם ב- 3000 ש"ח )

אלפיין 9855R (שימו לב ל- R - הבתתי שהוא טוב יותר מאשר בלי R ) (אוכל לרכוש את המכשיר ב- 2600ש"ח וצ'ינג'ר משומש ב- 1200).

אקליפס 3100 (אוכל לרכוש מכשיר + צ'ינג'ר ב- 4000 ש"ח ויש גם אופציה למשומש ממישהו בפורום).

אני מעוניין במיוחד באיכות השמע ופחות בפונקציות משוכללות או יופי, אשמח לחוות דעתכם על אחד מהמכשירים, או אם תוכלו להשוות בינהם, האם יש משהו שמיחד את הצליל שלהם ? ואיזה יותר טוב ?

תודה

יצחק

פורסם

בכל האתרים באינטרנט שקראתי דגם dxz756mc הוא כן עם 24 ביט, שים לב שיש כמה סוגים של 756 ששונים באותיות.

אם אני טועה אשמח אם תראה לי

יצחק

פורסם

ה-3100 הוא הדגם הכי בסיס של האקליפס.

לעומת ה-9855 שהוא דגם בכיר מאוד של אלפיין.

חוצמזה, המחיר שאמרת לאקליפס נראה לי גבוהה מאוד.

באתרים בחו"ל מחירו לא עובר את ה-1,000 ש"ח.

תוסיף לזה משלוח ומכס וצי'נצג'ר ועדיין לא תתקרב למה שאמרת.

*אם יש לך מישהו שטס לארה"ב, בכ-2500 ש"ח אתה יכול להביא את ה-7100.

פורסם

אלפיין 9855 ניתן למצוא יד שנייה באיביי ב250$ כולל משלוח (בידיוק הזמנתי השבוע בטיפה פחות)

קלריון 775 אפשר למצוא חדש ב200$, משלוח אמור לעלות בין 30 ל70 דולר.

• תוכן חדש...