Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר תקופה מחפש רכב, והרבה פעמים נתקל במוכרים שלא יודעים או לא רוצים לדעת את התת דגם של הרכב שלהם, למשל הרכב שאני מחפש זה טויוטה קורולה ידנית, לרכב קיימות גרסאות שונות של אותה שנה, קורולה:XLI, XLI PLUS, XLI SUPER, ההפרש במחיר מגיע באותה שנה ל5 אלף בדגמים השונים של קורולה.

איפה כתוב הדגם, כדי שלא ירמו אותי? אני כבר נתקלתי באנשים שמנסים להציג את הדגם היקר ביותר.

תודה לכם.

פורסם

בתחתית רשיון הרכב נמצא כל הסיפור.

לכל תת דגם יש מספר. את הפיענוח של המספרים אתה יכול להשיג אצל סוכן הביטוח שלך או במחירון של לוי יצחק. בתחתית רשיון הרכב יש פירוט על תת הדגם (כתוב "תוצר", זה היצרן, "דגם" זה מספר הדגם וקצת אחר כך כתוב "רמת גימור" שזה האותיות או השם המשני GLX או סטיילנס וכו').

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שים לב שההבדלים בין ה-XLI SUPER ל-PLUS קיצוניים ולא תואמים את ההבדלים באבזור (חלונות חשמל ופגושים בצבע הרכב).

אם אתה קונה סופר, נסה להתווכח עם המוכר....

אביעד

• תוכן חדש...