Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ניתנה לי הבחירה בין שלושת המכוניות הנ"ל (הקורולה החדשה) מול C4 או מזדה 3.

אני יודע שלקורולה רק 4 כריות אוויר ושלסיטרואן תא מטען מעט קטן ...

מה אתם הייתם לוקחים ?

פורסם

לסיטרואן תא מטען קטן?

יש להורים שלי גם מאזדה 3 וגם C4 - התא מטען בסיטרואן בהחלט לא קטן, הוא פחות עמוק אבל יותר גבוה.

אחרי נהיגה בשתיהן - במיוחד אם זה מליסינג - C4

לטעמי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מספיק עם המזדה! זה כמו מכת ארבה!

נמאס לי לראות מזדות!

הקורולה פשוט סתמית.

ה-C4 ייחודית, יש מעטות, נוחה ומהנה יותר, אפילו מעוצבת :)

פורסם

אני אישית הייתי לוקח את ה-3 היא הכי מהנה לנהיגה בקב' היא בעלת אחיזת כביש גבוהה מאוד ויש לה את ההגה הטוב ביותר.

בנוסף לכך הביצועים שלה טובים מאוד ורמת האיבזור גבוהה. החיסרונות שלה, צפופה מאחור (מרווח ראש בעיקר), נוקשה ודי רועשת. אה...כן, היא נמצאת בכל פינה (טוב למרדפים:-D )

הסיטוראן שונה ויחודית יותר, היא בטוחה יותר ונוח לשבת בה מאחור. ניא פחות מהנה לנהיגה מהמאזדה ולמרבה הפלא, לא הרבה יותר נוחה.

לגבי הקורולה, לא נסעתי אבל ישבתי בסוכנות, היא מגיעה עם 4 כריות אויר בלבד (6 באחרות, ESP בסיטרואן) ובכלל המפרט שלה מיושן קצת. תראה אם אתה מתרגל לגיר החצי אוט' שהוא שונה מהאחרות ומצריך התרגלות. היא יותר מרווחת מהשניים האחרות ובעלת תא מטען גדול יותר.

חיצונית (בעיני) היא לא כל-כך יפה, בפנים כן.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לפי דעתי זה או הקורולה החדשה או הC4.

הקורולה רכב חדש לכל דבר, חוץ מהגיר הרובוטי לא ניראה לי שהוא יאכזב את הנהג הממוצע, להפך.

הC4 יפיפיה, מאובזרת מאוד גם בגרסאת הליסינג, נוחה ומרווחת.

ההבדל בביצועים בין שניהם לא גדול כלל, תבחר את מה שאתה אוהב.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...