Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום הייתי במוסך בגלל שהרכב התחיל לגמגם , כאשר המוסכנק פתח את ראש מנוע, היה שמן ליד המצטים/ שסתומים נקווה שאני מדייק?

בכל אופן הוא אמר שצריך אטם מכסה שסתומים.

ובאותה הזדמנות לעשות טיפול לרכב שלא עשיתי כבר שנה וחצי . מדובר ברכב דייהו נובירה שנת 2000

הוא דרש על כל זה 700 שקלים וזאת לאחר הנחה.

האם המחיר מוגזם?

האם זה המחיר המקובל?

מה המלצתכם בנושא?

פורסם

איך מגיעים למצב שלא עושים טיפול לרכב במשך שנה וחצי?

טיפול עושים כל 10/15 אלך או כל חצי שנה .

ולעניינינו :

לא רשמת מה הולכים לעשות לרכב בטיפול . איזה שמנים יוחלפו , איזה פילטרים יוחלפו .

אטם מכסה שסתומים עולה באזור 100-150 ש"ח .

פורסם

לא המחיר כולל טיפול מקיף ובדיקת ברקסים , אני לא מבין כך כך גדול בטיפול אך זה כולל את כל הדברים כך לפחות אמר לי המוסך.

ממה שאני מבין מכם זה מחיר טוב? ודרך אגב לא עשיתי טיפול במשך שנה וחצי בגלל שאישתי עושה 5 אלף קילומטר בשנה.

פורסם

מחיר סביר למה שבוצע.

אני רק יכול לומר לך דבר אחד בעניין הטיפולים, זה שאשתך עושה רק 5 בשנה,ואני רק מנחש שה5 האלו רובם בנסיעות קצרות...

אם תמשיך לדלג על טיפולים, זה יגיע אליך כמו בומרנג ,עם סכום כפול ומכופל.

תעשה טיפול כל 10 אלף ק"מ או שנה,הקרוב מבניהם.

אני במקומך, הייתי מחמיר ו עושה טיפול כל 7.5 אלף או שנה-הקרוב מבניהם, במיוחד שמדובר ברכב של האשה!

• תוכן חדש...