Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם מסומם מגעיל עדיף כבר שלא ישרת אלא אם כן הוא מתכונן למכור סחורה לערבים ...

איזה אנשים מושפעים יש בעולם הזה כאלה נסחפים ...

הומלס עלק כל אחד דופק ת'מדינה היום ,חד הוריות, דוסים , משתמטים לא חסר חרות שלא עובדים ומרמים .

תגיד לי אתה רציני ? , מושפע? לא ידידי אתה הוא המושפע

אתה הוא זה שמתלבש סביר להניח לפי צו האופנה וחושב שאת מה שרוצים שתחשוב

הוא לא דופק את המדינה , הוא בחר דרך חיים , וזכותו לבחור ,הצבא או כל מערכת אחרת לא צריכה לשבש את מה שטוב לו , הוא תרם את שלו .

ובבקשה שלא יתגלגל לויכוח פוליטי או צבאי כלשהו.

פורסם

בטח שהוא תרם את שלו פעם אחרונה ששמעתי סוחרי סמים משלמים מס הכנסה על הרווחים נכון ? הוא לא מביא שום תועלת למדינה הוא התחבא מהצבא כבר יותר מ4 שנים הוא מסומם ולא עובד בקיצור כלומניק מבחינתי הוא לא אזרח בכלל .

אז מה לירן אולי תסביר לי מה הוא תרם ?

וכן אני מתלבש לפי "צו האופנה" מה שיפה אני קונה ולובש מה רע בזה צריך לא להתרחץ להסרחי ללבוש סמרטוטים ולגור כמו כלומניק על עץ ?

XJR

פורסם
בטח שהוא תרם את שלו פעם אחרונה ששמעתי סוחרי סמים משלמים מס הכנסה על הרווחים נכון ? הוא לא מביא שום תועלת למדינה הוא התחבא מהצבא כבר יותר מ4 שנים הוא מסומם ולא עובד בקיצור כלומניק מבחינתי הוא לא אזרח בכלל .

אז מה לירן אולי תסביר לי מה הוא תרם ?

וכן אני מתלבש לפי "צו האופנה" מה שיפה אני קונה ולובש מה רע בזה צריך לא להתרחץ להסרחי ללבוש סמרטוטים ולגור כמו כלומניק על עץ ?

אתה כתבת משופעים , ממי הוא מושפע?

אתה הוא זה שמושפע ( אני לא תוקף אותך או משהו אני מנסה להבהיר את הנקודה)

אתה הוא זה שמושפע מהחברה .. ולובש דברים לפי צו האופנה ומתנהג לפי

קודי ההתנהגות הנורמטיביים המקובלים בחברה שלנו.

כמה דברים אני יודע יותר על החייל הזה , הוא לא ברח 4 שנים מהצבא , הוא בחר

בדרך חיים מסויימת , דרך חיים שאין בה כל פסול , תאמין לי ושהכלומניק הזה הרבה יותר

מאושר ממך.

שוחחנו עימו , הוא לא טיפש והוא ממש לא כלומניק , הבחור בעל תואר ראשון בכלכלה

לפני 4 שנים לערך הוא החליט שזהו , לא טוב לא. קם ועזב הכל , עכשיו טוב

לו הוא חי כפי שהוא רוצה , הוא חי את החיים הטובים שלו ולא מזיק לאף אחד .

איך הגעת למסקנה שהוא לא מתקלח? , הוא מתקלח והבגדים שלו נקיים בהתאם.

זו הדרך שלו ואני אישית מכבד ומקנא בו , מקנא בחיים נטולי הדאגות שלו.

עכשיו אתה מבין ידידי.

כלום לא אישי , אני לא תוקף אם אתה רוצה לפתוח דיון בכייף.

ואני מוסיף:

הוא לא מביא שום תועלת למדינה הוא התחבא מהצבא כבר יותר מ4 שנים הוא מסומם ולא עובד בקיצור כלומניק מבחינתי הוא לא אזרח בכלל .

הוא מביא יותר תועלת ממה שנדמה לך , הוא לא חי על קצבאות הביטוח הלאומי כמו

שרבים במדינה עושים , מישהו קורא להם כלומניקים ? הוא אזרח ויותר מזה , אזרח למופת , הוא לא בצבא כי הדרך שלא לא עוברת בצבא ובצדק , את שלו הוא כבר תרם.

פורסם

קשה לי קצת להבין אותך הוא בחר לא לשרת וחתרום אבל זה בסדר כי זאת דרך החיים שלו להיות כלומניק ולברוח מכל אחריות ? ואלה שחיים על קצבת ביטוח לאומי ועל המדינה הם כלומניקים ואמרתי את זה קודם ביניהן חד הוריות דוסים ומי לא ? אין לי מה להווכח איתך אתה לא מבין שהוא לא תורם/עוזר למדינה למה שאני לא יעשה צבא אולי דרך החיים שלי זה להוציא תואר ולהקים עסק ואין לי זמן לצבא ? אז בוא אני אסביר לך משהו הדרך חיים שלו זה לחיות רק בשביל עצמו להיות מסומם לא לעשות צבא ולגור על עצים ומה עם מיסים ? מה הוא עושה שעוזר למדינה ? מוכר סמים ? בקיצור אני רואה הרבה דברים פסולים בדרך החיים שלו אבל כל אחד עושה מה שהוא רוצה במדינה הזאת אני מבטיח לך שהוא לא יותר מאושר ממני ...

אני מניח גם שהסיפור שלו פשוט : "הוציא תואר" טס להודו דפק ת'ראש עם איזה אקסטה מקולקלת חזר חשב שהוא קיפוד והלך לגור עם קיפודים בטבע .

XJR

פורסם

אמממ...לירן...

לא צריך להסחף...

אזרח למופת ? לא הייתי אומר. אולי הוא יותר טוב מטפילי המדינה שמוצצים לנו את הכסף, אבל בכל זאת הבן אדם התחמק ממילואים במשך 4 שנים...

פורסם
קשה לי קצת להבין אותך הוא בחר לא לשרת וחתרום אבל זה בסדר כי זאת דרך החיים שלו להיות כלומניק ולברוח מכל אחריות ? ואלה שחיים על קצבת ביטוח לאומי ועל המדינה הם כלומניקים ואמרתי את זה קודם ביניהן חד הוריות דוסים ומי לא ? אין לי מה להווכח איתך אתה לא מבין שהוא לא תורם/עוזר למדינה למה שאני לא יעשה צבא אולי דרך החיים שלי זה להוציא תואר ולהקים עסק ואין לי זמן לצבא ? אז בוא אני אסביר לך משהו הדרך חיים שלו זה לחיות רק בשביל עצמו להיות מסומם לא לעשות צבא ולגור על עצים ומה עם מיסים ? מה הוא עושה שעוזר למדינה ? מוכר סמים ? בקיצור אני רואה הרבה דברים פסולים בדרך החיים שלו אבל כל אחד עושה מה שהוא רוצה במדינה הזאת אני מבטיח לך שהוא לא יותר מאושר ממני ...

אני מניח גם שהסיפור שלו פשוט : "הוציא תואר" טס להודו דפק ת'ראש עם איזה אקסטה מקולקלת חזר חשב שהוא קיפוד והלך לגור עם קיפודים בטבע .

אתה רוצה בין רגע להגלות או להוציא או לעקור את רוב מדינת ישראל , עצוב אבל מדינת

ישראל היא מדינת רווחה ורוב אזרחיה נזקקים לרווחה הזו בגוון הביטוח הלאומי.

רוב הפלגים הגדולים באזרחי מדינת ישראל , כלומר הדתיים וערביי ישראל נזקקים

לסיוע מהביטוח הלאומי , וזה עוד בלי להכליל את המשפחות החד הוריות ,קצבאות

נכות שונות , ועוד ועוד.

הם כלומניקים? , שנזרוק אותם לקרשים? , גם לי לא נוח כל כך עם הדתיים אבל זהו

הסטטוס קוו , אחרי הכל הם צריכים להתקיים ולחיות והמטרה של המדינה שלנו

היא לתת להם את העזרה כמו לכל אזרח אחר , לאח פחות , לאחד יותר

מה לעשות שאין שיוויון , שאתה משלם את המיסים ואחרי זה הכסף שלך עובר לאנשים

שלא תורמים דבר - נכון מעצבן , אבל קורה.

בקשר לעניין שלנו , הבחור תרם מייטב שנותיו לצבא , הוא החליט לחיות אחרת

ובחר בדרך חיים שלו. זה בדיוק אותו הדבר כמו שאתה תרצה לעבור ולעקור את מגוריך

לחו"ל שם העתיד שלך מובטח , גם אתה לא תעשה צבא . אז נכון אתה תגיד אבל אני לא

אחיה על חשבון המדינה , העניין הוא שבמקרה הזה ספציפי , הוא גם לא חי על חשבון

המדינה . ובקשר למיסים , אם אין לו הכנסה - אז איזה מיסים הוא חייב לשלם בדיוק.

לסיכום הנושא , אני מעריך את הבן אדם .

• תוכן חדש...