Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולל סיירה טורבו לבנה עם מערכת כריזה שנועדה לפנות נהגים שניתקעים בשמאלי :lol:

ועכשיו ברצינות, רוני חבל שלא רשמת את מספר הרכב, גם למי שיש תעודת פח"ע יש הרבה מאוד מגבלות.

יש דווקא כמה חברה שיש להם תעודת פח"ע והם כן מעשנים :wink:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שהחזיק מתוקף תפקידו גם בתעודת פח"ע וגם בת"ב (תעודת ביטחון) שמקנות הרבה זכויות של מעבר על חוקי תנועה בעת הצורך (כולל סיפוח של חיילים ושוטרים לצרכיו),השימוש בתעודות אלו נעשה בצורה מאוד מפוקחת והושה בהן שימוש שלא לצורך מסתכן בתביעה פלילית.כל מי שמחזיק בתעודה כזו מודע לכך,ככה שאני לא מאמין שהבחור שאתה מדבר עליו עשה זאת (אלא אם כן היה לו גיבוי).

שוב כנראה מדובר במתנדב או סמוייה.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

גם אם זה מתנדב או ניידת סמויה או לא יודע מה - קשה לי לחשוב על סיבה שביום הזיכרון, בין רעננה להרצליה (לא ממש מקום מוכה פשע מכל סוג שהוא), הבנאדם ישב לו בניחותא ויעשן סיגריה (תוך כדי גלישה בחוסר תשומת לב לתוך הנתיב שלי), ואז פתאום יתחיל לעשות קולות של משטרה, יפעיל משולש ויעבור באדום מספר פעמים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל רכב יכול להיות רכב ביטחון .

אבל כל רכב .

אני אישית לא הייתי ביחידה מיוחדת (טוב הייתי אבל זרקו אותי) ולא בשב"כ .

אבל מכיר כמה אנשים וחברים עם תעודות מעניינות ...

קשה לי מאוד להאמין שאיש ביטחון כלשהו שהוא מספיק רציני שיש לו תעודת פח"ע או ת"ב ומגיע למצב חרום שהוא צריך לטוס חזרה ליחידה או לכל מקום אחר על הגלובוס ,יתעסק בלעשן סיגריה ,במיוחד בשלב עקיפות ורמזורים אדומים.

לגבי מה מותר להם ומה אסור להם ,אני מאמין שיש כאן עיניין של שיקול דעת ביחס למצב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
היום הייתי עד למעשה מעצבן ביותר ולא פחות חמור - מסוכן.

בעודי נוהג ברחובות העיר, אני שם לב שג'יפ פאג'רו מיושן נוסע ...בלה בלה בלה

היום הייתי עד למעשה מעצבן ביותר ולא פחות חמור - מסוכן.

בעודי משוטט בנבכי הפורום, אני שם לב שסקורניס רשם ג'יפ פאג'רו :shock:

לאן העולם התדרדר?! :bigcry:

פורסם

תראה אני יכול להגיד לך דבר כזה.

ישנם כל מיני מקרים.

אבל ככה... לפי נוהל של המשטרה, כל!! אני חוזר כל!! רכב משטרתי חייב בצ'אקלקה כחולה מהבהבת. לא משנה אם הוא בתפקיד או לא...

אבל ישנם גם כוננים של מד"א.

אותם כוננים המקבלים קריאות במקרי חירום בלבד דרך מכשירי הביפר/מירס.

אותם כוננים מתחלקים להרבה סוגים...

וחלקם הם מה שראית במו עיניך (יכול להיות)..

ללא צ'אקאלקה.. ללא שום אמצעי זיהוי...

למרות שכל כונן המוגדר ככונן מד"א נושא איתו באוטו אפוד+צ'אקאלקה אדומה. ועדיין.. אני חוזר עדיין אין לו שום סמכות לעבור באור אדום.. או לבצע נסיעת "חירום".

במקומות מסויימים יש הסכמים עם המשטרה שזה בוא נגיד הבנה הדדית של המצב אך עדין אותו כונן אחראי לכל נזק, זאת אומרת שאם הוא עבר באדום וביצע תאונה זו אשמתו המלאה ויותר מזה אין לו שום גיבוי של מד"א או כל דבר אחר.

לפי חוק רכב חירום הוא רכב הנוסע עם צ'אקאלקה ואורות מהבהבים בנוסף לסירנה דולקת!

בקשר למתנדבי משטרה עד כמה שידוע לי אסור להם בכלל להתקין שום מערכת כזו ברכבם הפרטי.

וכמובן במשטרה כמו במד"א חובת דיווח על נסיעת חירום... כל אמבולנס/ניידת משטרה הנוסעים או עוברים לנסיעת חירום חייבים לדווח זו למוקד שלהם שיאשר זאת.

וכמובן קיימת עוד אפשרות טובה שזה עוד "ישראלי"...

פורסם

למה משהו שפוי ירצה "להתנדב" למשטרה? לא מובן לי (אולי בשביל לפצוץ על משהו??)

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא כל רכב שיש לו צ'קלקה כחולה זה רכב משטרתי, אני ראיתי הרבה רכבים אזרחים של אנשי צבא עם צ'קאלקות וגם הרבה רכבים של משרד הביטחון/ דיפלומטים/ או"מ/ ועוד המון גופים!

אני פעם ראיתי בתל אביב BMW M3 עם מספר ארופאי פתאום ברמזור אדום הפעילה צ'קלאקה ועברה, ונהג בה מישהו צעיר וזה היה בלילה והוא היה עם בחורה, אני לא יתפלא עם זה היה בן של איזה דיפלומט או משהו.

יש המון רכבים כאלה מכל הסוגים וכן גם המון רכבי שטח למינהם כולל הפג'רו הישנות ששיכות לכל מיני אנשים שיש להם אישורים מתאימים ותמיד יש את המקרים שנופלים בין הכיסאות ומישהו מנצל את זה לטובתו אבל זה לא אומר כלום לגבי המקרה הזה, אולי זה באמת היה מקרה אמיתי שבן אדם שיש לו את האישור הזה ורשאי להשתמש בו באמת היה צריך להגיע למקום מסויים במהירות והשתמש באישור שלו בצורה תקינה.

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם
למה משהו שפוי ירצה "להתנדב" למשטרה?

מכיוון שהוא מעוניין לתרום למדינה.

אבי אגב,

התנדב במשך תקופה עד לא מזמן.

הוא הפסיק עקב התנהלות תחנת המשטרה ואופי השוטרים.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

כשייגמרו הזקנים שעוד לא למדו את השאלה "בשביל מה לי ? "-אותה לא שאלו בתקופה שישראל נצחה והיתה מכובדת בעולם - האחרון ייכבה את האור. שום היי טק (שגם בו אנחנו כבר לא מחזיקים בייתרונות כבעבר) לא יציל מהאויבים והאדישים - מבחוץ ומתוך. לשואל יש אזרחות נוספת ? מומלץ.

פורסם
מכיוון שהוא מעוניין לתרום למדינה.

אבי אגב,

התנדב במשך תקופה עד לא מזמן.

הוא הפסיק עקב התנהלות תחנת המשטרה ואופי השוטרים.

חבל, היה שואל אותי קודם.

אם רק יארגנו את השוטרים הקיימים בצורה יעילה יותר, לא יצטרכו מתנדבים. משהו בסגנון של 5 ניידות עומדות בצומת עמיעד רק כדי לכוון תנועה. (כן, מקרה אמיתי).

פורסם
5 ניידות עומדות בצומת עמיעד רק כדי לכוון תנועה. (כן, מקרה אמיתי).

אתה טועה, הבדיחה הולכת כך - כמה ניידות צריך בשביל להחליף נורה.

פורסם
...אבל זה לא אומר כלום לגבי המקרה הזה, אולי זה באמת היה מקרה אמיתי שבן אדם שיש לו את האישור הזה ורשאי להשתמש בו באמת היה צריך להגיע למקום מסויים במהירות והשתמש באישור שלו בצורה תקינה.

אז למה לעזאזל עם כל הלחץ והחרום, הוא מעשן סיגריה תוך כדי עקיפת מוסכנת ?

למה לא הייתה לו צ'קלקה?

לי לא נראה שזה מקרה אמת.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חברים, מערכת הכריזה המשטרתית מוצעת למכירה לכל המעוניין בה.

ישנן מערכות שונות בטווח מחירים של בין 200 ל-800 ש"ח.

דוגמא: http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=21655&channel=15

(זה לא בשביל הפרסום, זה רק בשביל להראות לכם עד כמה פשוט להזמין את המערכת דרך האינטרנט למי שמחפש).

• תוכן חדש...