Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת שכרות

yakovil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אתמול ביציאה מפאב כמה מאות מטרים אחרי שיצאתי עמדה ניידת של המשטרה,השוטר סימן לכל הרכבים לעצור בצד,השוטר ניגש אליי ושאל אם שתיתי,עניתי לו שלא,הוא אמר לי סע לשלום,חבר שהיה ברכב אחר גם נשאל את אותה השאלה אך הוא ענה שהוא לקח שלוק מבירה של חברה,השוטר אמר לו לצאת מהרכב וללכת על פס ישר בכביש,אחרי זה אמר לו תרים יד שמאל,תרים יד ימין,תיגע אם היד באף,ואז רשם את הפרטים שלו,כשחבר שלי שאל מה הוא רושם,הוא ענה לו שזה דוח שיחרור.

כמה שאלות:

מה זה דוח שיחרור?

מה זה הבדיקה המוזרה הזאת שהם(השוטרים) מבצעים? זה לא צריך להיות בעזרת מכשיר מיוחד?

ראיתי לפני שבדקו את חבר שלי שאחד הנהגים שגם ביצע את הבדיקה הזאת פשוט הלך בשמיניות,לא יודע מה עלה בגורלו,אך נשאלת השאלה לבדיקה הזאת יש קבילות בבית משפט? ואם הבן אדם סתם חסר קורדינציה זה אומר שהוא שיכור?

פורסם

אני מניח שזה בדיקה מקדימה לפני הינשוף. שים לב שצריך לחכות רבע שעה לפני שמפעילים את הינשוף, ולכן השוטר רוצה לחסוך לעצמו את הזמן הזה.

פעם שמעתי ערס מתרברב על זה שהמשטרה עצרה את חבר שלו והיא ביקש ממנו לנגוע באף שלו והוא הצליח אבל אז נפל לאחור :lol:

פורסם

אדם ששתה כמות מספקת יהיה חסר שיוי משקל, ויהיה לו קצת קשה ללכת בקו ישר.

הבדיקה היא באמת בדיקה מקדימה, במידה והאדם לא יצליח בה, אז הוא יתבקש לבצע את הבדיקת נשיפה.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
אדם ששתה כמות מספקת יהיה חסר שיוי משקל, ויהיה לו קצת קשה ללכת בקו ישר.

הבדיקה היא באמת בדיקה מקדימה, במידה והאדם לא יצליח בה, אז הוא יתבקש לבצע את הבדיקת נשיפה.

אז אם אדם אחד עשה את שתי הבדיקות אבל נכשל רק בבדיקת הנשיפה, כלומר הוא היה שפוי לחלוטין והצליח ללכת בקו ישר אבל עבר את הרף של אחוז האלכוהול בדם.

אז זאת לא עבירה על החוק ? :?

פורסם

זו בדיקה מקדימה בלבד.. אם השוטר חושב לנכון לעשות בדיקה של ינשוף .. אז הוא עושה, אם הבחור באמת שיכור והוא הצליח ללכת בקו ישר והשוטר ויתור לו .. הוא הרוויח ואנחנו הפסדנו.

פורסם
....

אז זאת לא עבירה על החוק ? :?

זאת כן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ואם הבן אדם סתם חסר קורדינציה זה אומר שהוא שיכור?

אם בנאדם פיכח, חסר קואורדינציה עד כדי כך שהוא לא יכול ללכת ישר או לגעת באף, אסור שיהיה לו רשיון, לא?

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...