Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לשדרג קצת את המערכת,

חשבתי על שילוב של פיניקס גולד אוקטן ZR עם מונו של לייטינג אודיו 350.1

מה אתם אומרים על השילוב? איך המונו יחזיק? איך הסאב? אני מחפש סאב מדוייק ולא נמרח.

האם קיימות הצעות נוספות בסדר גודל של מחיר דומה?

תודה

תום

פורסם
שלום

אני מעוניין לשדרג קצת את המערכת,

חשבתי על שילוב של פיניקס גולד אוקטן ZR עם מונו של לייטינג אודיו 350.1

מה אתם אומרים על השילוב? המגברים של ליטנינג אודיו נחשבים לטובים והשילוב זה לא רמקולים. איך המונו יחזיק? המונו יחזיק את הסאב מצויין! איך הסאב? סאב מצויין וחזק בהחלט! במידה ואתה רוצה יותר דיוק (הוא מדוייק אבל יש מקום לשיפור) תקנה את הZR10 ולא ZR12. אני מחפש סאב מדוייק ולא נמרח. רוצה סאב מדוייק שלא נמרח? תקנה IDMAX או PEERLESS XXSL הסאב הזה ימרח אבל הוא מדוייק. לי יש את האח הגדול שלו הקסנון ואני מבסוט ממנו.

האם קיימות הצעות נוספות בסדר גודל של מחיר דומה? תגיד את המחיר ויתנו לך הצעה. בוא אני יעזור לך המחיר של בסאב הוא 700 שקל.

יש לך את הP1 P2 של רוקפורד יש לך את ההרץ.

תודה

תום

התשובות באדום!

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

P2 סאב בסדר, והP1 בכלל לא מתקרב ככה שאין בכלל טעם לציין אותו.

בתור אחד שיש לו ZR12' אני מרוצה. אל תשים אותו בתיבה 29 ליטר כמו שמומלץ, הסאב חנוק וממש לא נותן מה שיש לו.

תיבה של 50 ליטר אטומה ,כמו שלי יש, או משהו בסביבות ה45 ליטר הרבה יותר מתאים לסאב הזה.

הסאב יחסית מדוייק כם כי בווליום גבוה הוא מאבד קצת. תלוי מה זה מדוייק בשבילך, אני הייתי מרוצה מהסאב שלי, שמעתי פירלסXXLS ופשוט כמה סאב שאני שומע אחריו זה פשוט לא זה.

אז יש דיוק ויש דיוק. הZR מדוייק. הפירלס? סופר דופר מדוייק.

אם יש לך 1200-1400 שקל הפירלס מדהים.

אם לא הZR תהיה אפשרות טובה. האמת שב1400 שקל אתה יכול להביא 2 ZR. כמה המגבר נותן ב2 אוהם?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני מודע לכך שאני לא יכול לבקש יותר מידי בתקציב כזה, אני שואל האם ה ZR הוא מדוייק יחסית לסאבים אחרים במחיר שלו..

אין לי את ה1400 שקל לשים על פירלס, והZR עולה חצי ממנו, ככה שאני מבקש להיסתכל על התקציב הזה

המונו נותן 350RMS ב2 אוהם או 250RMS ב4

תודה

פורסם

קצב בעייתי המונו הזה.

250 ב4 אוהם לא יזיז את הסאב טוב.

עכשיו אני לא יודע , אבל אם אתה יכול להשיג את הסאב בגירסאת 2 סלילים של 4אוהם אז זה יהיה בסדר.

לי יש את הגירסא של 2 סלילים של 2 אוהם, כשהם מחוברים בטור ואתה מקבל התנגדות סופית של 4 אוהם.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני אברר לגבי הסאב,

במידה שלא, יש מונו אחר מומלץ באיזור המחירים של הלייטינג אודיו שיוכל להרים את הסאב כמו שצריך?

יש אולי מגבר 4 ערוצים, כאשר 2 בגישור יצליח להחזיק את הסאב כמו שצריך? הכוונה בתחום המחירים+גמיש בכמה מאות שקלים בודדות

תודה

• תוכן חדש...