Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה קונים LCD ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים.

כבר מזמן שלא שאלתי איזה שאלה מוזרה אז אני כאן כדי לחלוק איתכם סוגיה.

לאחרונה קודמתי קצת בעבודה ואני מרוויח קצת יותר כסף אז החלטתי להתפנק בטלוויזית LCD בגודל 37 אינץ'.

אני קצת בסוגיה בנושא כיוון שהמחירים משתנים ממקום למקום בצורה שקצת קשה לי לעקוב ולבדוק איפה מומלץ לקנות.

אני שוקל מצד אחד לקנות דרך אחד מהאתרים בזאפ, מצד שני יש את המכרזים ומצד שלישי יש את החנויות.

נתחיל בזה שהחנויות הכי יקרות ויש תוספת עלות על מנת לקבל את המוצר במשלוח לבית.

אח"כ יש את אתרי המכירות, מצד אחד אתה לא יכול לראות במו עיניך את הטלווזיה אלא רק תמונה, המחירים יותר זולים אבל לך תדע מה תקבל ? פיקסל אחד שרוף והעיסקה נפלה גם אם היא 1000 ש"ח יותר זולה.

עכשיו עוד בעיה שאני נתקל בה היא ש-לעזעזל ! יש מיליון דגמים מיליון סוגים ומיליון חברות, מה אני אמור לקחת ? מה ההגדרה ל"טוב" ומה ההגדרה של "חרא".

בקיצור אני צריך המלצה לטלוויזיה\דגם וגם הייתי שמח אם היו ממליצים לי על מקום לבצע בו את הרכישה.

נ.ב.: תקציב 6500 ש"ח כולל התקנת קיר (גמיש) וכיוון שיש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר לא ממש איכפת לי אם הסט טלווזיה מכיל רמקולים או לא.

אשמח לתשובות מבעלי ניסיון בקניית טלוויזיה כזאת.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תן לי רק להעמיד אותך על טעותך, טעות אחת גדולה - בכל מה שקשור לטלוויזיות LCD/PLASMA, בחנויות תשיג מחירים הרבה יותר טובים ממה שתמצא בזאפ, אני קניתי LCD שעולה בערך פי 3 מהתקציב שלך והמחיר שקיבלתי היה נמוך משמעותית מהמחיר בזאפ.

אם תרצה המלצות על חנויות אני אוכל להפנות אותך בה"פ, רק תאמר מאיזה איזור אתה.

איציק.

פורסם

גם בחנות אתה לא יודע מה אתה מקבל. גם במסך שקנית בחנות אתה יכול "להתקע" עם פיקסל שרוף היות ובכל מקרה המסך שתקבל הוא לא המסך מהתצוגה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי איציק אני מחיפה.

המלצה למסך גם תתקבל בברכה.

תן לי רק להעמיד אותך על טעותך, טעות אחת גדולה - בכל מה שקשור לטלוויזיות LCD/PLASMA, בחנויות תשיג מחירים הרבה יותר טובים ממה שתמצא בזאפ, אני קניתי LCD שעולה בערך פי 3 מהתקציב שלך והמחיר שקיבלתי היה נמוך משמעותית מהמחיר בזאפ.

אם תרצה המלצות על חנויות אני אוכל להפנות אותך בה"פ, רק תאמר מאיזה איזור אתה.

איציק.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...