Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם.. טסט מעשי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי הבנתי איפה התבלבלתי.

שמע, לפי דעתי אם זאת הייתה הטעות היחידה שלך ואם הוא לא נגע לך בשום דבר(כלומר-בידית הילוכים, קלאצ', הגה וכו') אז יש סיכוי טוב שתעבור, מה שכן תזכור שלא כל הטסטרים אותו דבר ויש כאלה שיכשילו במקרים שאחרים יעבירו.

בכל מקרה תיכנס לאתר של משרד התחבורה יש להם עמוד מסויים שבו אפשר להכניס נתונים וכתוב לך אם עברת.

תכין את התאריך שבו עברת תאוריה ותתעודת זהות שלך.

כה הוא לא נגע בשום דבר רק אמר כזה תעביר להילוך 2.

הקטע שאני לא זוכר מתי עשיתי תתאוריה:shock:

הא נזכרתי לא מופיע שם שום דבר.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תן לי להבין משהו:

הכנסת בטעות לראשון, שחררת קלאץ', ולא תיקנת מיד? או שהוא לא נתן לך הזדמנות ומיד אמר שים שני?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תן לי להבין משהו:

הכנסת בטעות לראשון, שחררת קלאץ', ולא תיקנת מיד? או שהוא לא נתן לך הזדמנות ומיד אמר שים שני?

ישר שמכונית עשתה תוואמממ הזה לחחצתי קלץ והתחלתי לעצור. כדי להתחיל מהילוך 1 ואז הוא אמר לי שים הילוך 2 והמשכנו לנסוע ששמתי תהילוך 2.

פורסם
יותר מעניין לדעת איזה רכב זה? בדר"כ לא ניתן להכניס הילון ראשון אלא אם כן אתה נוסע ממש לאט ו/או דאבל קלאץ'

Skoda Octavia אני מעריך שנת 98-99

פורסם
למה סתם לבלבל...את המוח

לא מחייב

למה?

בגלל נסיון מר בתחום... :(

בטסט הראשון שלי הטסטרית אמרה לי לחזור לנתיב הימני (כשלשמאלי הגעתי בצורה לגיטימית...), ואף על פי שכשהיא אמרה לי את זה כבר הייתי עם איתות ימינה, נכשלתי. :(

טעות יחידה בטסט.

אז יכול להיות שסתם נפלתי על מישהי עם מצברוח בעייתי/בעיות במשפחה/אלף ואחת בעיות אחרות שאני לא מכיר ולא מעוניין להכיר כרגע, אבל ברגע שבוחן אומר לך לבצע משהו (לא מדובר על פניות) זה נחשב התערבות בנהיגה.

ועל זה אתה מקבל בטופס איקס יפה מוקף עיגול...

או בעברית - נכשל.

ודרך אגב, בקשר להכנסה לראשון. זה אכן אפשרי (לא יודע איך), אבל גם למורה שלי יש אוקטביה (2006), שיודעת להכנס לראשון ב40, ויותר מזה לא יצא לי.

בשעה הזו כבר יש תוצאות (או שבגלל יום השואה אז לא..?)

מה עם עדכון?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

נתחיל מזה - שבסך הכל היית צריך ללחוץ קלאץ' ולשלב להילוך הנכון (כנראה שני לאור העובדה ששילוב הראשון האט אותך), זה מה שהטסטר תיקן.

בקשר למר טל - בטסט שלי, הטסטר העיר לי על מראות (לא ממש בצדק אבל שיהיה), ובאחד הרמזורים היו שני נתיבים לפנייה שמאלה, התחלתי בימיני, שיימתי בשמאלי (אני לא אידיוט, הצומת דיי מבלבלת ואני נתקל בזה כל פעם כשאני נוסע שם מ"מיטב נהגי ישראל".

ונחש מה? עברתי.

יש ויש, אתה יכול להיכשל בלי לעשות אף טעות, סתם כי הטסטר לא אוהב את החולצה שלך. או לחלופין אתה יכול לעבור גם אחרי שנגעו לך בהגה (זה כבר כי הטסטר מאוד אוהב את החולצה שלך... את המחשוף שלה בעיקר).

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לי היו 2 "פאשלות" בטסט..

הראשונה שבטעות הפעלתי את המגבים במהלך פניה (ישר ביציאה ממגרש החנייה של משרד הרישוי) - הטסטר לא אמר כלום ופשוט כיביתי את זה.

השניה - נכבה לי המנוע.. התעשתתי מידע, לחצתי על הברקס, העברתי לניוטרל והנעתי מחדש..

שאר הטסט הלך חלק לחלוטין - הטסטר כנראה הבין שזה טסט ומלחיץ - והעביר אותי.

לא צריך לעשות סיפור גדול מכל שטות..

או שתבדוק עכשיו באתר אינטרנט ובמידה ואין (כנראה בגלל יום השואה) אז מחר בבוקר תהיה תשובה.

מ-ק-ס-י-מ-ו-ם, עוד 2-3 שיעורים ועוד שבועיים טסט חדש..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם כבר טסטים..

אז הטסט הראשון שלי היה כל כך קצר שלא הספקתי אפילו לעשות טעויות(8 דקות, על השעון) וכל הטסט היה ברחובות הצמודים לביתי, שאותם אני מכיר בצורה מושלמת. אמא שלי אפילו ראתה אותי במהלך הטסט, כשהיא חנתה את האוטו:-D

כמובן שעברתי

פורסם

סתם הימור בנוגע להעברה לראשון.

אני מנחש שלהילוך לא היה סינכרון והרעש היה מהגיר

בלי שההילוך נכנס.

אגב,

אם הראת לטסטר ביטחון ושפאדיחות קטנות לא מלחיצות אותך אז רוב הסיכויים שעברת.

אמירות כמו: שיט, אוף, כוסאומו המדינה הזאת

לא יעמדו לצידך.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
סתם הימור בנוגע להעברה לראשון.

אני מנחש שלהילוך לא היה סינכרון והרעש היה מהגיר

בלי שההילוך נכנס.

אגב,

אם הראת לטסטר ביטחון ושפאדיחות קטנות לא מלחיצות אותך אז רוב הסיכויים שעברת.

אמירות כמו: שיט, אוף, כוסאומו המדינה הזאת

לא יעמדו לצידך.

אני אמרתי לעצמי כזה WTF מה קרה. אבל שתקתי ואז התחלתי להאט לקחת הילוך 1 כי לא הבנתי מה קרה, פעם ראשונה קרה לי כזה דבר שנכסתי להילוך לא נכון.

וזה בגלל הטסטר הוא שאל אותי מלאא שאלות ודיבר על נושאים רבים.. בתחומים שונים. לפכות נהנאתי משיחה:-D

טוב היום קרוב ל12 אני אדע תשובה.

מקווה שהיא תיהיה חיובית.

תודה לכל מי שמביא לי תקווה:-P

פורסם

מזל טוב אבאל'ה :D

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...