Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

האם בנסיעה ליד ניידת על הכביש הניידת יכולה לעצור אותי על מהירות? כלומר ללא שום לייזר או מכמונת אלא רק על פי מראית העין והמד מהירות של הניידת?

תודה.

פורסם

מן הסתם הוא ינסה לחפש אותך, אם הוא ראה שאתה נוסע מהר ואין לו יכולת להוכיח את זה. זה בהנחה שהוא בתפקיד עצירת מכוניות. ראיתי כבר הרבה מקרים בהם לשוטרים בכלל לא אכפת מה קורה להם מתחת לאף. זה לא כמו בסרטים. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

דבורה או Vascar

אבל השאלה היתה "ללא שום לייזר או מכמונת אלא רק על פי מראית העין והמד מהירות של הניידת?"

אז התשובה היא לא

פורסם

דבורה מאוד קל לזהות, האנטנות מסגירות מייד.

מומלץ לא לעשות כאלה דברים עם ניידות, גם כאשר אין ללא אמצעי זיהוי מהירות, השוטר יכול לתת לך בשנייה דוח על נהיגה בקלות ראש, ולשם כך הוא לא צריך שום הוכחה.

פורסם

בדיוק,

אם הוא כבר "טרח" לעצור הוא ימצא כבר משהו...

"שיפורי" מנוע ? חישוקים לא ברישיון ? או אפילו פח זבל...

(מלח מים מלח מים)

סעו בחוכמה !

שעת נהיגה - כשעת מלחמה.

פורסם

תהרגו אותי באיזה מדינה אתם חיים שאתם מסתובבים בכזה פחד משוטרים, האימה הזאת שמופיעה בכל שרשור מחדש, פשוט מזעזע לראות בני אדם חיים בפחד כזה, אתם מזכירים לי נגדים בצבא.

• תוכן חדש...