Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על מנת לא לפתוח עוד נושא, מישהו יכול אולי להפנות אותי למאמר מקיף וכולל על בי אמפ (רצוי בעברית)

תודה וחג שמח.

פורסם

רוח ג', ה FAQ לא נמצא סתם בתחילת העמוד הראשי של הפורום.

לא חייבים לחבר את הקבלים הקטנים שמורל נותנת למרות שהם יכולים להיות סוג של הגנה במקרה של כיוון לקוי מההד-יוניט למרות שלא הייתי סומך על זה 100%.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני לא יודע איזה מגבר יש לך (VX...נשמע כמו גז עצבים :lol: ) אבל בכל מקרה בזמנו לא מצאתי טעם לחיבור הסט הנל' בבי-אמפינג. פשוט לא שמעתי הבדל משמעותי.

הייתי מציע לתת פשוט לסט, הספק משמעותי כמו שמגיע לו. אצלי הוא עבד על 130 וואט RMS.

בהצלחה

+1 כמו במקרה של אחי. מביא לדוטק הגברה בריאה וחלקכם חשב שיש לו הייבריד. נו טוב, שיהיה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי אין טעם לבי אמפינג ועם המגבר הנל' בוודאי. 75 וואט, לא מספיקים לוופרים. מי שחיבר להייבריד 120 וואט, יודע מה ההבדל.

בקיצור, אין מה לרוץ ולהרכיב מערכת יקרה בבי-אמפינג, לפני שמביאים לניצול מלא של הסט הקיים. חבל על ההשקעה ובמקרה זה ללא תמורה עודפת.

חג שמח!

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

בי אמפינג תמיד טוב, בלי קשר למקרה שלי, החיתוכים וסלופים הרבה יותר מדוייקים, כמובן שצריך הגברה בריאה - זו לא תורה מסיני. מסכים עם קואטרו אך ורק בקשר להגברה וזהו.

עפילו עם המגבר שלי בשינוי ממש מהותי ומורגש, גם טויטרים אך בעיקר במידים ש"היתעוררו".

חג שמח.

פורסם

העיקר שמרוצים, זה תמיד הכי חשוב.

אני עדיין ממליץ, נניח לגשר את המגבר (אם נותן בסביבות ה 130 וואט בגישור נניח), לכוון בעדינות גיין, ולהנחית את הטוויטרים בקרוס ל 3- DB.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

השאלה איך הקרוס מחלק את העוצמה? כמה וואט הולך לטויטר וכמה לוופר?

התכנון שלי ברמת העיקרון, זה למכור את המגבר שלי, ולהביא מגבר 2 ערוצים כ120 RMS לערוץ, ולהביא עוד אחד קטנצ'יק :) 2 ערוצים בסגנון אודיסון או ג'נסיס שיתן לטויטרים 30W מספיק להם - אבל זה בינתיים בגדר החלום:oops: .

פורסם
השאלה איך הקרוס מחלק את העוצמה? כמה וואט הולך לטויטר וכמה לוופר?

התכנון שלי ברמת העיקרון, זה למכור את המגבר שלי, ולהביא מגבר 2 ערוצים כ120 RMS לערוץ, ולהביא עוד אחד קטנצ'יק :) 2 ערוצים בסגנון אודיסון או ג'נסיס שיתן לטויטרים 30W מספיק להם - אבל זה בינתיים בגדר החלום:oops: .

יפה את מתחיל לקלוט אותי סוף סוף בוריס :-D

זאת מחשבה טובה! :wink:

חג כשר ושמח לכולם!

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
יפה את מתחיל לקלוט אותי סוף סוף בוריס :-D

לקלוט אותי? למה אתה משדר תדרים? איזה תחנה אתה ברדיו? אולי גם אני יתחיל סוף סוף לקלוט אותך :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לקלוט אותי? למה אתה משדר תדרים? איזה תחנה אתה ברדיו? אולי גם אני יתחיל סוף סוף לקלוט אותך :-)

גיא.

כשתעבור לקרית גת תוכל לקלוט אותי בלי כל בעיה 8)

פשוט עשינו מפגש קטן כזה של קרית גתניקים: איתי, בוריס, אולג ועוד כמה..אז שמענו/דיברנו וזה אתה מבין? :wink:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

Nה אתם אומרים 100W לוופר היבריד אווישן אהיה בסדר? או עדיף להשתמש ב דוטק אווישן?

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם
Nה אתם אומרים 100W לוופר היבריד אווישן אהיה בסדר? או עדיף להשתמש ב דוטק אווישן?

100 WRMS זה נתון שלא כל מגבר ממוצע יכול לספק, עפילו עם מוצהר כך. על איזה מגבר מדובר?

פורסם

נראה לי שמדובר במגבר שיש לו בחתימה. ולטעמי 100W להייבריד יהיה מעולה. לדוטק כנ"ל. החלטה שלך. ההייבריד נשמע יותר טוב.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומכר אתה צודק מדובר בJL עכשיו שמעתי את שניהם וכמובן שההבריד הוא אלמנט טוב יותר אבל הוא גם צורך יותר, השאלה היא ביחס בין אלמנט טוב ליותר טוב לבין הספק נתון שהוא מקבל

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...