Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר אמרתי תמיד שיהיה את זה שיקח את זה כעלבון אישי, כנראה שעומר אתה אותו אחד שלוקח את זה ככה, הרי איך אני יכול לומר זאת על 106 ראלי חביבת העולם כולו? נו באמת... והאמתי שביליתי ב 106 המון זמן גם בתור נהג וגם בתור נוסע עם מנוסים פחות ומנוסים יותר, כן גם אנשים עם יותר נסיון ממך (תתפלא אבל יש המחזיקים 106 גם 6 שנים).

קשה להתייחס לשאלת הסקר עצמה?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממש לא חושב שעומר "נעלב" (נו באמת, מה אנחנו בכיתה א'?).

שימו לב שהתגובה של עומר הייתה לתגובה שנמחקה ולכן גם ממנה נמחק הציטוט.

הייתה זו תגובה מטופשת במיוחד.

מוטי

פורסם
כבר אמרתי תמיד שיהיה את זה שיקח את זה כעלבון אישי, כנראה שעומר אתה אותו אחד שלוקח את זה ככה, הרי איך אני יכול לומר זאת על 106 ראלי חביבת העולם כולו? נו באמת... והאמתי שביליתי ב 106 המון זמן גם בתור נהג וגם בתור נוסע עם מנוסים פחות ומנוסים יותר, כן גם אנשים עם יותר נסיון ממך (תתפלא אבל יש המחזיקים 106 גם 6 שנים).

קשה להתייחס לשאלת הסקר עצמה?

עמית.

נראה לי שמישהו אחר נעלב כאן... :mm_wink: .

לגבי שאלת הסקר עצמה - תחזור אחורה (כמעט להתחלה), אני מאמין שנתתי לך את התשובה הכי עיניינית שהיתה עד עכשיו...

יותר מנוסים - לבריאות , אולי יכניסו לך קצת בינה.

נ.ב: התגובה שלי היתה למישהו אחר אבל היא בהחלט יכולה להתייחס גם אלייך!

אין לי כבר סבלנות להסביר לך או לשאר ה"ילדים" כי אתם לא מוכנים להבין\להקשיב. אולי טוב שכך והמבין יבין...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
בכלל הדריפטים מתחילים להתנפח כאן למימדים פלצניים לגמרי, כאילו כל אחד כאן מחזיק איזו S15 מוכנה ל-D1GP במינימום.

מתחיל לקבל החשיבות השקרית שיש לתאוצה מ-0 ל-100, כמה מטרים אפשר להחזיק איזה אוטו בדריפט :roll:...

מוטי

אני מסכים איתך שניהיה מין "הייפ" שכזה לדבר על דריפטים כאילו הם "הדבר".

ואני רוצה לראות את הנהג שעושה דריפטים עם מיאטה כמו בסרטים...:idea: (וכמו שכבר אמרתי פעם, דריפטים בהילוך ראשון זה בעיקר בחניונים או מגרשים סגורים - לא משהו שקורה ביום יום ולכן זה לא ממש פונקציה).

אז אולי הכוונה של חלק מהכותבים פה לגבי הדריפטים היא לא מדוייקת, אבל בהחלט אני נהנה מהמיאטה מאוד בגלל היכולת הקלילה שלה להיכנס להחלקה מתי שאני רק רוצה, באיזה סיבוב שאני רוצה ובצורה נורא כיפית ונשלטת.

יש פניות אומנם שאני לא אנסה להחליק בהם אלא אנסה כל הזמן לקחת את הפנייה כמה שיותר מהר על הקווים הנכונים וכו', אבל ממש לא חסרות פניות שאני פשוט נהנה להגיע אליהם בהחלקה. אומנם זה ממש לא דריפט אלא יותר היגוי יתר קצת ארוך, אבל זה כן משהו שחשוב לי באוטו.

עובדה שרכשתי מיאטה ולא STI למרות שהמחיר זהה (הבדל של שנתיים בשנתונים). עם ה STI אני אהיה הרבה יותר מהיר וכל פנייה תילקח עם הרבה יותר אדרנלין - אבל עם המיאטה אני פשוט יוצא עם חיוך מהסיבוב לאחר ההחלקה.

כשאני אהיה במסלול אני אחפש את המהירות מנקודה לנקודה, אבל כל עוד אנחנו מדברים על כבישים אזרחיים רגילים אני יותר נהנה מרכב שאני יכול לזרוק אותו לאורך הפנייה ולהשתלט עליו לפי דרישה מאשר רכב שהוא אך ורק מהירות מנקודה לנקודה.

Back to the original - NC again.

פורסם

שאלה מעניינת - אבל לדעתי התשובה תלוי מתי ובאיזה מקום.

בשלג בירושליים אני מעדיף רכב שאוחז.

במגרש גדול, סגור ורטוב - אני רוצה רכב עם happy tail וקצת יותר מ-150 כ"ס 8) .

אהההההה - וגם עם LSD :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

סתם לשם עניין , האם מישהו שעושה קורסים בנהיגה מתקדמת/תחרותית, הוא יכול לבצע החלקות כוח כמו שרואים במירוצים ? ואם כן איזה קורסים כדאי לי לקחת להגיע לרמה הזו ?

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

צר לי אבל אני לא שמעתי על רכב זורק.

אבל כן שמעתי על בחורה שזורקת רגל :shock: כלומר צולעת :-D

אם על זה התרד יש לי כמה תובנות בנושא :lol:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

גם אותי מצחיקה העובדה שלקחת 106 כרפרנס בתור רכב "אוחז".

להרבה מכוניות ליסינגמטיות יש יותר אחיזת כביש מאשר ה-106 החמות...

קל וחומר 106 בתצורה הסטנדרטית.

לשאלה: היו לי שנתיים וחצי נפלאות עם רכב שמקשקש בזנב, עכשיו אני על רכב שדבוק לכביש הרבה יותר.

אני לא חושב שאני מעדיף משהו, אני חושב שזה נחמד להתנסות בהכל.

יש משהו כיף בלתקוף כיכרות ופניות במהירות לא גבוהה במיוחד, להכניס את הרכב לפרובוקציה, ולתקן בחדווה.

יש גם משהו כיף בלהידבק בסיבוב לכביש במהירות גבוהה ולצאת בכוח ובלי אובדן אחיזה.

כנ"ל לגבי הנאה אחורית, סביר שבשלב כלשהו ארצה להתנסות גם בזה.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
סתם לשם עניין , האם מישהו שעושה קורסים בנהיגה מתקדמת/תחרותית, הוא יכול לבצע החלקות כוח כמו שרואים במירוצים ? ואם כן איזה קורסים כדאי לי לקחת להגיע לרמה הזו ?

בתודה מראש יהודה

אני עשיתי סשן בודד במסלולים על מסלול שהורטב - היה מדהים וכיף שלא ניתן לתאר במילים.

הכיכר הייתה נראית ממש כמו בסרטים. אפילו 3-4 סיבובים שלמים ברצף. לשמיניות עדיין לא הגעתי.

על היבש נראה לי יותר קשה אך יותר מדויק. וגם גומר צמיגים אחוריים תוך כמה דקות :shock: ממש עד הברזלים.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

כנ"ל לגבי הנאה אחורית, סביר שבשלב כלשהו ארצה להתנסות גם בזה.

http://www.gayart.info/pinktime.htm

בחברות, כן? :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...