Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קריאת דיון זה, עלתה במוחי שאלה...

מצד אחד אתה מעירים לאחמד על זה שהוא לא מאותת לאחר שהוא ראה ובדק שאין בכביש מישהו מלבדו. (דעתך אינה חשובה ! אתה לא יכול לדעת עם הכביש ריק !)

אבל מצד שני אני שומע משפטים כמו:

אם נהג נוהג מהר בכביש ריק (אני מדגיש - ריק) - ועושה טעות - הוא ישלם עליה בעצמו. כל הנזק עליו.

וגם:

כשמישהו נוהג מהר בכביש שומם - ועובר על החוק - אם יעשה תאונה - רק הוא ייפגע. אם יקבל דו"ח - רק הוא יסבול.

אממממ... אז רגע... אחמד לא יודע להבדיל בין כביש ריק אבל אתה כן ??? איך אתה יודע שהכביש שומם ??? בניגוד לאמד לך יש מערכת סריקה לווינית באוטו ???

אז אם אתה תעשה טעות "בכביש שומם" ובלי ששמת לב יצוץ לך כלי רכב, ואתה לא תספיק לבלום ותכנס בו - אז שניכם תשלמו - בגלל הטעות שלך.

אתה יודע שאתה עובר על החוק אז זה מתיר לך לעשות עברה?????

גם אנס יודע שאסור לו... גם גנב יודע שאסור לו...

אתה צריך לנהוג עפ"י חוק!!! זהו!!!

יש לי שאלה אליך: תמיד נהגת במהירות המותרת ???

הרי צריך לנהוג לפי החוק - משמע צריך לנהוג גם במהירות המותרת באותו כביש...

במקרה שהתשובה שלך תהיה "רק בלילה שהכביש ריק" או משהו כזה - אז עיין בתשובה של הציטוט הקודם...

במקרה שענית כן: קבל :mm_yeah:

עכשיו דבר אחד אני לא מבין פה. טיבי כתב את זה כבר כמה פעמים:

אני מאותת. אני לא בולם בפתאומיות, ואני כן נותן זכות קדימה.

אבל לא תמיד יאותת. כשאני רוצה לעבור נתיב, ויש מכוניות באזור, אני כן(!) יאותת. כשאני לבד בכביש, לא תמיד. אני מבין מה לא בסדר בזה, אבל זה לא אומר שזה מספיק בשבילי.

משמע: הוא מאותת תמיד - אבל שהכביש "ריק" הוא לא מאותת.

אז מה שאני מבין ממכם זה שחייבים לאותת גם שהכביש ריק, אבל מותר להתחרע על הכביש שהוא "ריק", כי כנראה שלא משנה איך תסע, אם תאותת בכביש "ריק" אז אתה היחיד שתשלם על הטעות....

אז זהו....שלא.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פתחתם לי ת'ראש עם קריאת העמודים האלו

בקיצור, אחמד חביבי אני אסביר לך למה לאותת ת-מ-י-ד זה חשוב :

נהיגה היא הרגל, נכון שכשהתחלת ללמוד נהיגה היית צריך לחשוב לאיפה לדחוף ת'גיר או ת'רגל ועכשיו אתה רגיל ועושה את זה אוטומטית?

מה שאתה עושה זה מרגיל את עצמך לכך שכשאין צורך לאותת אז לא מאותתים, ונכון - ברוב המקרים כשאתה לא מאותת אין בכך צורך (כי אין אנשים בכביש), העניין הוא שיבוא יום ויקרה מצב שאתה נוסע ומישהו מאחוריך טס ב160 או סתם הוריד שנייה את הראש לרדיו דיסק, לפלאפון, לכו# של חברה שלו ופשוט מפספס אותך, אתה גם לא רואה אותו - יש מצבים שבהם מפספסים את האוטו במראות (ותחשוב עוד נניח האוטו הזה מאחוריך יהיה בלי אורות ) הנה תקרא :

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=17046

האיתות שלך עלול להציל את החיים שלו, של חברה שלו ושל התחת שלך.

היתה לי תקופה שהיתי חוזר את כל כביש 1 לירושלים כפעמיים בשבוע באמצע הלילה, עייף, הכביש ריק, חשוך ומשעמם - למרות שחשבתי שזה לא כך, התברר שלא חסר אהבלים שעושים את כל הכביש הזה ב20 דקות באמצע הלילה, משמע מהירויות גבוהות - מאז שנתקלתי במקרה ספציפי עם אהבל ספציפי הכרחתי את עצמי לאותת בכל פעם שאני עובר נתיב כי אחרת יום אחד אני פשוט אהיה טיפה יותר עייף מהיום הקודם ואגמור עם האוטו על הגדר בטון שמפריד את כיווני הנסיעה וכולם יעברו ויעשו ממני עוד סיפור עצוב.

אני חושב שטופיקים מהסוג הזה חשובים מאד לכולנו -להזכיר לנו את הטעויות שעשינו פה ושם בכדי שנוכל למנוע מהם להתרחש בעתיד.

אחמדי, לא על הכל אתה יכול לשלוט גם אם אתה הנהג הכי טוב בארץ, אתה לא רוצה אל תאותת, אבל אולי עדיף שתשנה הרגלים (זה לא כזה קשה) ותבטיח לעצמך ולסביבתך אחוזי הישרדות גבוהים יותר.

נ.ב. - מישהו הזכיר בעמודים הראשונים עצירה בפס עצירה,

לא תמיד יש פס עצירה ולא תמיד רואים ממנו משהו, החוק אומר לעצור בקו ראייה, כמו כן המשטרה שתעצור אותכם לא רואה את הפס עצירה אלא רק את קו הראייה ולכן מומלץ לעצור שם, תמיד.

עוד דבר, חבל על הזמן להתווכח עם כולם בפורום.

יום טוב,

יגאל

פורסם

תסלחו לי על גילוי הדעת, כאשר אתם פה כולם מכירים היטב זה את זה ואני כאן חדש לגמרי...

קראתי... הנושא ממש מרתק! :roll::cry: רק ההרגשה של דה-ז'אוו לאורך כל שישת הדפים ... לא, לא.. לא קראתי משהו דומה בפורום, אבל הדיאלוגים והמונולוגים כאן מאוד הזכירו לי וויכוחים של נהגים ישראלים מצויים בכבישינו... כל הנושא פחות או יותר ניתן לסכם כך:

- תראה איך אתה נוהג יא... ידידי היקר!...

- זה אתה תראה אך אתה נוהג, יא... ידידי היקר!...

- אני נוהג 100%, יא... ידידי היקר!...

- גם אני נוהג 100% יא... ידידי היקר!...

אז, יש לי פשוט הצעה לסדר היום, אם הנושא עדיין לא סגור (או שאם כן, אז אנא ממכם האחראים, הזיזו)... שכל אחד פשוט ירשום פה עד 10 דברים הכי מרגיזים אותו באופן אישי בהתנהגות של נהגים אחרים בכביש. בסדר מהמרגיז ביותר למרגיז אבל פחות... בסוף נסכם וכל אחד יקח לתשומת לבו את הרלוונטי לו ויתחשב בזולת...

איך זה?

רשימה שלי

1) אי-שמירת מרחק (ההצמדות מאחור)

2) נסיעה בנתיב שהוא לא הימני ביותר שזה לא לצורך עקיפה

3) כניסה לצומת כאשר אין אפשרות להמשיך, חסימת צומת

4) הסעת ילדים כאשר הם לא חגורים

5) אי-איתות תוך כדי תמרון או איתות מטעה

6) חניה כפולה או חסימת נתיב נסיעה

7) חניה בחניון "בין החניות" או חסימת כניסה-יציאה

8 ) נסיעה עם אורות דרך גבוהים דלוקים קבוע

9) "גניבת" צהוב

10) הערות בקשר לנהיגה שלי או ניסיון ללמד אותי לקח

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם
ניסיתי...

באמת שניסיתי

ועכשיו בגללכם יש לי וואחד כאב ראש :(

כמה מילים בתר'ד אחד :\

אי אפשר פשוט להבליט את המילים החשובות ? :\

כמה אפשר לבלבל ת'שכל !?

TB, יצאת רע, רד מזה.. לא תוכל לעשות כלום לשנות את זה, אתה בנאדם חרא ;)

אין מה לעשות , עלו עליך כולם ... חוויתי את זה כמה פעמים בהיותי צעיר פעור בפורום נכבד זה, (ראה שאלות לגבי אופל וכו..), ולמדתי משהו .. מקווה שגם אתה ;)

אף אחד לא רוצה לתת כאן הרגשה של לינצ' מזקני הפורום, זה ממש לא נכון!

רוב הפורום כבר גיבש לעצמו התנהגות מסויימת בנושא הנהיגה, וכאשר מישהו פוגע ב"דיברות" של נהגי הפורום אז במקרה הוא גם פוגע ברוב חברי הפורום, ולכן זוכה למטר תגובות כזה, לא לאותת בכביש בהחלט דוגמה מצויינת על מה שאני מדבר.

Finger's gonna kill me.

פורסם

לדעתי זה דווקא תגובה מצויינת.

כל אחד יכתוב מה הכי מעצבן אותו וכל אחד ככה יבין אם הוא עושה את הדברים האלו או לא.. נלמד לקח אחד מהשני

1) אי איתות

2) אי שמירת מרחק

3)עקיפה בפקקים(עוברים מהשוליים, זה פשוט :mad: אותי!)

4)אנשים שנוהגים עם סלולר או מתעסקים בדברים אחרים וזה משפיע על נהיגתם

5)נסיעה עם אורות גבוהים

6)לעבור באור צהוב אחרי שהירוק מהבהב(לא בכל הרמזורים מהבהב)

7)לא לתת לעקוף(מישהו נוסע על 80 במסלול שיש רק נתיב אחד ולא מאפשר לך לעקוף)

8)נסיעה רציפה בנתיב השמאלי

זה מה שעלה לי בראש בינתיים

פורסם
תסלחו לי על גילוי הדעת, כאשר אתם פה כולם מכירים היטב זה את זה ואני כאן חדש לגמרי...

קראתי... הנושא ממש מרתק! :roll::cry: רק ההרגשה של דה-ז'אוו לאורך כל שישת הדפים ... לא, לא.. לא קראתי משהו דומה בפורום, אבל הדיאלוגים והמונולוגים כאן מאוד הזכירו לי וויכוחים של נהגים ישראלים מצויים בכבישינו... כל הנושא פחות או יותר ניתן לסכם כך:

- תראה איך אתה נוהג יא... ידידי היקר!...

- זה אתה תראה אך אתה נוהג, יא... ידידי היקר!...

- אני נוהג 100%, יא... ידידי היקר!...

- גם אני נוהג 100% יא... ידידי היקר!...

אז, יש לי פשוט הצעה לסדר היום, אם הנושא עדיין לא סגור (או שאם כן, אז אנא ממכם האחראים, הזיזו)... שכל אחד פשוט ירשום פה עד 10 דברים הכי מרגיזים אותו באופן אישי בהתנהגות של נהגים אחרים בכביש. בסדר מהמרגיז ביותר למרגיז אבל פחות... בסוף נסכם וכל אחד יקח לתשומת לבו את הרלוונטי לו ויתחשב בזולת...

איך זה?

רשימה שלי

1) אי-שמירת מרחק (ההצמדות מאחור)

2) נסיעה בנתיב שהוא לא הימני ביותר שזה לא לצורך עקיפה

3) כניסה לצומת כאשר אין אפשרות להמשיך, חסימת צומת

4) הסעת ילדים כאשר הם לא חגורים

5) אי-איתות תוך כדי תמרון או איתות מטעה

6) חניה כפולה או חסימת נתיב נסיעה

7) חניה בחניון "בין החניות" או חסימת כניסה-יציאה

8 ) נסיעה עם אורות דרך גבוהים דלוקים קבוע

9) "גניבת" צהוב

10) הערות בקשר לנהיגה שלי או ניסיון ללמד אותי לקח

רק שהתחלתי לקרוא את ההודעה שלך עברו לפחות 50 דברים מרגיזים בראשי 10 לא מספיק, אני יכול לכתוב על זה ספר!

בכל מקרה אולי תפתח שרשור חדש, זה לא מתאים לנוכחי (כבד מדי).

Finger's gonna kill me.

פורסם
תגובה אחרונה בהחלט.....

חלקכם הלא קטן פה בכלל לא שווים תגובה.

מה זה הירידות האלה? טיפה תרבות דיון לא יכולה להיות פה? בושה!

לאלה שכן שווים את התגובה, אז ככה:

כל התגובות שלכם נלקחו לתשומת ליבי.

משהו אחד אני בטוח. לנסוע 160+, בכביש שאפילו אם הוא כביש 5 נתיבים, ואפילו אם אתה לבד בכביש, מסוכן יותר מאשר חוסר איתות כמו שאני הייתי נוהג לעשות. אז מה, לא ראיתי אף אחד פה יורד על X Y Z על זה שהם נהגו בצורה מהירה, סגרו סקאלה, או לא יודע מה. קל לתפוס מישהו.

הויכוח הזה הוא ויכוח סתמי, ולכן כאן הוא נסגר. איתות או לא איתות, העברת הנתיבים שלי היא בדיוק כמו שלכם, פרט למתי שאני לבד בכביש ואני מרשה לעצמי לא לאותת. או ברמזורים או לא יודע מה.

אז רק בקשה אחת - תפסיקו לשחק אותה צדיקים גדולים. מי שבאמת צדיק גדול, סבבה לו. סובארו DL תעשה בשבילך את העבודה 10! ולכל השאר...נסיעה במהירות כפולה מהמהירות המותרת, נסיעה על הצד תוך כדיי חריקת צמיגים בכבישים הררים, או זגזוג, זה דברים מסוכנים יותר מאשר חוסר האיתות שאני דיברתי עליו. ואת כל הדברים שרשמתי (מהירות מותרת, חריקת צמיגים וכדומה), אני בטוח שרובם פה עושים.

יום טוב.

טיבי, למה כל כך קשה לך לתפוס שיש נהגים (ובעיקר כאן בפורום) שהם כן צדיקים גדולים, לפחות בפרמטרים מסויימים....

אני תמיד שומר על הימין למעט בעקיפות. אם עקפתי רכב אחד, ויש עוד אחד שאני צריך לעקוף בעוד 50 מטר, אני מאותת וחוזר לימין, על מנת לא ליצור הפרעה למרצדס 500 או ל R1000 שעשוי להגיע מאחורי בהפתעה ב 180 קמ"ש. ולא אני אף פעם לא משייט בנתיב האמצעי כי זה נוח. את זה עושים זקנים שמפחדים להתקרב לשוליים.

אני תמיד מאותת. זה כבר אינסטינקט אצלי. לעזאזל! שבוע שעבר הייתי בהדרכת נהיגה במגרש, ותרגלנו סלאלום. בסוף הסלאלום יצאנו לצד שמאל, וביותר מחצי מהתרגולים מצאתי את עצמי מאותת באופן אינסטינקטיבי, גם כשהזכרתי לעצמי בתחילת הסלאלום שאני לא צריך לאותת.

אני תמיד מוודא שכל נוסעי האוטו חגורים. גם בנסיעה הקצרצרה ביותר. הבת הקטנה שלי בת שנתיים ורבע, והיא אוטומטית יודעת שבאוטו היא נוסעת במושב שלה, ועם חגורה מהודקת. אתה יודע כמה פעמים ראיתי ילדים שמתחילים לצרוח כשמנסים לחגור אותם?

לי ברור שהיא תחגור כל החיים שלה באופן אינסטינקטיבי.

אני אף פעם לא אכנס לצומת שאני לא יכול לפנות לפני התחלפות הרמזור, גם אם זה אומר שאני אפספס את הרמזור, ואתה יודע מה? כשאני עושה את זה, אני רואה שנהגים אחרים מסביבי שלא התכוונו לעצור, עוצרים בסוף גם הם.

ואתה יודע משהו? אני גם עוצר תמיד בעצור.

המקרה שאתה תארת קצת מגוחך. אמנם מקו העצירה אתה לא רואה כלום, אבל החוק מחייב אותך לעצור בקו, ואז להתקדם.

אני במצב כזה אמנם לא עוצר בקו העצירה, אלא עוצר במקום בו יש לי שדה ראייה.

אני לא מבין למה אתה לא עוצר בכלל. דווקא בצומת בלי שדה ראייה זה הכי חשוב להגיע לעצירה מוחלטת.... זה כל כך קשה להבין?

רק שלשום ראיתי את השאריות של תאונה בצומת בדיוק כמו זאת שתארת. צומת קטנה בין 2 כבישים צדדיים, שדה ראייה מעט בעייתי ביציאה מהכביש הצדדי, מכוניות לא נוסעות שם יותר מ 40 קמ"ש, ובכל זאת שני רכבים הצליחו להתנגש בצומת.

מן הסתם כי זה שהיה לו שלט עצור לא עצר ו/או לא נתן זכות קדימה....

בקיצור, טיבי חביבי, אמנם רוב הנהגים הם כמוך, אבל זה לא אומר שאתה חייב להיות כזה.

כל מי שהגיבו לך בשרשור הזה נוהגים אחרת ממך, ואם אכפת לך ממה שקורה על הכבישים, כדאי לך מאוד ללמוד ממה שהם אומרים (ולא רק לאשר שקראת) ולנסות לשנות את הרגלי הנהיגה שלך.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
ניסיתי...

באמת שניסיתי

כמה אפשר לבלבל ת'שכל !?

אין מה לעשות , עלו עליך כולם ... חוויתי את זה כמה פעמים בהיותי צעיר פעור בפורום נכבד זה, (ראה שאלות לגבי אופל וכו..), ולמדתי משהו .. מקווה שגם אתה ;)

תרשו לי בפורום הנוכחי להביא דוגמא קצת הפוכה לבן אדם שכן אכפת לו ורוצה לשנות הרגלים רעים ... אהההממממ .... אורן ... אהההמממ ...

עד לפני תקופה מסוימת הנ"ל היה חותך נתיבים ללא שימוש באיתותים , היה אוחז בהגה ביד אחת ובעזרת היד השנייה היה מנסה לתפוס זבובים תוך כדי נסיעה ... היה מתנחל בנתיביפ לא לו ... בקיצור היה נהג ערבי , בערך כמו אחמד שלנו .

רק שלאחר מספר הפצרות והסברים קלים הנ"ל הבין את טעותו ואת משמעות מעשיו והיום הוא נוהג כמו בן אדם ! מאותת ... שומר על הימין ... אוחז בהגה בשתי ידיים ... הבחור הפנים !

קבל ח"ח אורן אחי הגיבור !

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
ניסיתי...

באמת שניסיתי

כמה אפשר לבלבל ת'שכל !?

תרשו לי בפורום הנוכחי להביא דוגמא קצת הפוכה לבן אדם שכן אכפת לו ורוצה לשנות הרגלים רעים ... אהההממממ .... אורן ... אהההמממ ...

עד לפני תקופה מסוימת הנ"ל היה חותך נתיבים ללא שימוש באיתותים , היה אוחז בהגה ביד אחת ובעזרת היד השנייה היה מנסה לתפוס זבובים תוך כדי נסיעה ... היה מתנחל בנתיביפ לא לו ... בקיצור היה נהג ערבי , בערך כמו אחמד שלנו .

רק שלאחר מספר הפצרות והסברים קלים הנ"ל הבין את טעותו ואת משמעות מעשיו והיום הוא נוהג כמו בן אדם ! מאותת ... שומר על הימין ... אוחז בהגה בשתי ידיים ... הבחור הפנים !

קבל ח"ח אורן ידידי היקר הגיבור !

לא הבנתי מה הקטע של הערבי.

מה זו הגזענות הזאת? מה אם אני ערבי אז אוטומטית אני הופך להיות נהג מופרע\ שודים?

פורסם
ניסיתי...

באמת שניסיתי

כמה אפשר לבלבל ת'שכל !?

קבל ח"ח אורן ידידי היקר הגיבור !

לא הבנתי מה הקטע של הערבי.

מה זו הגזענות הזאת? מה אם אני ערבי אז אוטומטית אני הופך להיות נהג מופרע\ שודים?

עזוב אותך, כולם פה שלא מתנהגים כמו שהם אוהבים הם ערבים או לא יודע מה.

עשו ממני לא יודע מה. חלאס. אמרתי שאני כן עוצר בעצור והכל. אבל אתם, כמו בכל ת'רד אחר כאן, אוהבים לפרש דברים כמו שאתם רואים. אז סבבה, תפרשו את זה שאני נוסע מהר, לא מאותת, דורס אנשים, ומה לא. למרות שזה בפירוש לא מה שאמרתי.

בלבלתם לי את השכל, בעיקר בגלל שאתם לא מנסים להבין אותי, אלא העיקר שאתם תצאו צודקים. אני לא עם ראש סגור, הבנתי את מה שאמרתם, ולקחתי לתשומת ליבי.

לג'רמי - אני לא נהג מופרע, ולא נוהג כמו כל אזרחי מדינת ישראל, שנוהגים לא קצת בצורה מגעילה וחוצפנית. פשוט ציינתי את זה שמה שאני עושה, שזה מדיי פעם לא מאותת, שזה פחות מסוכן מאשר הטיולים שלכם בנס הרים.

ומי שהסביר את זה הכי טוב למה שאני התכוונתי הוא liran a. אני בספק אם מישהו ממכם יכול להביא לו תגובה שתיהיה תגובה צודקת או נכונה. כי מה שהוא אמר זה בדיוק מה שאני חושב. אני יודע שטעיתי, סבבה. אני מבין את הטעות שלי. אבל מה איתכם?!

והנה מה שלירן כתב:

לאחר קריאת דיון זה, עלתה במוחי שאלה...

מצד אחד אתה מעירים לאחמד על זה שהוא לא מאותת לאחר שהוא ראה ובדק שאין בכביש מישהו מלבדו. (דעתך אינה חשובה ! אתה לא יכול לדעת עם הכביש ריק !)

אבל מצד שני אני שומע משפטים כמו:

ציטוט:

אם נהג נוהג מהר בכביש ריק (אני מדגיש - ריק) - ועושה טעות - הוא ישלם עליה בעצמו. כל הנזק עליו.

וגם:

ציטוט:

כשמישהו נוהג מהר בכביש שומם - ועובר על החוק - אם יעשה תאונה - רק הוא ייפגע. אם יקבל דו"ח - רק הוא יסבול.

אממממ... אז רגע... אחמד לא יודע להבדיל בין כביש ריק אבל אתה כן ??? איך אתה יודע שהכביש שומם ??? בניגוד לאמד לך יש מערכת סריקה לווינית באוטו ???

אז אם אתה תעשה טעות "בכביש שומם" ובלי ששמת לב יצוץ לך כלי רכב, ואתה לא תספיק לבלום ותכנס בו - אז שניכם תשלמו - בגלל הטעות שלך.

ציטוט:

אתה יודע שאתה עובר על החוק אז זה מתיר לך לעשות עברה?????

גם אנס יודע שאסור לו... גם גנב יודע שאסור לו...

אתה צריך לנהוג עפ"י חוק!!! זהו!!!

יש לי שאלה אליך: תמיד נהגת במהירות המותרת ???

הרי צריך לנהוג לפי החוק - משמע צריך לנהוג גם במהירות המותרת באותו כביש...

במקרה שהתשובה שלך תהיה "רק בלילה שהכביש ריק" או משהו כזה - אז עיין בתשובה של הציטוט הקודם...

במקרה שענית כן: קבל

עכשיו דבר אחד אני לא מבין פה. טיבי כתב את זה כבר כמה פעמים:

ציטוט:

אני מאותת. אני לא בולם בפתאומיות, ואני כן נותן זכות קדימה.

אבל לא תמיד יאותת. כשאני רוצה לעבור נתיב, ויש מכוניות באזור, אני כן(!) יאותת. כשאני לבד בכביש, לא תמיד. אני מבין מה לא בסדר בזה, אבל זה לא אומר שזה מספיק בשבילי.

משמע: הוא מאותת תמיד - אבל שהכביש "ריק" הוא לא מאותת.

אז מה שאני מבין ממכם זה שחייבים לאותת גם שהכביש ריק, אבל מותר להתחרע על הכביש שהוא "ריק", כי כנראה שלא משנה איך תסע, אם תאותת בכביש "ריק" אז אתה היחיד שתשלם על הטעות....

אז זהו....שלא.

בן. שעדיין לא ראה שמישהו מגיב להודעה של לירן (הנכונה מאוד).

Back to the original - NC again.

פורסם

אני אגיב....

אני לא מסכים גם עם הציטוטים שהובאו ע"י לירן, ומקבל את הערתו הנכונה - לא מדובר כאן על נהיגה במסגרת החוק (כן, במסגרת המהירות המותרת - משעשע..), או על ידיעה שהכביש שבו אתה נוהג ריק (חיים נביאים בקירבנו, ואנו לא ידענו זאת..)

לא

מדובר על עקירת הרגלים רעים והקניית הרגלים נחוצים

איתות בכל זמן הוא הרגל נחוץ!, ללא שום שיקול דעת (ובאמת עזוב את החוק)

ליווי במבט לפני סטיה מנתיב היא גם הרגל נחוץ!

תפנים, ותסגור את הדיון

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

• תוכן חדש...