Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום בעיה ללכת גם על הפיניקס גולד 12 או האדייר, אך היות ואין לי מושג בסאבים ונפחים שהם דורשים אשמח אם תוכל לפרט מעט לגבי הנפחים הדרושים להם.

אני מקווה שבמהלך השבוע הקרוב אסגור את הפרשה הזו. אקפוץ לכמה חנויות לשמוע ואגבש דעה.

בינתיים על הפרק:

1. Hertz ES250 - http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm

2. פיניקס גולד 10 או 12

3. האדייר (שאיני מכיר כלל וכלל אך מקווה לבדוק אותו בקרוב)

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אך היות ואין לי מושג בסאבים ונפחים שהם דורשים אשמח אם תוכל לפרט מעט לגבי הנפחים הדרושים להם.

אל תהיה עצלן , תעשה חיפוש , הפורום מלא בהודעות.

אם לא תמצא- אני מבטיח לעזור לך .

ZZR

פורסם

3. האדייר (שאיני מכיר כלל וכלל אך מקווה לבדוק אותו בקרוב)

תקשיב, הסאב הזה מעולה,הוא בדיוק כל מה שביקשת בהודעה הראשונה, וסאב SQ לכל דבר. כמו שאמרתי לך בארץ לכל מי שיש את הסאב הזה הוא נמצא בתיבה אטומה של 40 ליטר בדיוק (גם אצל חבר שלי הוא ישב ב-40 ליטר אטומה ונשמע מ-ע-ו-ל-ה-!). הגברה? גם אם אין לך הגברה כרגע הוא יעבוד טוב, אתה יכול לשאול את מושו, והוא עבד טוב גם עם ההגברה של ה-JBL העממי אצל חבר שלי, הוא נציל מאוד, ככה שנראה לי שכדאי לך ללכת על הסאב הזה. ממליץ באמת באמת בחום.

אתה יכול גם לפתוח שירשור בקשר לסאב הזה, למרות שנראה לי שאם תעשה חיפוש אתה תמצא רק דברים טובים עליו מחברי הפורום.

בברכה ובהצלחה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אל תהיה עצלן , תעשה חיפוש , הפורום מלא בהודעות.

אם לא תמצא- אני מבטיח לעזור לך .

מידן ידידי, הדבר האחרון שאני יכול לומר עלי בנושא הזה הוא שאני עצלן.

בהודעה בפתיחת השרשור ציינתי כי ביצעתי חיפוש ובאומרי כך הכוונה לא הייתה לחיפוש של 10 דקות וגם לא שעה. כמעט ארבעה ימים שקראתי, וחפרתי בהודעות בפורום מימי הפלמ"ח. כל החיפוש רק בלבל אותי יותר, על אחת כמה וכמה כאשר אני קורא המלצה לסאב אך אינני יודע את הנתונים שלו בעיקר מבחינת נפח התיבה. דבר זה יוצר רק בלאגן ולכן מצאתי לנכון לבקש סיוע שיכוון אותי לשניים שלושה סאבים ואותם אבדוק.

הכל ברוח טובה כמובן.

גיא,

תודה על חוות הדעת. אערוך חיפוש בהקדם ואקרא נתונים עליו.

תודה על הרצון והסיוע של כולם,

רענן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי, קצת התפתחויות ועדכונים.

טרם רכישת הסאב רכשתי מגבר, ה-JBL העממי (GTO75.4). נראה לי שכדאי לבחור בהגברה טרם בחירת הסאב.

לאחר מספר ימים של בירורים, בעניין הסאב, החלטתי ללכת על ה-ZR 12 של פיניקס גולד (בגרסת שני סלילים של 2 אום על-מנת שיעבוד ב-4 אום מול ה-JBL). ואז עלה בי הלבט הקטן שאולי כדאי ללכת ה-ZR10 בגלל עוצמתו המעט חלשה יותר.

למישהו יש נסיון עם ה-ZR12 על המגבר הנ"ל?

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם.

רענן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בסופו של דבר, לאחר חיפושים ובדיקות מצאתי את ה-ES250 מבית הרץ כמתאים.

היות ולא היה לסאב גריל שיגן עליו הכנתי גריל בעצמי.

1. חתיכת פרספקס, היה בנמצא.

2. תוכנה לעיצוב גרפי (לעיצוב הגריל) היה בנמצא.

3. מכונה לחיתוך בלייזר, יש לשכנים שלנו.

4. מדבקה בגוון שקוף מט שנחתכה ע"י פלוטר והודבקה על הפרספקס.

להנאתכם.

(צולם בעזרת פלאפון, עמכם הסליחה)

16-04-07_1650.jpg

פורסם

נראה טוב! אני לא כל כך רואה את המרחק בין הגריל לסאב, אבל אני מקווה מאוד שיש מספיק מרחק.

תהנה מהסאב!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה.

המרחק בין הגריל לסאב הנו מספיק מעל ומעבר למה שהסאב הזה דורש.

תודה על הדאגה. הנושא, כמובן, נלקח בחשבון טרם קיבוע הגריל לסאב.

לייצר? כנראה שלא כ"כ כדאי. היות ולא מדובר על יצור המוני הדבר יוצא יחסית יקר ללקוח הסופי. היתרון בתהליך יצור שכזה הוא היכולת לעצב גריל על גבי המחשב (גמישות בעיצוב), ייצור מהיר יחסית ובנוסף חיתוך של מכונה מקנה לו גימור מעולה. החסרון, כאמור, עלויות.

רענן.

פורסם

אכן, דוגמא פשוטה.

רציתי משהו בכיוון של הגריל המקורי של הרץ, אך מעט שונה. לא משהו צעקני מדי, משהו סולידי ועדין.

אני חושב שהמטרה הושגה. מה גם שהחיוב עבור חיתוך לייזר מחושב ע"פ זמן מכונה, ולא רציתי להשתולל עם העלויות.

בוא נאמר שעם קצת יותר זמן, רצון והשקעה ניתן להגיע לדברים יפים מאוד ומורכבים יותר.

אגב, הסאב הזה נשמע טוב מאוד, סאב מעודן ומדוייק. באופן אישי אהבתי את הצליל שלו וזאת לאחר ששמעתי לא מעט סאבים ברכב שלי.

פורסם

הסאב נחמד, אבל יש לו חוסר בעוצמה.

בכל אופן הגריל נראה באמת באמת באמת מעולה.

יפה מאוד!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לטעמי הסאב הזה באמת נחמד. אני הגדרתי אותו כ"עדין" היות ובאמת לעיתים הוא מרגיש חסר עוצמה אך ברגעים אחרים הוא מנגן יפה וחזק. נראה לי מאוד תלוי בהקלטה ובחיתוכים. אגב, ברכב קטן כמו שלי הסאב הזה לא חונק בניגוד לאחרים ששמעתי, לכן אהבתי אותו.

מעניין איך ה-ES300, האם הוא חזק יותר באופן משמעותי?

תודה,

רענן.

• תוכן חדש...