Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הודעה כי צולם הרכב שלי עובר באור אדום באיזה רמזור בראש העין, שלא זכור לי שהייתי שם אי פעם בימות חיי, ובטח שלא עברתי שם באדום.

מה הנוהל לקבלת התמונה ? כתוב לי על הדו"ח מספר סרט ומספר תמונה, ויחידת התנועה היא "פניות שרון".

האם עלי לערער על הד"וח ולבקש להשפט כדי רק לראות את התמונה ? או שאפשר לראות אותה גם בלי שהחלטתי אם אני רוצה להשפט או לשלם את הקנס (בהנחה שזה באמת אני) ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אפשר לקבל את התמונה גם אם אתה לא נשפט/מערער. אני ביקשתי בטלפון אם אני זוכר נכון.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

לפעמים לוקח להם זמן לשלוח את התמונה, אז כדי לא להגיע למצב של כפל קנס אני שלחתי מכתב רשום ושמרתי צילום שלו אצלי בצמוד לקבלה על שליחתו.

אולי אני פרנואיד, אבל העדפתי את זה על פני לחטוף כפל.

בכל מקרה, לפי אתר המשטרה - "אם מבקשים להישפט ולשם כך נזקקים לתמונה שצולמה ע"י מצלמה אוטומטית - יש לשלוח מכתב בקשה ליחידה המופיעה בראש הדו"ח ולבקש את התמונה על פי המספרים שמופיעים על הדו"ח."

פשוט שלח מכתב פשוט -

שלום רב, קיבלתי דו"ח ממצלמה בתאריך ושעה X במיקום Y מספר סרט Z מספר תמונה P (וכל פרט נוסף רלוונטי מהדו"ח). אינני נוהג להימצא במקום זה בשעות אלו, אבקש לקבל את התמונה. מכתב זה אינו מהווה ערעור או בקשה להישפט.

פורסם

ז"א שקבלת התמונה, ובעקבותיה ההחלטה שלי צריכה להיעשות במסגרת הזמן של 90 היום שיש לי לשלם את הדו"ח בלי כפל קנס ?

פורסם

כן

וחוצמזה גם אם זה תרחיש קיצון שבו אתה בתמונה שאתה הולך לשלם עליה הרבה אז מן הראוי שיהיה לך עותק שלה שלפחות תיראה איך יצאת, אם חייכת וכו'

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

Meta-שאלה באותו עניין -

איפה זה "כביש השרון" בכפר סבא, שבו שוכנת אותה יחידת תנועה שרון המהוללת ?

פורסם
קיבלתי הודעה כי צולם הרכב שלי עובר באור אדום באיזה רמזור בראש העין, שלא זכור לי שהייתי שם אי פעם בימות חיי, ובטח שלא עברתי שם באדום... (בהנחה שזה באמת אני)

אם אתה בטוח שלא היית שם יכול להיות שזה לא אתה. כבר קרה לאחותי שהיה רכב אחר עם מספר כמו שלה בארץ שאסף בשבילה דוחות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה מה שאני חושש ממנו.

אפשרות אחרת היא שמדובר במישהו אחר מהחברה שנהג ברכב (זה רכב חברה, בודקים עכשיו את הרישומים)

• תוכן חדש...