Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במה הולכים לצפות את שאר הדלת??

הבניות נראות מעולה אבל השחור הזה ממש בולט! אני כבר מחכה לראות איך זה יהיה עם שאר הדלת מצופה.

פורסם

כמה השקעה!!! כל הכבוד לסבלנות שצריך הרבה ממנה לפני שבכלל מתחילים.

אחלה עבודה ואחלה תוצאות, סוף הדרך, תרפד לו הכל בעור גם את הסלון באוטו ושיוסיף כמה אלפים..:wink:

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
במה הולכים לצפות את שאר הדלת??

הבניות נראות מעולה אבל השחור הזה ממש בולט! אני כבר מחכה לראות איך זה יהיה עם שאר הדלת מצופה.

ככול הנראה הם הולכים להיות גם מצופים באותו חומר של הפוד עכב תקציב דל יותר על דברים אלו והשקע במערכת עצמה באלמנטים
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
כמה השקעה!!! כל הכבוד לסבלנות שצריך הרבה ממנה לפני שבכלל מתחילים.

אחלה עבודה ואחלה תוצאות, סוף הדרך, תרפד לו הכל בעור גם את הסלון באוטו ושיוסיף כמה אלפים..:wink:

בברכה

דני

תודה דני אבל נראה לי שכרגע זה כול ההשקע מספיק הוצי המון כסף על המערכת
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

העבודת פיבר נראית מצויין!

לדעתי יהיה חבל לרפד את כל הדלת בבד השחור. אין אפשרות לשנים את הריפוד המקורי ולהתאים בגוון רק את הריפוד של הפוד? לא ייצא הכי מקצועי ויפה לצבוע את הפוד אצל פחח?

כן ירבו עבודות פיבר בארץ הקודש :wink:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה יחיאל אין עוד תמונות סופיות סופיות???

ואיך הייתה המוזיקה לא ידענו?

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

• תוכן חדש...